-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek megéri még ilyen készüléket vásárolni használtan? Olyan 30K körül? Egy 10 éves srácnak lenne, igazából csak, hogy valamiféle feltöltő kártyával elérhető legyen (visszahívható legyen), de mégiscsak tudjon emailezni, youtube-ozni és persze játszani a telefonnal. Ami nagyon tetszik benne, hogy nem egy nagy batár telefon hanem kis pici ami végülis jobban illik a kezébe mintsem egy Doogee X5 Pro ami viszont nagy, de legalább újonnan kerül 30K ba.
Szóval ez az én dilemmám.
-
Analog303
tag
Sziasztok
Remélem jó helyre írok és sikerül valamit lendíteni ezen a nem hétköznapi helyzeten,ami a következő: QHSUSB_DLOAD... S4 mini GT i9195
Garancia lejárt októberben a telóról,biztosítás van (nem tudom erre érvényes-e?),ha jól emlékszem annyi volt a történet,hogy feltettem egy rom-ot próbaképp pár hónapja,most pedig kivettem az sd-kártyát (leformáztam) és csodálkozok,hogy nem működik milyen lehetőségeim vannak egy ilyen mesés történet után?"Minden másképp van..." (Karinthy Frigyes)
-
Themes
aktív tag
válasz Szaszabond #12801 üzenetére
Tökéletesen megéri a 30k t és egy 10 éves srácnak is kitűnő Én is ilyet használok és nagyon meg vagyok vele elégedve, mint gyorsasággal, mint megbízhatóság terén!
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Majerovce96
újonc
Sziasztok! Van egy GT-i9190 készülékem, amivel lett egy probléma, amire megoldást keresek és erre úgy tudunk megoldást találni, ha tudjuk mi a hiba. (Már nem garanciás és eddig 4 szervizben voltam vele, ahol nem tudtak segíteni. Azt mondták nem láttak még ilyet, "elküldik Budapestre és 2 hónap múlva lesz vele valami" szokásos biztató szavak..) Nos, a mobilom gyakran gondol egyet és kikapcsol töltöttségtől függetlenül (pl. 86%-ot ír ki miközben kikapcsol és miután bekapcsoltam 4%-ot mutat, de volt olyan is, hogy akkor kapcsolt ki amikor 100%-ot jelzett azaz teljesen fel volt töltve és a bekapcsolás után is ugyanannyit.) Relatív. Külön hozzáteszem, hogy az aksi utángyártott. Vettem bele eredetit és azzal meg el sem indul az alacsony töltöttség miatt és fel sem tölti. A szervizben értékesített S4 miniben ki lett próbálva a gyári akkumulátor és abban működött, a benne lévő "alacsony" töltöttség pedig 55% volt. Ami biztos, hogy nem akku, hanem készülék hibáról beszélünk. Végül, de nem utolsó sorban töltés alatt is eljátssza ugyanezt, de csak akkor, hogy ha éppen használom.
Fél éve kijelző cserén esett át. Lehet ott van valami gond? Pl.: érintkezési hiba vagy az LCD utángyártott?
Vajon kapok megoldást itt vagy mennyi az esély arra, hogy ha elviszem Budapestre a Samsung gyors szervizébe és ott megtudják javítani?
Update: Elnézést, ha off topic, de nem találtam más S4 minivel kapcsolatos topicot.
-
ztoldy
senior tag
válasz Majerovce96 #12808 üzenetére
Ez inkább alaplap hiba lesz. Szerintem olcsóbban kijössz, ha új készüléket veszel, mintha megcsináltatod a készüléket.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Józsi_S4mini
csendes tag
Nekem jó tapasztalatom van a samsung szervzzel. Először telefonon érdeklődtem azután bevittem a váci útra,hogy usb csatlakozó hibás valószinűleg es szeretném "megvárni". Aztmondták ok van alkatrész egy óra. Aztán rákérdeztem a kijelző halvány beégésre . Az is garanciális probléma (: kb 2óra. Ugyhogy a kijelzőt és az usb-t kb másfél óra alatt megcsinálták. Addig elmentem sétálni meg enni. Valószinűleg jó emberhez sikerült kerülnöm (: Most újszerű telefonom van pedig 2 éves elmúlt.
-
Amadeusz1114
csendes újonc
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy milyen romot érdemes rá rakni, illetve hogyan tudom rootolni a késtüléket?
A rom telepítéséhez tudtok adni egy leírást?Válasszokat előre is köszönöm!
-
Acef
addikt
válasz Amadeusz1114 #12811 üzenetére
Hi!
A blogomban találsz leírást, és romot is ami már rootolt, plusz más előnye is van.Az Fmod romon kívül van még CM, annak felrakása is (az Fmod-hoz hasonlóan) CWM recovery-ben történik.
-
Jarod1
addikt
hardveres gond lesz, a töltő áramkör, töltésfigyelő rész megdöglött.
-
citromsas
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudná a Fmod rom linkjét köszi -
borix
őstag
Üdv. Vettem egy S4 Minit,hogy lehet a telót rendesen leválasztani a pc-ről mert a pc nem ad leválasztási lehetőséget..Ha a telefont csatlakoztatom akkor az usb kapcsolatra médiaeszköz és fényképező lehetőségek vannak adatátvitel lehetőség nincs.
-
Majerovce96
újonc
Köszönöm mindenkinek, azért próbálkozom a Váci úton lévő szervizben, hátha..
-
toocha
csendes tag
válasz lajozs #12800 üzenetére
Általában Wifin keresztül lépek be a Playbe, de most kipróbáltam mobilnetről is. Sajnos ugyanúgy leáll a letöltés, de ha végig is megy akkor is előfordul, hogy a telepítés akadozik, vagy kiírja, hogy sikertelen (mondjuk ez ritka). Na most meg azt kezdte el, hogy az ébresztés nem működik. Azt nem tudom, hogy ez összefügg-e a másik hibával.
A forró fém pont olyan, mint a hideg, csak más a fogása!
-
lajozs
aktív tag
válasz toocha #12820 üzenetére
Sajnos akkor a markodban tartod a hibát...
Elsőként ajánlanám pár hsz-el feljebbről: Acef kollégáta levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
voyager4.4
senior tag
Hali !
Péntektől költözök S6-ba. Eredetileg P8 lett volna, de visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam.
A váltást keresőknek szólt elsőrorban, mint elégedett S4 mini tulaj merre léptem.
Utolsó élményemet osztanám meg egyébként:
ma voltam Tré-ben sim-et cserélni nano-ra, péntekig adapterrel használom még a minit, azonnal lte-re váltott a készülék, a lassított net is jóval gyorsabb, amúgy nem tudom mitől indult meg. Eco surf előfizu, eddig nem volt 4g-m,
aki hasonlóan áll érdemes lehet, előfizus kártyát ingyen cserélnek.A továbbiakban hallgassatok Acef-re. Neki pedig innen is köszönöm a sok segítséget főleg még az S advance időkből.
no fate but what we make
-
Acef
addikt
válasz voyager4.4 #12822 üzenetére
Minden jót neked!
a legtöbb T-s jogosult a 4g-re, eddig valószínűleg nem támogatta simed
-
glacious
addikt
válasz voyager4.4 #12822 üzenetére
Kártyát csak akkor cserélnek ingyen, ha régi, vagy rossz.
-
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Gyári 4.4.2 helyett van már valamilyen ROM amit nyugodtan lehet napi használatba venni ?
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
toocha
csendes tag
válasz lajozs #12821 üzenetére
Na talán megoldódik a gondom. Tegnap délelőtt megpróbáltam, hogy gyári beállításokra visszaállítom, de hiába nyomtam a gombot nem csinált semmit-na modom faxa, ez se működik. Ma reggel- bár megjegyzem tegnap is újraindítottam párszor- bekapcsolom a telót, és: Visszaállt gyári beállításokra! Bő fél nap után! ÉÉÉÉS (lekopogom) minden működik Fa..án!
A forró fém pont olyan, mint a hideg, csak más a fogása!
-
Jarod1
addikt
Ha valakit érdekel:
-
citromsas
csendes tag
Sziasztok
Még a hétem leszedtem és telepítettem az Fmodod (UCOB1) néhány tapasztalatot osztok meg
A rom elég gyors jobb mint a gyári 4.2-es de az igazán jól sikerült része az energia takarékossága lett igaz ehhez hozzá tartozik hogy Greenify-al is közre játszottam
De egy baja van hogy ha valaki a poweramp-t használja nem müködik benne a Közvetlen Hangerő Vezérlés nevű opció mert ha bekapcsolom el kezd nagyon halk lenni és recsegni ha ez ki lesz rajta javitva 10/10-es lesz -
Acef
addikt
válasz citromsas #12831 üzenetére
Köszi a visszajelzést, ezek szerint rendben volt a telepítés.
Amennyiben a gyári 4.4.2-n jól működött a poweramp, akkor az Fmod romon is menni fog.
A takarítás közben kidobtam kb 150 apk fájlt a romból, volt ott a hangerővel kapcsolatos is. Amennyiben gondolod akkor megkeresem, és kipróbáljuk, hogy mi történik ha visszarajuk a romba. -
FNZ
őstag
hali!
gyári 4.4.2-n hogyan lehet beállítani, hogy a fényképező alkalmazás az sd kártya megadott könyvtárába rakja a fotókat? most azt írja, hogy nem tudja írni a megadott sd kártyás könyvtárat.
-
canniball
nagyúr
De, gyárin is megy, én is így használom. Az ő problémája ha jól értem az, hogy vagy nem engedi neki ezt valamiért vagy nem csak egyszerűen az SD-re, hanem azon belül egy adott mappába szeretne menteni és az nem megy.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
eladogeppc
veterán
Lolliból melyik ROM használható hétköznapi szinten ?
Van egy rahedli.Köszönöm előre is ACEF kollegának a mérhetetlen gyors készséges és nagy segítséget, kipróbáltam a ROM-ját !
Valahogy nekem nincs wifi.Minden jó lenne, de piszkálja a csőrömet a Lollipop. Valahogy az a legtöbb telefonnak jót tett idáig.
(LG G2,G3 stb...)Megköszönöm ha ajánl valaki egy stabil Lollipop-ot.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Acef
addikt
válasz eladogeppc #12840 üzenetére
Szívesen!
Valahogy nekem nincs wifi.
Ez csak amiatt lehet, hogy nem jó modemet raktál fel, vagy nem jól raktad fel.
Ilyenkor az van, hogy bekapcsolod a wifit, de az azonnal ki is kapcsol.
Neked UCNK1 maradt az alapsáv verziód. Tedd fel az UCOB1 modemet (leírásban a menete). Amennyiben sikeres, akkor UCOB1-re változik az alapsáv, és működik a wifi.[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz eladogeppc #12842 üzenetére
Igen.
A romhoz tartozó modemet is tedd fel. /odin, 2x!/Mármint a választott Fmod romhoz tarzozót. Az Fmod 150320 UCOB1-hez az UCOB1 modemet. Ez is fent van a gdrive mappámban.
[ Szerkesztve ]
-
pipi69
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, tegnap óta a telo híváskor kiírja a Nincs elérhető szolgáltatás vagy a Nincs regisztrálva a hálózaton szövegeket, és nem lehet telefonálni róla. Bejövő hívásokat se fogadja, mintha ki lenne kapcsolva. Gyári visszaállítás sem segített rajta. Mi lehet a bánata???
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Mobil flották
- Wise (ex-TransferWise)
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest