Új hozzászólás Aktív témák
-
tim.buktu
csendes tag
hahó,
igen-igen, eddig én is így próbálkoztam, de az a bánatom, hogy ezer file van feltöltve a telefonra, és amikor egy lejátszási listát szeretnék létrehozni, akkor a gondosan könyvtárba rendezett fájlokat ömlesztve találom.
Ez csupán azért ciki, mert pl a spanyol és az angol nyelvleckéknél nem óhajtottam a cédéről begrebbelt állományt egyenként elnevezni, hogy pl. "A1 Lección uno" stb.
Szóval az a bánatom, és persze lehet, hogy csak nekem nem világos, de amúgy meg lehet csinálni, hogy rendesen a könyvtárakban lehessen keresni, és ne az ömlesztett anyagban tapodni, ahol ezrével vannak a track01.mp3-akEz így metál igény ebben a környezetben?
Bocsesz, ha ordenáré ökörséget kérdezek.üdv
-
nVIPER
senior tag
Ennyi idő, hogy utólérje? Ez a telefon nem mai, hogy úgy mondjam, már egy ideje kering a neten. Bár mióta kint van a magyar teszt, azóta nézegettem, hogy mennyiért lehet elvinni. Led nem ér semmit? Nekem pl sokkal jobb mint a xenon vaku, legalább este látom hova kell dugni a kulcsot a zárba, amikor "hazamegyek".....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest