- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tamás88
őstag
válasz NoFate #12558 üzenetére
Elméletileg úgy van, hogy ezt a fájlt felteszed a win32imager segítségével (sd kártyára kell, amit leformáz, így szedd le róla a fontos adatokat), majd berakva a telefonban megpróbálod elindítani. Ugyanis a bootloader szállt el, így elméletileg hardveresen eltéglásodott.
-
NoFate
csendes tag
Sajna így se sikerült. De azért köszönöm a segítséget
Dénes
-
Csibe78
tag
Sziasztok.
Olyan problémám van hogy lecseréltem az s4 mini-n a gyári 4.4.2-t a legújabb cm 12.1-re és minden jól megy csak a szinkronizálni nem tudom a facebookot vagy g+ a névjegyekkel...esetleg valaki találkozott ezzel a problémával? Van rá valami megoldás? -
Csibe78
tag
válasz NoFate #12563 üzenetére
az a gond hogy még külső appal se tudok szinkronizálni
Van valami megkötés hogy milyen gyári romra tudok visszatérni? Mivel most CM 12.1 van rajta ezért knoxos de nem garis a telo tehát ez nem érdekel. Gondolom odinnal kell vissza flashelni. De van pár fajta a sammobilon mindegy melyiket rakom fel ( természetesen a magyarok közül)? -
ztoldy
senior tag
-
davidovi
tag
Arra van ötlete valakinek, hogy néhány program nem működik rootolt telefonon, és ezt áthidalni valahogy? Konkrét példa : cm 12.1 van fenn, és a upc - s horizon go mindig kilép, azt olvastam emiatt.
Xposed-os root cloak nem orvosolja és a google playből letölthető hide my root sem.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Olyan tkérdeznék hogy egy S4 mini nem tökéletesen érzékeli az érintést hanem kicsit mellélő, azaz nem ott érzékel ahova tapicskolok ez megoldható érintő cserével vagy akár softveresen is korriigálható.
-
ztoldy
senior tag
válasz Mtbsrác #12569 üzenetére
teszteld le a kijelzőt, hogy valóban van-e probléma:
*#*#2664#*#* touch screen tesztCsibe78: Odin-nal végig kellene menni a flashnek, ha a telefonnak nincs baja. Egyébként a Gapps-ot feltetted miután a romot rátetted a telefonra?
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
NoFate
csendes tag
még annyi kérdésem lenne, hogy a pwer+hangerő fel+ home kombinávióra hiba üzenetet dob ki. Miért lehet?
Előre is köszönöm a válszokatDénes
-
NoFate
csendes tag
Nem akar bootolni. Csak előjön a Samsung s4 mini felirat és újra indul
Dénes
-
NoFate
csendes tag
I9195_stock_recovery.tar ezt raktam fel, I9195XXUAMF5_I9195OXXAMF5_I9195XXUAMF5_HOME.tar meg ezt a romot. Semmi hiba nem volt.
A 4 fájlos rom telepítést nem engedte. Ezeket CSC_OXA_I9195OXABML4_2340422_REV01_user_low_ship_MULTI_CERT.tar
CODE_I9195XXUBML4_2340422_REV01_user_low_ship_MULTI_CERT.tar
MODEM_I9195XXUBML4_2340422_REV01_user_low_ship_MULTI_CERT.tar
CSB_signed_SERRANOLTE_ONEPIT_OPEN_130523Lehet rossz recoveryt raktam fel vagy rosszul?
[ Szerkesztve ]
Dénes
-
Acef
addikt
válasz NoFate #12579 üzenetére
1.
recovery / wipe factory2.
- download mód
- odinba az utóbbi 4.4.2 HU romok közül az UCNK5 utáni, neked szimpatikus 1 fájlos rom, de ezt is kétszer tedd fel, úgy mint blogomban a Modem felrakása / cseréje Odinnal fejezetben írtam.Az odin és a pc beállításaira is figyelj, erre is van egy-két infó a blogomban: Odin - 4.2.2 / 4.4.2 rom felrakása
[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
-
davidovi
tag
válasz ztoldy #12576 üzenetére
Így jártam el mindegyiknél :
1.x verzió telepít (xposedban kipipal), reboot, rootcloakba belép, program hozzáad, reboot, program kipróbálás, program kidob.Ezt megcsináltam mindegyiknél külön külön. De mindegy, ennél nagyobb bajom sose legyen, mint hogy a horizon go csak félig működik
[ Szerkesztve ]
-
bmilan20
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas help kéne. Adott egy S4 Mini, jelenleg stock 4.2.2-vel. A probléma az, hogy állandóan gyenge a térerő, vagy teljesen eldobja a hálózatot. CM 12.1 még rosszabb eredményt hozott. Valami megoldás? -
NoFate
csendes tag
Esetleg valami más megoldás van e problémám megoldására?
Dénes
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest