Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz ithomas #1853 üzenetére

    Értem amit írsz, tulajdonképpen kompromisszumos megoldásnak megfelelhet.
    A telefonálásnál ugyan lehetőség a kihangosítás és a BT is, de mi van, ha valaki nem akar még egy merülő kütyüt (BT - vagy épp nem szereti az ilyen fülbe rakott gépeket) és a kihangosítás pedig a beszélgetés tartalma miatt nem opció? Akkor ki kell venni a dex-ből. Fenntartható így is a kapcsolat?

    Az szintén ok, hogy VPN-en keresztül eléred a céges rendszert, de egy munkakörnyezet nem csak ennyiből áll. Mellette futnia kell a levelező rendszernek, egy fájlkezelő, egyéb dokumentum megtekintő alkalmazások jönnek mennek, amelyek lokál a készüléken futnak, sőt lehetnek egyéb webes alapú céges szoftverek is a fő irányítási rendszer mellett, archív rendszerek, elektronikus aláírás. Annyira azért nem egyszerű a dolog, tehát van bőven megoldandó téma.

    Azzal teljesen egyet értek, hogy ezt android szinten kéne támogatni több eszközzel és akkor lenne arra is esély, hogy az andoid eleve alkalmas legyen az ilyen szintű munkavégzésre, mert ezt a Samu egyedül valóban nem is tudhatja megcsinálni.

    Ennek kapcsán az a kérdés merül fel, hogy mi az okostelefon valódi célja, mire lett az android kitalálva, kell-e neki az asztali rendszerekkel konkurálni? Ha igen annak pedig mi az ára funkcionalitásban, fejlesztésben, akkuidőben? Ezt az árat pedig az átlag user meg akarja-e fizetni?
    Én nem tudom, lehet te ezek közül néhányra tudod a választ és árnyalhatod a képet további információkkal.

Új hozzászólás Aktív témák