Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norberto666
tag
Lenne még egy kérdédsem !
Mikor a kijelzőn lehuzom a rolót és ott ki-be lehet kapcsolni hangot,wifit,adatot,beállítást egy sávban van az egész fent!
Ez alá még egy sávba hogyan tudom a facebook figyelőt vagy nem tom hogy hivját,de anélkül jelzi hogy nem lépsz be a facebookra,alap állapotban pőedig az ertesitési sávban jelezi ha irtak!
valakinek valami tipp??Annyit tudok hogy havernak igy van és meg is neztuk a facebook app beálllitásokban neki nem ez van legalul:
OTHER SETTINGS !!!OTHER SETTINGS ez a facebook app setting-ben legalulra van irva!
Szóval ennek kellene másnak lenni!!Előre köszönöm a segítségeteket!
üdv! -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Kis játék, napi 30 perces zene hallgatás, napi 3 perces telefonálás. Ezt eredményezi
Ez tetszik
Szerk.: Ja és 3 nap 15 órát ír még ezzel a %-al
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
sztefíko
csendes tag
Sziasztok!
T-Mobilos telefonokra a frissítés mikorra lesz elérhető? Valami időpontot nem tud valaki mondani. -
Macsjoz
tag
Akkor én telefonommal valami baj lehet hogy ha olyan 2,5 max 3 óra netezéssel lemerítem ? ja és még nem tettem fel a frissítést sokkal jobban bírta. esetleg érdemes volna vissza dobni a régi szoftvert ?
-
Sordoran
addikt
A fogyasztás sok mindentől függ: megy-e közben wifi vagy mobilnet, szinkronizálások, a fényerő mennyin van. Nekem (SP-n) 100%-on volt fényerő, de automatikus szabályozáson, levettem 60%-ra, és érezhetően növekedett az üzemidő, tehát ettől is nagyban függ. Ha meg nem használod netet akkor kikapcsolod wifit és mobilnetet, például éjszakára felesleges.
Az amit leírt Damage401 simán kivitelezhető, zenehallgatás ugye kikapcsolt kijelzővel fülhallgatón semmiség, akár 10 órát is bír egy teló így, és napi pár perc kijelző használat szintén nem megterhelő.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
Tidzsimon
őstag
Sikítson,aki talál működő programot, a led '' automatizálására''. Különböző szinekkel jelölni, hogy sms érkezett, nem fogadott hívás stb. Xperia u ra volt, elméletben ezen is megoldható volna. (egy u-ra készült programmal lehetett keverni a színeket.)
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Permet Elek
senior tag
Folyamatos online játék, hd videó. Wifivel. Simán képes megenni az akkut 3-óra alatt.
-
P@ly
tag
Nekem is olyan 2-3 napot simán kibír ha csak akkor használom a wifit & mobilnetet amikor szükségem van rá. Stamina üzemmód bekapcsolva.
Éjszaka a telefon nekem speciel mindig repülő üzemmódba van téve.Tegnap ki szerettem volna próbálni a SportsTracker-t meg az akkumulátort, hogy mit is bír a ketyere, de sajnos a jobb lábamban, a hátsó szalagom úgy el kezdett fájni, hogy 2 km-t nem tudtam futni Ha sikerül futnom, az eredményeket megosztom, hogy mennyire merül az aksi.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Van valami infónk arról, hogy megkapja ez a 2013-as modellünk a JB 4.2 vagy JB 4.3-as változatát? Sa ha igen, akkor mikor? Külföldi fórumon írnak erről esetleg valamit?
P@ly: Sports Tracker annyira nem eszi sztem az akksit. Pontos értékeket most nem tudok mondani, de 3 egymást követő nap futtattam 5 workoutot, s közben talán egyszer töltöttem. Az egyik pl. egy 3 órás túra volt a Dunakanyarban, 9 órát mentünk, közben fényképeztem is bőven... Volt 2 út autóval, 2x40 km, plusz 2 nagyobb túra Dobogókőn és Videgrádon.
Tényleg nem emlékszem a %-okra, hogyan alakultak, de eszembe nem jutott, hogy lemerülhet! Szóval elégedett voltam vele. Igaz, szabadság miatt beszélgetés és WiFi Netezés nem nagyon volt. -
P@ly
tag
válasz Imike_80 #1917 üzenetére
Én egy ilyet találtam, bár nem tudom mennyire hiteles:
[link]De meglepődnék ha egy ilyen vasra nem jönne ki az újabb frissítés.
Esetleg XDA fórumon lehetne körbenézni, hogy van-e valami...Köszi a SportsTrackeres tapasztalat megosztást
Jó kis app, nagyon szeretem.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Van egy Sony KDL 32-650W TV, ami Wifis. Nos a telefon tudja a képernyőtükrözést. Sehogy nem akar összejönni. Kerestetem vele az eszközt de nem találja. Viszont ha Throwban csinálom akkor működik hogy a tartalmak lejátszódnak. Illetve ha jól tudom Playstation Certified, ezzel most mit kezdeni?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz darvinya #1923 üzenetére
Ezt ismerem én is. Írtam is hogy ezek a részek működnek. De ha jól emlékszem ez a tükrözés WIFI keresztül megy és látod a smartTVn amit a telón. Magyarba ha fordítom. De nem talál eszközt. De THROW meg a médiakiszolgáló jól működik. Tükrözést úgy képzelem el mintha HDMI rákötném a TVRe azt látom. Csak vezeték nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
válasz Damage401 #1924 üzenetére
Sima esetben wifi be. Albumban hosszan nyomvatartva a kijelzőt, bejön a thrown ikonja. Ha rákattintasz, kiteszi a tv-re. Ilyenkor csak a telefon látja a tv-t.
Másik: beállítások-(vezeték nélküli hálózatok) továbbiak-Médiakiszolgáló beállításai- tartalom megosztása. Na ilyenkor már látja a tv a telefont. De csak a képeket, videókat. Tovább még nem jutottam.
[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
Ja igen kihagytam. Zenét is. Amúgy ha a képernyő tükrözés menübe megyek be, nekem se talál, semmilyen ezközt a telefon.
-
Damage401
senior tag
Mi ez a sok köszönöm? ? Megköszönöd a válaszod
Nos azok nekem is mennek. No mindegy majd rájövök
-
Norberto666
tag
Valaki segitene már végre???????????????
Egyáltalán van valakinek ilyen????????????????Lenne még egy kérdédsem !
Mikor a kijelzőn lehuzom a rolót és ott ki-be lehet kapcsolni hangot,wifit,adatot,beállítást egy sávban van az egész fent!
Ez alá még egy sávba hogyan tudom a facebook figyelőt vagy nem tom hogy hivját,de anélkül jelzi hogy nem lépsz be a facebookra,alap állapotban pőedig az ertesitési sávban jelezi ha irtak!
valakinek valami tipp??
Annyit tudok hogy havernak igy van és meg is neztuk a facebook app beálllitásokban neki nem ez van legalul:
OTHER SETTINGS !!!
OTHER SETTINGS ez a facebook app setting-ben legalulra van irva!
Szóval ennek kellene másnak lenni!!
Előre köszönöm a segítségeteket!
üdv! -
gabancs
addikt
válasz Norberto666 #1929 üzenetére
A Sony-ban nem lehet szerkeszteni az értesítősávban lévő kapcsolókat. Max., ha teszel fel egy másik launchert, bár ebben nem vagyok biztos.
-
darvinya
titán
Kérdés
Ha be vagy lépve az FB app-ba és autoszinkron megy nem jelzi, hogy jött üzenet?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ataman
aktív tag
Nálam a fb Other Settings-ben a Sync contacts-ön lehet változtatni. És tényleg egy ideig jelezte a rolón is az értesítéseket is. Most mintha csak a fb ikonon jelezné az értesítések darabszámát. Mintha frissült volna a napokban az app.
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
sztefíko
csendes tag
A Sony Mobile ma közleményt adott ki az Xperia készülékek szoftver frissítéseivel kapcsolatban. Jelenleg az Xperia Z és az Xperia ZL Android 4.2 Jelly Bean frissítése folyik, ezt követően az Xperia ZR és az Xperia Tablet Z kapja meg a Jelly Bean 4.2-t augusztus elején.
Mint arról beszámoltunk, tegnap jelentette be a Google az Android 4.3 Jelly Bean rendszert. A Sony Mobile meglepően korán reagált a hírre, mely szerint az Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP és Xperia Z Ultra készülékek mindegyike megkapja majd a legújabb 4.3-as Android frissítést.
További jó hír, hogy a közleményben az is szerepel, hogy néhány jelenleg Android 4.1-et futtató készülék ugyancsak frissíthető lesz a 4.3-ra (kihagyván a 4.2-t). Hogy ez pontosan mely készülékeket érint, azt nem árulta el a Sony, azonban rövidesen kiderül majd.
-
gabancs
addikt
válasz Tidzsimon #1936 üzenetére
Csak kérdezem. Szerinted ha a 4.3 nem hozott gyakorlatilag érdemi újítást, majd 5.0 fog?
Mi az, amit bele lehet varázsolni, és még nincs a 4.3-ban? Nem kötekszem, komolyan kérdezem.
Van olyan dolog, amit esetleg más op.rendszerből át lehetne venni, vagy olyan valami, amire azt mondhatjuk, hogy na ez az, megérte várni? -
Imike_80
aktív tag
4.2 és 4.3 közt lehet, hogy nincs akkora különbség. De 4.1 és 4.2 között szerintem bizony elég nagy. Van egy TABom, 4.2.2 van rajta és elég sok olyan dolog van, ami jól jönne a telefonon is. Szóval 4.2-vel megelégednék, de ha egyből lesz 4.3, az sem zavarna A lényeg, hogy ne csak a 4.1 maradjon.
-
P@ly
tag
OpenGL ES 3.0 support
TrimFunkciók azért nem rosszak.
Bár ha nem lesz hivatalos verzió, az XDA-n tuti lesz valamilyen custom ROM. Én nem aggódnék
-
dokee78
félisten
Na pénteken belépek a tulajok táborába,ma megrendeltem feketében.
Ha elhallgattatok egy hibát végetek van.Ha meglesz lehet csinálok egy "témaösszefoglaló"t,mint az Xperia Mininél is csináltam,igaz azóta páran tettek még hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz dokee78 #1944 üzenetére
Dokee, nem fogod megbánni. Láttam, hogy az XPeria M vártad, de szinte ugyanaz csak más a külcsin. Egyedül a kamerával nem leszel megelégedve. De ha ezt orvosolják a frissítésekkel akkor tuti teló
-
dokee78
félisten
válasz Damage401 #1945 üzenetére
Igazából a kamerától és a recsegő hátlaptól tartok,de túlélem valahogy.
A T-mobile verzióban milyen alkalmazások vannak telepítve pluszban?Kinek mennyi a szabad tárhely és mennyi alkalmazás van telepítve?
Dropbox előretelepítettt app?
Jár hozzá a 25GB egy évig?[ Szerkesztve ]
-
slecht
aktív tag
Hogyan lehet 4 GB-nál nagyobb méretű fájlokat rakni az SD kártyára? Teszem azt megnéznék a gépen egy HD filmet. Azt már tudom, hogy a teló nem támogatja az NTFS-t. Valami ötlet?
-
Imike_80
aktív tag
válasz dokee78 #1946 üzenetére
Úgy tudom a HTC-hez jár az 1 évig tartó 25 GB Dropbox. Az Xperiakhoz 50 GB BOX jár, de talán az örökre, ha ez vigasztal valamelyest... Amúgy nekem is van mindkettő, de Dropboxot jobban kedvelem, a box baromi lassú. Nem a feltöltés, mert az Netfüggő, hanem visszanézni pár képet, videót, arra piszok lassú nálam napszaktól függetlenül. Dropbox meg kicsi. Mindent nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest