- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisley76
tag
Sziasztok
Korábban volt pár párbeszéd az S7 kontra S7 Edge akksiidő végett. Lehet, h cirka 30%-kal jobb az Edge üzemideje? Készenlétben is és kijelzőidőben is. Csak pár telcsi, böngeszés, viber, mes.lite adta....ja és ugyanaz a januári 7.0 nougat. PDP ugyanazok letiltva. Szóval full ugyanaz minden.
Lehet, h az S7 akksija kezdi a faradást? Sehol sincs a 100% merülésben drop vagy bármi merülési anomália, csupán érezhetően gyorsabban merül.
Sajna nem újkora óta használtam.
Ja és vki írta korábban, h az utcsó Nougat jobban merül mint a januári első rev2...ezt meg tudom erősíteni.Köszi előre is az infokat, akiknek van összehasonlítási alapjuk.
-
embe
nagyúr
Lehet elkezdődött a frissítési hullám? Két újabb régióba adták ki az Oreót.
Észre sem vesszük és ideér -
gerner1
nagyúr
válasz sisley76 #36402 üzenetére
A ~30% különbség, azonos beállítások és körümények esetén nem a realitás. Persze lehet ilyet is "kihozni", ha az egde valamelyik energiatkarékos módban van, a másik pedig nem. Illetve, ha a felhasználási körümények nem azonosak (térerő, fényerőhasználat, stb,stb...).
A reális különbség ~14-17% közt van valahol, és sosem állandó."Ja és vki írta korábban, h az utcsó Nougat jobban merül mint a januári első rev2...ezt meg tudom erősíteni."
Ki az a "valaki" ? ... - és az a "valaki" milyen CSC -re kiadott firmware, melyik release -ével kapcsolatban jelzett ilyet? A Te készüléked aktív CSC -je is "vele" azonos, vagy eltérő ?
Csakmert, így elég nehéz erre érdemi választ adni ...
Nálunk például semmi különbség nincsen (XEH régiókódon vagyunk, legfrisseb 7.0 -ás release -en...), nem merül jobban, mint az előzőek akármelyikével... -
Burt1793
veterán
Ez a durva, az S7 kameráját belerakják egy új, tök olcsó telefonba, korrekt cucc.
-
sisley76
tag
válasz gerner1 #36405 üzenetére
Igazad lehet, h "itt" valszeg különbözünk CSC-ben. Mint ahogyan a itt az S7-esem XEH a másik Tmobilos januári DRA9-es. De ez sw CSC szinten is okozhatna ekkora különbséget szted?
Munkámból adódóan (24h szolgálat) "közel" azonos feltételekkel adódott ez a közel 30%. Ja a SIM is egyikből a másikba...azaz ugyanaz.
Jogos, ugyanolyan körülményeket pontosan soha senki nem fog produkálni, de ez nekem így soknak tűnik
Bocsi, h lovagoltam rajta. De jobban szeretem a kis S7-emet, és inkább őt tartanám meg. De fontos nekem az is, h mikorra rakom töltőre... -
samu74
addikt
válasz Burt1793 #36406 üzenetére
A Sony se tudott normális szoftvert írni alá, gondolod a Xiaomi majd tud...ugyan.
Legalább annyira fontos az is mint a hardver.robyg nagy csodát azért ne várj az oreotól, itthon nekem is kevésbé merül mint pl. olyan helyen ahol folyamatosan gyenge térerő mellett megy a mobilnet.De a készenléti idő jobb lett az tény.Tehát ha nem sokat nyomkodod ezzel az új rendszerrel tovább bírja.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
O.Lajos
tag
Sziasztok,
Nemrég újítottam be egy S7-es készülékre egy tudásra fényévekkel elmaradó Huawei Y300-ról, így elképzelhető, hogy a várakozásaim voltak túlzóak a rengeteg - elsősorban a kamera képességeit - dícsérő teszt és vélemény kapcsán.
Mivel a fórumozók közül sokan már jóval régebb óta használják a telefonjukat, talán objektívebben meg tudják ítélni az eredményt.Szerintetek ez a videóminőség "normális", ennyire képes adott fényviszonyok mellett (fodrozódó, sávos színátmenet, magyar megfelelőjét nem tudom, angolban a color bandingnek nevezett problémához hasonló) vagy valamilyen hiba okozza ezt?
(Kipróbáltam egy másikat is, régebbi, de az is ugyanezt produkálta, persze ez önmagában még nem jelent semmit, csak infó nektek.)A telefon független, vadi új, Nougattal jött, ráfrissítettem a legújabb OTA-t. A videók automatikus módban készültek, HDR auto, vaku off, 1080p/30fps.
1.) beszűrődő napfényben lett felvéve, az ablak kb. 3,5m-re volt
https://vimeo.com/268656045
2.) mögöttem, ill. részben balról világító lámpák fényében lett felvéve
https://vimeo.com/270958764A vimeo nem okozott számottevő minőségromlást, az eredeti videófelvételen is ez a sávosodás látszik.
Előre is köszi minden tippet, segítséget, választ!
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz peti_s #36398 üzenetére
A fogyasztás különbsége a két technológia eltéréséből fakad, bár ez még 4G előtti infó, lehet, hogy 4G-nél már nem állja meg a helyét, de ha tippelnem kéne, akkor itt is hasonló a helyzet.
Ha az S6 jelentősen többet evett WiFi-vel, mint mobilnettel, az inkább HW/SW hibának tűnik.
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
A lassan 2 éve belakott rendszerem elkezdett laggolni teljesen random Spotify szamvaltas és hasonló egyszerű műveletek közben, emellett az akkuidom is pocsék, reggel 100rol délre már 40en van. Lehetséges hogy valami felhalmozodott szemét teszi ezt? Esetleg valami megoldás tudnátok javasolni a takarításra?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
A gyorstöltés mennyire nyírja az akksit?
A vezeték és vezeték nélküli is.
-
Snowy_owl
őstag
Ha minden igaz visszatérek az s7et használók körébe. De az is lehet hogy nem. Minden a műtét sikerességétől függ. drukkoljatok.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
papi77
addikt
Mehetek szervizbe
Már néhány hete észrevettem,hogy egyre több fényerő kell bent a szobába. Most meg feltűnt,hogy szinte szürke lett a fehér háttér!
10 hónapig bírta a kijelzőm...Az első: NOKIA 1611
-
törölt tag
válasz papi77 #36420 üzenetére
A pozitívum, hogy semmibe sem fog kerülni, ha van jótállás rajta.
Ez sajnos ilyen dolog; az előző telefonom egy SIII LTE volt, ami 2015-ös gyártású (akkor volt kifutó termék) és közel 3 évesen sincs semmi baj vele. Másnak pedig 10 hónapot bír... Ez előfordul. Ilyenkor örülök, hogy kizárólag új telefonokat szoktam vásárolni, tényleges garanciával.
-
Zoolee19
senior tag
Nekem sajnos nem javitják a kijelzőt gariba, igaz nekem a sarka meg van repdeve de nem saját hibámból.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Ghostman78
senior tag
Hol lehet ki, és be kapcsolni azt a funkciót 8as rendszer alatt (7es nem tudta), hogy ha pl
fut a google maps, és bejön egy hívás, akkor a google maps automatikusan átvállt jobb alulra egy 3x3 cm
kis négyzetbe , hívás végeztével pedig vissza vállt automatikusan teljes nézetbe ?Ez a 8as megjelenése óta tetszett, mára azonban meguntam.
Ki akarom kapcsolni de nem találom.
Nem az osztott képernyős / Több ablak módról van szó.[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz sniper4573 #36436 üzenetére
Gondolom sufni GSM-ben vetted és az sem XEH
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
törölt tag
válasz sniper4573 #36436 üzenetére
...és milyen a régió kódja? Az lenne a lényeg. 😊
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Sima S7 XEH-el és néhány hete egyszerűen Alig lehet elérni. Azt mondják hogy sipol a telo es ennyi. Én meg pár óra múlva kapok egy üzenetet hogy nem fogadott hivasom volt. Telenoros vagyok. Hálózati vagy készülék lehet a hiba oka?
-
matehajagos
tag
Sziasztok! A mai napon vettem észre a napsütésben, hogy a telefonom hatlapjan a ket oldalon van 1-1 hajszalrepedes, amit nem ertek mitől hiszen semmilyen behatas nem erte a telefont. Ilyen esetben garanciális ügyintézés esetén pl. egy kijelzőcseret beeges miatt orvosolnak, vagy igy ezt is buktam? 😡 Roppant dühít a dolog hiszen tényleg vigyázva volt rá mindig, és a kereten sincs semmiféle benyomodas ami egy esetleges esest jelezhetne (mivel ugye nem volt). Járt már valaki igy rajtam kívül?
-
törölt tag
válasz matehajagos #36442 üzenetére
Szia!
Sajnos, nem tudlak semmi jóval bíztatni. Alapvetően _bármilyen_ sérülés azonnali jótállás-vesztést okoz. Értelek, hogy nem ismert az oka, elhiszem, hogy nem kented oda sehová; az viszont teljesen az eljáró szervizes döntése, hogy mit kezd vele.
Vidd be, mutasd meg... hátha... De ne táplálj komoly reményt. A fizikai sérülés miatt könnyen meg tudják (és meg is szokták) tagadni a garanciális javítást.
-
air
nagyúr
válasz #77646080 #36444 üzenetére
"_bármilyen_ sérülés azonnali jótállás-vesztést okoz."
Már miért okozna?
Ezt többször többen leírták, de ez nem igaz.
Törésre nem vonatkozik a jótállás. Ennyi.
Ha pénzért megjavítják, a jótállás/garancia tovább él. Sőt, a cserélt (fő)elemekre újraindul.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ghostman78
senior tag
Esetleg erre valaki ?
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz Viktor77 #36155 üzenetére
Szia viktor77!
Nahh sikerult minden, koszonom a segitseget. Te ezt a superman romot hasznalod? Mert nalam nagyon gyengen muzsikal. Nagyon gyors lett a rendszer, a jatekok is sokkal gyorsabban toltodnek viszont 2-3 program megnyitasa utan mar belassul hiaba takaritom ki a memoriat. Ujrainditas utan ismet gyors. Nekem ugy tunik mintha nagyon rossz lenne a memoriakezelese. De jo ez igy csak ha jon az oreos superman majd megint tiszta telepites es nem allitgatok at semmi. Lehet valamit elallitottam.
-
Viktor77
titán
válasz Mazda6_2.0D #36448 üzenetére
Igen, már több hónapja. Nincs vele gondom, nagy átlagban 1.5GB-1.7GB szabad memóriám minimum van. De inkább több. Meg hetente cache ürítés.
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest