- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
imis
senior tag
még egy kérdés, hogy pl. a Floyd mennyivel tud többet, mint a gyári szoftver?
Én csináltam egy gyári visszaállítást, felszabadult 30 GB, érezhetően gyorsabb lett a telefon. ezen a ponton azt éreztem, hogy nem kell kapkodni a lecseréléssel. Áprilisban lesz 5 éves, eredeti akku majdnem bír egy napot. Még nem volt rom-olva, indonéz gyári van rajta. -
bmt50
senior tag
Ha nem érzel semmiben sem hiányt, nem kell romolni.
Teljesen kompromisszum mentes rom nincs jelenleg. A Noble és Floyd romok azt igyekeznek imitálni, mintha az S9/Note9 megkapták volna a OneUI 5.1-et. Viszont mivel néhány dolgot máshogy írtak meg a Samsung fejlesztői android 11-től, kompromisszumokkal jár a használat. A kérdés az, hogy pl. fontos-e fullHD, vagy 4K-ban a videózás, kell-e DEX-módban a hang, vagy éppen az írisz szkenner, vagy a Samsung Wallet mennyire fog hiányozni. Sokminden viszont jobb már ezeken a romokon, mint amin az S9 ragadt.A fícsörök listáját az S9 XDA Floyd rom topicjában megtalálod.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
anita67
tag
A telefonban milyen kóddal v. programmal lehet megnézni, hogy független-e a készülék. A környezetemben mindenki 20-as kártyát használ, így más kártyával nem tudom kipróbálni.
-
RandomName
senior tag
-
Erikkk26
tag
Hali!
Arra gondoltam a következő problémára megpróbálkoznék egy ilyen hub (ugyanez csak 2k-val drágábban) segítségével monitorra csatlakoztatva képet kapni telefonról. Működhetne az elgondolás? Ha a kijelző pedig nem venne be érintést akkor csatlakoztathatnék még rá egeret, szükség szerint billentyűzetet is.
Valakinek van-e tapasztalata már ilyesmiben Samsung telefonokkal, vagy konkrétan S9-el?
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz Erikkk26 #43460 üzenetére
S9+ Aliexpresses Lin Store-os "Dock USB C Hub USB 3.0 Type C VGA RJ45 PD HDMI Docking Station " hubbal simán jól megy. Volt, hogy nem volt gépem, és kb 1 évig ez volt esténként a monitorra kötve.
Természetesen nem kell a kijelzőhöz nyúlni, a képernyőt egérrel is fel tudod oldani."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Erikkk26
tag
válasz RandomName #43464 üzenetére
Hogy én erre nem is gondoltam hogy Ali és társairól töredék áron is hozzájuthatnék egyhez... például.
Köszi! -
RandomName
senior tag
válasz Erikkk26 #43465 üzenetére
Az az ár gyanúsan olcsó, szerintem csak vevőbehúzás.
Nekem egy ilyesmi van:
[link]
Pontosabban a jobb oldali 10e Ft-os modell, bár én 4 éve még sokkal olcsóbban vettem...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Erikkk26
tag
válasz RandomName #43466 üzenetére
Hát ha meg már 10 ezer alsóhangon Aliról is akkor miért rendelném onnan..
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz Erikkk26 #43467 üzenetére
Körbe kell nézni.
Kis nézelődéssel találsz normálisat, rendes áron.
A túl olcsóak félő, hogy minőségellenőrzésen rosszul teljesített darabok.
Én ennyiért vettem:
Ok, nekem pl a laptophoz is használva van, és ezért tudnia kell a PD-t, és ha olyan, akkor a LAN-t is.De van pont olyanom is, mint amit venni szeretnél:
Ennek kb 3 hét után kontaktos lett a lengő C dugója, meg kompromisszumos, hogy kell mellé még egy USB hub is.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
aktív tag
válasz RandomName #43468 üzenetére
Nekem olyan kellene, amely minden másra is jó egyben. EZ képes lehet ennyi mindenre egyszerre? Főleg a VGA kimenet, a kártyaolvasás és a vezeték nélküli töltés érdekel.
Egy kisebb baseus most akciós, ez elég lehet samsung 9-esnek a monitorhoz csatlakozásához?[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz mastodon #43469 üzenetére
Vezeték nélküli töltést nem tudnak szerintem.
A lan részét nem próbáltam.
Amit telefonnal próbáltam az egér, bill, pendrive, webcam, monitor.
Amit a laptoppal, az a PD azaz bedugtam a 60V usb C-t ebbe, és ezt a laptopba, majd erre még egy külső monitort, meg persze egér, bill, pendrive."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
-
Erikkk26
tag
válasz RandomName #43472 üzenetére
Nem tudni fixen hogy érintést vesz-e be, de jobb biztosra menni és akkor már úgy vásárolni szerintem... Ilyen dex kábelt is hol kapnék én még? Magyarba felteszem sehol. Használtan továbbra sem kell semmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
imis
senior tag
valaki járt már úgy, hogy a telefonnal nem tudott fizetni?
és ezt az üzit kapta: -
RandomName
senior tag
Nekem másodtelefonom, nem azon fizetek.
Súgó mit mondott?
Tippre android verzióhoz kötött a fizetés, és az S9+ most lett ebből a szempontból elavult...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
imis
senior tag
válasz RandomName #43476 üzenetére
nem tudom, ma kezdte. nem rootolt a telo, most csinálok egy resetet. hátha..
hétvégén feltettem egy céges profilt és le is szedtem, arra gyanakszom,
meglátjuk, de ha nem lesz jó, akkor telefoncsere lesz.7 nap múlva 5 éves, és szerintem most is egy jó teló
-
vihartigris
őstag
válasz csorbajeno #43478 üzenetére
"Nem értem, hogy miért hagyták el."
Tudod Te.
Olcsóbb lett a gyártás.
Marketingetesen megfogalmazva környezetvédelmi okok miattbármi reciproka a semmi
-
bmt50
senior tag
válasz vihartigris #43480 üzenetére
Szerencsére Huawei P60 tudja
Nekem egyre szimpatikusabb. És csak csendben jegyzem meg: DXOMARK szerint az aktuális P széria már vagy 7 éve veri az az évi Samsung flagship-eket.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
csorbajeno
veterán
válasz vihartigris #43480 üzenetére
Az. A környezetvédelemmel takarózik sok mindenki...😂
-
ArthurShelby
addikt
Lassan én is váltanék (rossz akksi, döcögős sebesség, de ezutóbbival még együtt tudok élni).
Samsung s23 vs nothing phone 2.
Nektek mi a véleményetek?Nekem az értesítő led és az középső nyomásérzékeny gomb fog nagyon hiányozni.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
csorbajeno
veterán
válasz ArthurShelby #43484 üzenetére
Az S24 nem opció? Kinézetre az a két általad említett telefon kombinációja. Én az S23-at választanám a 3x kamera miatt, illetve a Samsung ikonjait már megszoktam.
-
imis
senior tag
válasz ArthurShelby #43479 üzenetére
gyári visszaállítás segített, most nekem is ment a fizetés
-
Rinocerosz
őstag
válasz ArthurShelby #43484 üzenetére
Szerintem az s23 egy jó vétel nagyon sok szempontból.
Én az s22-t váltottam s23-ra mert az s24 szerintem egy csalódás... pedig nagyon vártam az s24-et.
Viszont sajnálatos módon csak az S24Ultra kapott Snapdragon processzort ami meg is látszódik... eleve már az gyanús, hogy az Ultra miért is kapott Snapdragont a többi pedig Exynost? -persze mindenki pontosan tudja a választ.- S23 mellet szól, hogy már jóval olcsóbban meg tudod venni, ráadásul a 256gb modellt is jó áron lehet beszerezni. (Megjegyezném, hogy a 128gb-os samsung telefonok ufs 3.1 tárolót kapnak, de a 256gb-os modellek ufs 4.0-át. Nyilvány nem egy őrült nagy különbség, de ez is valami.)
- Az üzemidőben az s23 ugyan azt, de a tesztek alapján jobban is teljesít mint az s24.
- Kamerában valamivel jobb az s24, de ügye most érkezett a one ui 6.1 a s23-ra szóval lehet már abban se nagy az előny.
- Teljesítményben ugyan ott vagy
- Talán ami húzó erő lehet az s24 felé az a kicsit fényesebb kijelző és a 7 év szoftveres támogatásSzóval én úgy voltam vele, hogy akkor már inkább spórolok 100 ezer ft és még a nagyobb tárhelynek is nagyon örülök.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Rinocerosz #43487 üzenetére
S23 lesz valószínűleg, mert kompaktabb. A nothing phone 2 is tetszik, csak nagy nekem. Így megmaradok a megszokott samsung ökoszisztémánál.
Az s24-et én is fölöslegesnek gondolom, ráadásul idővel lehet mindent megkap az s23 is, plusz a 24 ai szolgáltatások idővel fizetősek lesznek elvileg.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Rinocerosz
őstag
válasz ArthurShelby #43488 üzenetére
Nekem is tetszenek az Nothing telefonok, de azért a samsungot nem hagynám itt.
Most megérkezett az s23-ra a One Ui 6.1 és hát szerintem olyan nagyon nagy dolgot nem hozott ez az AI. Érdekes ezt a pár dolgot kipróbálni rajta ami van, de azért tudnék nélküle élni .
Jobban örülnék ha a kamerán javítanának mert most nem valami jó.... valahogy nem sikerült nekik a software.
Nyilván ha azt nézem, hogy 240 ezerért vettem és egy iPhone meg van 400+ akkor nem rossz, de azért ez a kamera nagy csalódás. -
zelos
aktív tag
Hol a francba találom ezt az akkuoptimalizálós listát?
-
ArthurShelby
addikt
Hol lehet beállítani, hogy a mobilnet kapcsoljon ki wifi-nél? Ez régen nem így jelent meg az állapotsávban.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Evo50
tag
válasz ArthurShelby #43492 üzenetére
Fejlesztői beállításokban.
-
RandomName
senior tag
válasz ArthurShelby #43492 üzenetére
Good things vagy mi. Telepíthető a Samsung apps-ból. Kb majdnem mindent be tudsz scriptelni neki.
Pl.:
Első szabály:
Ha rendelkezésre áll az XY wifi, akkor
Második szabály:
Mobilnet off."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
ACE-
addikt
Mondjuk szerintem alapban le kéne kapcsolnia a mobilnetet, ha van wifis net...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
RandomName
senior tag
Minek? Mert neked korlátos a díjcsomagod? Tudod mennyit szopok emiatt? Egyszerűen hiába állítom be mindenütt, hogy korlátlan a mobilnetem, még 6 év után is van amikor egy sync/game wifit akar, mert az "olcsó", nekem meg nincs...
[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
zelos
aktív tag
válasz RandomName #43496 üzenetére
Wifi automatikus bekapcsolása ki van kapcsolva?
-
RandomName
senior tag
Ki. Nálam adott appok nem akarják elhinni, hogy nem akarok wifit használni, a rendszer az első pár hét után már igen.
-
ArthurShelby
addikt
válasz RandomName #43494 üzenetére
Régen enélkül ment, én babrálhattam el valamit a beállításokban. Factory reset után tuti jó lenne, de azzal még várnék
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs