- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz RandomName #43496 üzenetére
Nem tűnt fel hogy a kérdező éppen azt akarja, hogy NE legyen bekapcsolva a mobilnet, amikor Wifi van? Nyilván ő azért nem akarja, hogy ha van Wifi ne fogyjon a nete...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
RandomName
senior tag
Ok, de te nem neki válaszoltál, hanem tettél egy kijelentést. Ami így általánosságban érthető.
Én meg szimplán rávilágítottam, hogy az ami neked általános, az másnak nem."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
ACE-
addikt
válasz RandomName #43503 üzenetére
A kijelentés igaz, mivel a mobil alapban úgy van beállítva, hogy lekapcsolja wifi esetén a mobilnetet, neked kell a beállítások között kurkászni, hogy olyankor is mobilnetet használjon, ha van wifi net...
-
bmt50
senior tag
válasz ArthurShelby #43505 üzenetére
Akkor marad a fapados megoldás: kézzel kell ki és bekapcsolni.
Egyébként én mindig így csinálom, és most vettem észre, hogy nálam is megmarad a mobilnet, ha a wifi aktív.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
zelos
aktív tag
válasz ArthurShelby #43505 üzenetére
Ha nem akarsz wifihez csatlakozni töröld a wifi jelszót.🤷♂️
-
zelos
aktív tag
válasz RandomName #43496 üzenetére
Szerintem azok a játékok amik nagyob adatot töltenek le data/obb mappába pl, azok úgy vannak megírva hogy wifi hálózatot preferálja.
-
RandomName
senior tag
válasz ArthurShelby #43510 üzenetére
Vagy: [link]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
ArthurShelby
addikt
válasz RandomName #43511 üzenetére
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
imis
senior tag
Április 9-én volt 5 éves a telefonom, sajnálom még a cserét, mert igaz egész napot nem bírja, de még jól szuperál. A töltés meg megoldható. (még nincs olyan gondom, hogy 40%-nál hirtelen kikapcsol) Egyébként még eredeti az akku.
A múlt hónap végén feldobta, hogy az akku teljesítménye csökkent. feltettem az accubatery programot, két hét után 69%-osra mútatja az akku állapotát. Még nem gondolnám, hogy olyan rossz.
Az appok között az alliexpress eszik sokat (20-30%) a háttérben és csak a fejlesztői beállításokban tudom kilőni, de ott is csak a következő használatig.
Van valami egyszerű megoldás, hogy az alli háttérben ne fusson? -
pusszycat
nagyúr
A sima s9 na igen az gyenge akkuban az s9+ jobban bírja. Nem sokat használtam mióta megvettem de spo2 azért mérek vele másban épp nincs nekem. Nem vagyok az a leragadok egy telefonnál 5 évig típus, ha már nem frissítik itt az idő váltani. A mostanival meg lennék elégedve, nem cserélném, d emár nem kap több frissítést bizt. sem, igy maradt 1-2 hónap neki. 6 /128 GB, amit veszek az meg 12/512 GB + esim, meg jobb kamera. Nem lesz az rossz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
imis
senior tag
válasz RandomName #43514 üzenetére
Köszi, működik.
-
imis
senior tag
Nekem sem bír ki egy napot, töltök rá a munkahelyen, hogy délután a boltban fizetni tudjak. 3 éve vettem hozzá akkut és ujjlenyomat olvasót a biztonság kedvéért, de nem kellett cserélni, gondolom az akku már megdöglött. Ha behal a telefon akkor lesz helyette egy ultra. Volt nálam egy céges a53, de az közelében sincs az s9+ nak.
-
bmt50
senior tag
válasz janeszgol #43519 üzenetére
Teljesítményben már rég lekörözték, de hogy kamerában, gyenge fényviszonyok között egy A5x jobb lenne, azt erősen kétlem.
És mivel csak android 10-et futtat, a teljesítmény is elég még. A gyenge akkuval én is folyamatosan küzdök.
Redmi Note 13 Pro+ lesz az utódja. Ár/érték arányban verhetetlennek tűnik idèn. Amit meg nem tud, az elnézhető neki ennyiért.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
imis
senior tag
-
Indiant
addikt
Tud valaki tanácsot adni a mi Bixby-nkről? Azt szeretném elérni, hogy megnyomom a gombot és ő felhív egy telefonszámot.
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
-
vezeralmos2
senior tag
HELP!
Galaxy S9(G960F) XEH magyar független.
Hogy kell a bootloadert letörölni róla és visszarakni egy régebbit?
Odáig sikerült eljutni, hogy TWRP-vel letöröltem róla az oprendszert, de ez is sokkal macerásabb volt mint egy régebbi készüléken. Először odinnal brickelni kellett a gyári file rendszert mert nem engedte a TWRP-t hozzáférni a tárhelyhez, de most TWRP fent van, oprendszer nincs.
Android 10-re lett frissítve és gyári 9.0 akarok visszatenni, de a bootloader miatt nem lehet.
Bootloadert hogyan lehet visszatenni a régebbit?
Előre is köszi!Thats got to be the best pirate I've ever seen i9 9900k
-
RandomName
senior tag
válasz vezeralmos2 #43526 üzenetére
XDA-n nézz körbe, de nem az volt, hogy ezek lockolva vannak, és nem tudsz régebbit visszatenni? Vagy már késő van, és én keverem valami mással?
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
TaaT
nagyúr
válasz RandomName #43527 üzenetére
Én is úgy emlékszem hogy régebbi főverziót nem lehet felrakni, de ez csak emlék, sosem foglalkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TODI1111
veterán
válasz vezeralmos2 #43526 üzenetére
Lehet egyáltalán ilyet csinálni? Nem emlékszem, hogy hallottam volna, ami persze nem zárja ki.
-
vezeralmos2
senior tag
válasz RandomName #43527 üzenetére
De, az android 10-es frissítéssel lockolva van.
Van egy Note9-em, na azt ezért nem frissítettem le, azt hagytam 9.0 androidon.
Meg úgy általában, aki az S9/S9+ lefrissítette android 10-re, azoknak érdekes módon beszélgetésre alkalmatlan lett a készülék, szoftveresen direkt tönkre lett téve.
Most Lineage OS van az S9-en, így lehet vele simán beszélni.
De engem az érdekelne hogy a lockolt bootloadert ki lehet e nyitni és vissza lehet-e rakni régebbit.Thats got to be the best pirate I've ever seen i9 9900k
-
TaaT
nagyúr
válasz vezeralmos2 #43530 üzenetére
"azoknak érdekes módon beszélgetésre alkalmatlan lett a készülék"
Ez mit jelent?Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz vezeralmos2 #43532 üzenetére
Ez amúgy lehet szoftveres hiba, de biztos nem szándékos.
Give them hell Ukraine!
-
vezeralmos2
senior tag
-
ACE-
addikt
válasz vezeralmos2 #43534 üzenetére
Nekem is van a kezemben, és nem veszi el, a Te kezeddel van a gond...
-
csorbajeno
veterán
válasz vezeralmos2 #43534 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy elveszi a képet hívás közben?
-
RandomName
senior tag
válasz vezeralmos2 #43530 üzenetére
Már biztos nem. Régebben jobban voltak kiskapuk, mára be lettek zárva. Ezért írtam az XDA-t, ha valami létezik erre, az tuti ott lesz.
Mióta kijött én 10-en vagyok, 2.5 One UI verzióval, bár nekem S9+ van, de itt kérem semmi baj a beszéddel."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
vezeralmos2
senior tag
Amíg a képernyő világít, addig jó.
De amint automatikusan leveszi a képet, mikrofon nem működik.
S9 Plusom is ilyen, de azt úgyis csak filmnézésre használom, nem érdekel.
Az S9 en ez a probléma LineageOS-el viszont megszűnt.
Nem törvényszerűen megy mindenkinek tönkreThats got to be the best pirate I've ever seen i9 9900k
-
RandomName
senior tag
válasz vezeralmos2 #43538 üzenetére
És nem volt előtte valami mókolás?
-
vezeralmos2
senior tag
válasz RandomName #43539 üzenetére
Nem, semmi. Használtan vettem az S9-et, egy öreg néni használta előtte aki azt se tudja mi az hogy bootloader.
Thats got to be the best pirate I've ever seen i9 9900k
-
TODI1111
veterán
válasz vezeralmos2 #43540 üzenetére
A néni nem, de az unokája akitől kapta kipróbált rajta minden fellelhető érdekességet.
-
Balzsika47
csendes tag
Sziasztok!
Használ még valaki S9-et? Azt nézegetem most, illetve az A53 5G-t. De valamiért efelé húz a szívem, főleg az S8 után, amit imádtam.
Érezhetően jobb lesz, egy S8 után, vagy kb. ugyanaz?
Nem lesz lassú?
És szerintetek mi lehet az oka, hogy itt Hardveraprón nem találok egy épkézláb hirdetést, pedig régen annyi fent volt?Nagyon köszi előre is mindenkinek!
-
ACE-
addikt
válasz Balzsika47 #43542 üzenetére
Ha visszaolvasol, sorra halnak meg ezek a telók az S7-ekkel együtt, szerintem jelentős gyorsulást nem fogsz elérni...
-
Balzsika47
csendes tag
Micsoda?
Kérlek ezt fejtsd ki nekem, hogy mit értesz pontosan ez alatt. Olvasgattam a topikot, lehet pont kimaradt ez a rész.
Akkor S7 és S9-et nem szabad venni?
Most S8-am van, nagyon szeretem. Szinte soha nem volt még ilyen jó telefonom. S21 Ultra lett volna az utód, 2 nap után ment vissza...Azt éreztem semmivel nem nyújt többet, mint az S8. Csak sajnos ebben kijelzőt és akkut is kellene cserélni, aki horror összeg.
Vagy vegyek egy másik S8-at? -
bmt50
senior tag
Szerintem még a mai napig egy jó telefon az S9. Nekem törött kijelzőt leszámítva tökéletesen működik. Van most egy Redmi Note 13 Pro+ -om, de hiába a jobb a specifikációk szerint, még mindig az S9-et érzem jobbnak. Az A3x-A5x szériát felejtsd el szerintem. Hiába a sok éves támogatás, ha már a támogatás felénél belassul rajtuk a OneUI. Kell a rendszernek a vas, és ezekbe már új korukban se a legerősebb kerül, ami akkor elérhető. Én pl. A55-öt tuti nem vettem volna.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
csorbajeno
veterán
Ha a sima S9 anno kap 2x zoomot, akkor egy akkucserét követően még mindig azt használnám. De így már csak másodtelefon, főleg DEX-módban fut.
-
Indiant
addikt
Sziasztok! S9+ a kicsike és tegnap észrevettem, ha megrázom zörög.
Leejtve nem volt, nem a gombok, mi a fene zöröghet benne? -
jupp008
senior tag
Én csak 2 dolog miatt engedtem el anno. Aksi az én felhasználási szokásaim miatt nem nagyon bírta - pedig 2x volt cserélve de hiába. - akkor kapta meg a feleségem (nála egyből kevésbé merült)
A másik pedig a biztonsági frissítések hiánya miatt - akkor kapta meg a gyerek
Mai napig használja és amíg nem hal meg nincs értelme mást venni neki, mert erőben és tudásban nincs jobb alternatíva jelenlegi középkategóriában. -
Torry
addikt
Én is még mindig S9+-al nyomom, március környékén cseréltem benne saját kezűleg akkumulátort, így szűken kibír 1 napot, ha csak a szükséges dolgokra használom.
Viszont sajnos már érezhetően lassú szegény, így hamarosan érkezik egy s23.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.