Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Egy haverom rootolta a telóját xda-s oldalon talált motochopper nevű progival és azóta ugyan rootolva van a teló de ha valami root jogot igénylő progit elindítana a teló restartol ,találkozott valaki ilyennel
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Wynsent
tag
Sziasztok! Van egy problémám a telefonnal.
Képernyő zár alatt néha bekapcsolódik a kijelző pár pillanatra, aztán újra elsötétedik és ezt egy ideig csinálja , aztán leáll vele és újra sötét marad. Ez JB bug? Lehet tenni ellene valamit?Alcatlel OT 302 --> Nokia 3410i --> Nokia 3220 --> SonyEricsson 800i --> SonyEricsson 910i --> Nokia 5800 (tubi) --> SonyEricsson Xperia X8 --> Sony Xperia P --> LG G2 --> LG G4
-
Keil Walker
aktív tag
alcatel ot-995-nél láttam olyat, hogy a főoldal is elforgatható automatikusan. Tud ilyet az xperia L is? Mintha láttam volna ilyen fotót valahol..
[ Szerkesztve ]
-
Wynsent
tag
válasz Keil Walker #858 üzenetére
Nem tud.
Megjegyzés: Az Xperia P-nél néha valamiért összejött...
Alcatlel OT 302 --> Nokia 3410i --> Nokia 3220 --> SonyEricsson 800i --> SonyEricsson 910i --> Nokia 5800 (tubi) --> SonyEricsson Xperia X8 --> Sony Xperia P --> LG G2 --> LG G4
-
Mate
nagyúr
válasz Keil Walker #860 üzenetére
Egyéni launcherrel könnyen orvosolható a dolog. Nekem valamelyik tudta, de már nem emlékszem pontosan melyik :/
-
Bass
addikt
válasz Keil Walker #860 üzenetére
Rakd fel pl a nova launchert mennie kell
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Keil Walker
aktív tag
Köszi.
Egyelőre még csak szemezek a telefonnal. Ha tudná az elforgatást az egy plusz pont lenne, de nem ez az elsődleges szempont :-).
Lww-t cserélném le és mindenképp olyat keresek, ami mindenben veri. Az a helyzet, hogy nem sok ilyen van a középkategóriában. Az L ilyen, de sajna kicsit drága.
Xperia M, Optimus f5 és f3 amik még ütősek, de azok még nem kaphatók :-/ -
Mate
nagyúr
válasz Keil Walker #863 üzenetére
Nekem ZTE Grand X in van. Én is most tervezek cserélni Erősebb nem lesz a telefon, de megbízhatóbb lesz és jobban kielégíti az igényeimet mint a ZTE erőműve.
-
dokee78
félisten
válasz Keil Walker #863 üzenetére
Az Optimus F5 drágább lesz.
De ha nem akkor nálam esélyes,bár az Xperia M,szerelem első látásra.
Az a Sony logó a hátlapon <3 -
vacs
veterán
A kijelző alatt ezen is világít a csík mint az SP-n ?
A sonymobile.com -on a Display & Design résznél van ez a kép, amin igen.
A tesómnak P-je van, melyiket éri meg jobban, esetleg a V ?[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
mrmarvel
csendes tag
Sziasztok! Két napja én is Xperia L tulajdonos lettem! Még épphogy csak ismerkedünk. Viszont már most az elején felmerült egy kérdés. A telefon elég erősen melegszik, sőt néha forrósodik. Ez normális, vagy sikerült kifognom egy hibás darabot? Xperia mini pro-ról váltottam, néha-néha ott is volt hasonló, de nagyon ritkán, viszont itt két napból négyszer. Semmi extrát nem csinálok, sokat használom a chrome böngészőt, mellette viber és fb. Szóval nem hiszem, hogy ezek a programok okozzák a melegedést. Előre is köszönöm a segítséget!
Egyébként minden tökéletes, szerintem a kamerával sincs semmi gond. -
Mate
nagyúr
Tudna valaki linkelni egy részletes AnTuTu tesztet?
-
dokee78
félisten
Xperia M
Cserélhető MicroSD akku kivétel nélkül.Mintha fakóbb lenne az Xperia L-től.
Ha olyan fakó lesz,mint az Xperia Z,akkor nem kellesz.
Akkor marad az Xperia L.[ Szerkesztve ]
-
mateo91
tag
válasz Keil Walker #858 üzenetére
Használj Nova launchert ott be lehet állítani
-
balbekk12
tag
Urak, nagyon várom a frissítést,mert nekem gyakran (napi egyszer) kikapcsol magától a telefon! Amúgy imádom, jó teló!
Viszont az lenne a kérdésem tisztelt Xperia L tulajtársak!
Az alsó gombokat ha megérintem,akkor körülötte szabályos fehéres kör alakul ki, nem tudom,hogy ez disegn vagy valami hiba vagy esetleg beállítás???
-
ataman
aktív tag
Azt pl. tudtátok, hogy a Kikapcsolás menüben (bekapcsoló gomb hosszú megnyomása pl. a főképernyőn), ha hosszan rajta tartod a kezedet a Kikapcsolás menüponton, akkor felajánlja az "Újraindítás csökkentett módban" lehetőséget? Ilyenkor újraindításkor letiltja az összes felhasználó által telepített alkalmazást. Újraindításkor ezek visszaállnak.
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
szaki04
senior tag
A galériában nem jelennek meg a fényképek probléma megszûnt? Mert nem tudok háttérképet váltani. Nem látom melyik lenne az.
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
törölt tag
Nekem is volt ilyen, hogy nem jelentek meg a galériában a fényképek. Roppant idegesítő de végül rájöttem, hogy valami tisztitó programnak köszönhetem mert előtte jó volt... és nem jöttem rá, hogyan varázsoljam vissza. Újrahúztam rajta a droidot, galéri jó lett...feltettem a valamilyen cleanert csináltam egy takarítást és eltűnt megint a galéria. Szóval nálam ezt egy app okozta, utána újrahúztam a JB rajta és azóta nem kísérletezek azzal az appal és minden jó.
-
apuc
őstag
Tudtok olyan tisztító akkalmazást,ami jó, kevés erőforrást, memóriát köt le, és nem piszkálja az előzőekben leírt módon a fotógalériát?- akár fizetős is lehet.:-)
-
ataman
aktív tag
Nem a teljes "csík" világít, csak a közepe:
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
hunluigi
senior tag
Nekem este a szemüveg tokommal takarnom kell, mert az asszony balhézik, hogy nem tud aludni... Szerintem ebben minden benne van.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Mate
nagyúr
válasz hunluigi #895 üzenetére
Köszönöm Akkor a este kicsit erős, de nappal tökéletes kategóriába sorolnám. Gondolom ha nem nyúlsz a telefonhoz, csak akkor világít, ha email, sms, stb. érkezett. Azt esetleg be lehet állítani, hogy emailnél pl. fehéren, nem fogadott hívásnál sárgán, sms-nél zölden világítson?
-
hunluigi
senior tag
Igen este kicsit sok tud lenni. (mondjuk ha reflektorral világítanak az arcomba én akkor is tudok aludni) A lényeg hogy az eddigi telefonok nem zavarták a párom, ez igen. Napsütésben csodát ne várj, de nevezzük átlagosnak. Nem egy észrevehetetlen valami. Alap esetben nem világít, nem villog, csak ha esemény van, vagy ha töltésen van, vagy ha lemerül. Változtatni, állítgatni alapból nem lehet, de a playen van pár kimondottan xperiás led vezérlő progi. Én ugyan nem próbáltam mert annyira nem izgat ez a led kérdés, de gyanítom van köztük olyan is ami működik az L-el is.
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Politika
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest