Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hina

    aktív tag

    Sziasztok

    Történt e már valakivel olyan, hogy a készüléke a feloldási jelszavát elfelejtette??
    A kolleganőm ma reggel 6 óra pár percig a tegnap vásárolt készülékét a jelszavával 30-40szer simán feloldotta, majd ma reggel 6után is mikor munkába ért ott is simán feloldotta a készüléket. pár perccel később a kolleganője aki egy irodában ül vele ott mellette megnézte a telefont lezárt állapotban (a redőnyt lehúzta, ott az ikonsort balra-jobra elhúzta), majd a tulaj fel akarta oldani és nem fogadta el a jelszót.
    beírta többször is, lassan, hátha valamit elQrt. de nem. majd kérem vájon X másodpercet az újra próbálkozásig, később X perceket, egyre nőtt az idő, majd most már egy órákat kell várnia a próbálkozások között.
    A készüléket nem állíthatja vissza gyárira a recoweryből, mert a belső memóriájában van rengeteg olyan kép, amiket tegnak az S4-eséről áthelyezett erre a készülékre, és nincs máshol meg. Persze a zárolás miatt leszedni sem tudja, így a whipe ugrott.
    Van e valami megoldás arra, hogy visszanyerje az uralmat a készüléke felett?? Mikor juthat el a készülék arra a pontra, hogy a google azonosítójával fel tudja oldani? Egyáltalán el jut e odáig??
    Egyáltalán hogyan foldulhatott elő az, hogy az eddig használt jelszavát nem fogadja el a jészülék???
    Ez milyen már?? Ilyen megbízható ez a telefon? A jelszó garantáltan az eredetileg beállított, ezt használta két évig az S4-esén is, "csukott szemmel" is tudja..

    [̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]

Új hozzászólás Aktív témák