- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Vettem egy samsung led cover tokot (magneses elvileg) de nem tapad hozza az előlapohoz az normális ?
(SAMSUNG EF-NG975 LED View Cover for Galaxy S10 Plus fekete)
[link] -
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
Van már arról információ, hogy a Buds-ra miképp lehet jótállást érvényesíteni, ha esetleg probléma lenne vele?
-
kelzsoca
félisten
válasz kelzsoca #4355 üzenetére
Megkérdeztem a Samsung ügyfélszolgálatát a Buds garanciáról:
Érdeklődni szeretnék, hogy a Samsung Galaxy S10+ előrendelés mellé járó ajándék Galaxy Buds-ra miképp érvényesíthető a jövőben a jótállás? Köszönöm a választ!
Mivel a Galaxy Buds fülhallgató az előrendelt S10 és S10+ telefonokhoz kapott ajándék, melyet a Samsung biztosít, így azokra külön garancia nem vonatkozik.
A jótállás minden esetben a vásárlást igazoló dokumentumok alapján érvényesíthető, ebben az esetben a vásárlás a telefonra vonatkozik, ezért kizárólag arra érvényesíthető a garancia. -
nagyj74
senior tag
Vodánál kissé emelkedtek az árak. Főleg a 10+-é.
Kibírhatta volna meg a hét végéig. -
nagyúr
-
dkovizoli
addikt
válasz ImpersonatoR #4353 üzenetére
Az eleje üveg. Hacsak nem üvegmágnes, akkor normális. Én az 8-asokra vettem még és azok sem tapadtak természetesen. Ez egyébként nem rossz ár.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Van valami oka annak, hogy elöl Gorilla Glass 6, hátul 5-ös van?
Illetve nálam az Adhell egyáltalán nem szűr Samsung böngészőben, tapasztaltátok már? Saját szűrő, S8-on eddig működött böngészőben.
PSN ID: marquuard
-
addikt
-
thamasz
senior tag
Ha már Buds téma előjött, Telekomos sorstársaim valakinek valami infó, esetleg szállítási értesítés? Nekem semmi még....
-
ZavaBalazs
őstag
egyébként a gyári fóliára van garancia, nem? tehát ha spontán leesik, akkor elvileg kicserélik.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ateszpapa
addikt
Nekem most hozta a postás a Telekomos Budsot.
És egy helyett kettő volt a csomagban, pedig csak 1 telefont regisztráltam. -
barmar
aktív tag
Telekomos kollégák közül van már aki megkapta a budsot vagy még mindig nem kapta meg senki?
-
nagyúr
-
Ateszpapa
addikt
-
Plebi
senior tag
válasz nagyj74 #4360 üzenetére
Én is ezt néztem, roha.....nak meg. Pedig 216-ért S8 helyett nagyon jó ár lett volna, most meg 283. Gratula.... Ők biztos nem április 1.-éznek az árlistával bár jó lenne. Viszont az új huawei telefonok árai kb hasonlóan jók, mint a galaxyk voltak eddig.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
lasse001
senior tag
Nekem ma jött meg a Whitestone Dome Glass üvegfólia. Nagyon jó kis cuccos. Már fel is dobtam. Nem volt nehéz és tökéletes az ujjlenyomat olvasó.
-
válasz Quverto #4338 üzenetére
Samsung meg Qualcomm közötti megállapodás. Ez az ára annak, hogy a Samsung gyártja a Snapdragont és az ő mobiljában jön ki először. Ha csak a Samsungon múlna, csak Exynos lenne a csúcsmobiljaiban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz ImpersonatoR #4353 üzenetére
Nem mágneses és nem is kell odatapadnia az előlaphoz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
noxon
őstag
válasz bulikavagyok #4354 üzenetére
Este lefekvéskor minden rendben volt, reggelre több helyen elvált. Kisebb nagyobb buborékok voltak a folia alatt. :S
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
válasz ZavaBalazs #4370 üzenetére
Na ez engem is érdekelt volna, de sajnos már leszedtem így nem tudnám bizonyítani.
We live in a simulated world...
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bella0707
csendes tag
Hívás közben fülemen van a telefon, és csak úgy random bekapcsol a kijelző, így nem egyszer volt már, hogy hívástartásba tettem vagy kinyomtam az arcommal a hívást. Figyelek azért, és ha észreveszem, gyors lezárom gombbal, de utána is többször bekapcsolódik magától. A közelségérzékelőnek nem az lenne a dolga, hogy kikapcsolva tartsa a kijelzőt ilyenkor? Mit lehetne ezzel kezdeni? Nektek volt már hasonló problémátok?
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz Bella0707 #4390 üzenetére
Igen nálam is ilyen. Szerintem szimplán annyi a "gond", hogy eléggé a készülék szélén van a közelség érzékelő és egyszerűen kilóg a füled mögül. Megnéztem magam tükörben telefonálás közben és igen, rosszul tartom. A szemem sarkából szúrtam ki, hogy világít a köjelző. Szerencsére még egyszer sem nyomkodtam el semmit hívás közben.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tothl
addikt
Nekem meg a hangszóró rácsába beleakadt egy fülemen növő szőröcske és ijedtemben majdnem elejtettem a készüléket emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
thamasz
senior tag
válasz lasse001 #4392 üzenetére
Itt is van a német Amazonon, 52 EUR, gondolkodom rajta nagyon. S8-on használtam (most is) kínai utánzatokat, azok is jók voltak, pedig töredékébe kerülnek. Az ujjlenyomat olvasó miatt viszont lehet, hogy megérheti ez az ár is, ha megfelelően működik, valamint ehhez van felhelyezési segédlet, a kínaihoz meg semmi. A kamera lencsénél még folyékony állapotban kitörölted a ragasztót, vagy oda nem is folyt?
-
thamasz
senior tag
válasz lasse001 #4381 üzenetére
Arról tudnál valamit írni, hogy ez az üveg az eredeti gyári fóliához képest milyen méretben? Kisebb, vagy jobban kinyúlik a szélek felé? Tok barát-e vagy nem, erre keresem a választ. A gyári fólia szépen megvan a tokjaimmal, elvan alattuk, de az üveg ugye vastagabb és ez okozhat problémát.
-
manokaki
addikt
Valakibesetleg tudja , hogy a bekapcsologomb lefelé valo huzásávalbaz értesitő sávot lelehet huzni , ennek a beállitására lennék kiváncsi ha valaki tudja..
Attila
Attila
-
gusthy
veterán
Azért lássuk be, várható volt. Baromi nyomott áron adták, gondolom, ez valami akció lehetett. Anno így vettem a Mate 10 pro - t a Telekomban 43eFt-ért, mert 2017 karácsonyán a Samsung is meg a Huawei is adott extra 110e kedvezményt a csúcskategóriás készülékekre. Csak aztán eljött az újév.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest