- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeone
csendes tag
De kijelzi, az egyetlen hiányosság, hogy a nem fogadott hívásra egy üzenet hívja fel a figyelmedet mikor legközelebb ránézel(és felajánlja hogy nézd meg a nem fogadott hívások listáját), de nem villog vagy világít ha nem fogadott hívás volt. Nekem ez így nem gond, de van akinek igen.
-
freeone
csendes tag
válasz
Uchimata #350 üzenetére
Szerintem az E52 nagyon messze lesz attól, hogy a 7110 ellenfele legyen. Ahhoz egy N82 kellene fémből, olyan üzemidővel, amit a Nokia nem tudott még összehozni igazi okostelefonban. Ha az E52-ről azt mondják hosszú üzemidejű lesz, az Nokia nyelven kis procit jelent általában, mert kijelzőben eléggé ragaszkodnak az lcd-hez. Szerintem.
-
freeone
csendes tag
Ma jött meg a Zeemote kontroller, és bármilyen meglepő, tökéletesen üzemel ez is rajta. Nokiás játékok is szépen használják, meg a többi(emulátorok) is.
-
freeone
csendes tag
válasz
tim.buktu #318 üzenetére
Ja értem mire gondolsz. Nos ebből a szempontból szerintem egész barátságos a megoldása a samunak, bár kinek mi jön be: a számok id3 tag-je alapján megállapítja a zenék hovatartozását, és az albumoknál már rendezve jelenik meg, akkor is ha 300 ömlesztett mp3-at raktam a kártyámra. Más kérdés, hogy ha nincsen a zenéidben id3 tag(és a track001 erre utal) akkor az nem az ő szájízének felel meg. Még utánanézek, hátha arra is tud valamit.
-
freeone
csendes tag
Szvsz csak a minőség miatt váltani nem érdemes. Akkor érdemes ezt venni, ha még nincs olyan nokiád amilyened már van
Mondjuk az én tapasztalataim nem olyan kellemetlenek, akksi most merült le(első töltés volt, csüt. reggel óta megy a telefon, és még most is sokat nyomkodom meg telepítek).Más: szoftver kompatibilitási fronton a helyzet igen kellemesen alakul...N-gage megy(force unleashed, ea tetris kipróbálva), vsun(snes emu), vboy(gameboy emu), frodo(c64) szintén megy csont nélkül. A bilbo könyvtárat még majd most fogom felrakni a frodo-hoz, majd elmesélem megy -e a gravi joystick
-
freeone
csendes tag
válasz
Uchimata #268 üzenetére
A pc studio szinkronizál a windows-os névjegyelbummal, outlookkal meg amit akarsz, de a live névjegyekkel nem.
Más: egyetlen egy olyan java játék sincs, amelyik 3d-s és nem fagy le alatta. A megoldást keresem, ha lesz valami megírom. A natív symbianos 3d-s alkalmazásokkal semmi gond. Ngage-el még küzdök.
-
freeone
csendes tag
1. Creative hangfalszett hangerőszabályzója
2. Húúú az már nagyon régi(első szériás DB plasma), de igen, jól szolgálEgyébként szerintem sem igazán jó a videó(inkább tűnik felskálázott 320-nak mint valós 640-nek), de amire kell(lefotózni ha Cindy Crawford elmegy mellettem az utcán) bőven elég. Nálam mobiltól ez elég, ha igazán komoly fotót akarok csinálni, akkor úgyis a bridge gépemért nyúlok. Egyébként a fényképező nagyon frankó lehetne, csak kicsit sok utófeldolgozást ereszt rá szerintem.
-
freeone
csendes tag
válasz
bentsze88888 #253 üzenetére
-
freeone
csendes tag
válasz
bentsze88888 #248 üzenetére
Áááálllaaaat!
Egyetlen dolog van ami zavar, a billentyűzet, sokkal jobb lett volna ha meghagyják a prototípus különálló gombjat, ill. kicsit zavaró hogy a főmenü nem a középső gombra hanem a bal szélsőre jön be, de ezek megszokhatóak.Minden más szempontból nagyon jó, gyors és jól kezelhető. A tapipad nagyszerűen bevált, tudom hogy sokan panaszkodnak rá, de x év laptopos rutinnal nekem azonnal készségszinten ment a kezelése, a joy iránygombjait gyakorlatilag nem is használom. Emiatt az élettartam is nő szerintem, mivel mozgó alkatrész nélkül kezelhető a menü nagyrésze. Plusz pont, hogy ha listát görgetek a tapipaddal, akkor a görgetésnek mintha "lendülete" lenne ha jól mozdul az ujj, így a görgetés olyan iphone feelinges.
Méretre és súlyra kicsit nagyobb/több mint számítottam, de egyáltalán nem vészes, legalább minőségi érzetet ad amikor a kezembe veszem.
Fagyás ilyesmi nem volt, de a böngésző egy konkurens weblap főoldalán eldobja magát néha. Más oldalak hibátlanul mennek.
A gsmdepo-ban vettem, olcsó is volt és korrektek is voltak nagyon. Kicsit később kaptam meg mint számítottam, mert ők is a vámra vártak, de plusz 4-5 napot megért.
-
freeone
csendes tag
Szvsz gariztasd le; az enyém ma reggel érkezett meg, azóta blútyúk folyamatosan megy, annyit nyomkodtam hogy a képernyővédő az előbb kapcsolt le először, és játszottam is meg minden - ezzel együtt a megérkezéskor meglévő 3 csíkból még nem tűnt el... Tölteni pedig még nem töltöttem.
-
freeone
csendes tag
válasz
silentkiller #145 üzenetére
Én használni fogom rajta szal lesz vélemény
Egyébként elvileg én holnap kapom majd meg.
-
freeone
csendes tag
A játékokkal mi lesz a helyzet? Akinek esetleg van Symbianos telefonja(én most akarom megvenni az elsőt, és hezitálok az N82 és e között), az meg tudná mondani milyen arányban mennek a játékok csak nokián/minden symbianon? Frodo megy rajta vajon? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Outlook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest