- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quverto
tag
Koszi aki a beeges miatt nyugtatott meg ilyenek, tegyuk hozza hogy ahoz nagyon sokaig kell 1 adott dolognak 1 helyben lennie hogy az beeghessen. Meg jo multkor 1-2 eve volt ilyen teszt iphone, note7 vagy8 meg s9 ha jol tudom es atlagosan 1 kep full fenyeron 16 ora alatt egett be.
Aki a kamerakoruli ertesites miatt van elalelva az keressen meg privatban mar 3-4 embernek segitettem ez ugyben, igen messengerrel is megoldhato stb stb.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
TODI1111
veterán
válasz Quverto #3151 üzenetére
"Aki a kamerakoruli ertesites miatt van elalelva az keressen meg privatban mar 3-4 embernek segitettem ez ugyben, igen messengerrel is megoldhato stb stb. "
A megoldást esetleg nem lehetne közzétenni itt a nagyközönség számára is?
Szerk.
látom másnak is eszébe jutott[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz thedarkfox #3144 üzenetére
😁 ja, lehet egyszerűbb lett volna a topicokat összevonni és s8-9-10 névre váltani!
-
Quverto
tag
De megtudom osztani csak 1-1 embernek masabb igenyei vannak es azokkal egyszerubb pl messengeren lebonyolitani a dolgot pl, de amint gepnel leszek megosztom.
-
Quverto
tag
válasz bigrock #3100 üzenetére
Szia. Bocsi en vagyok a ludas Parallaxis al irkaltam priviben es kert, hogy osszam meg a linket.
Hide the Navigation & Status Bars
Ez S9-hez van de még Huaweii-en is működött.
Nem csak a böngészőben veszi ki, hanem mindenhonnan. Ha van olyan alkalmazás, ahol ez gondot okoz, akkor azt kivételként hozzá kell adni, van érre is példa az oldalon
-
dkovizoli
addikt
válasz thedarkfox #3158 üzenetére
Így kezdtem én is. Bár elő akartam rendelni, de a szolgáltató csak 7-én hívott vissza, ráadásul amilyent szerettem volna nem volt már, így lemaradtam a buds-ról is.
-
Quverto
tag
Ahogy latom sok embert erdekel a kamera koruli ertesitesi vilagitas, (Gyors megnezve akiket jelenleg erdekel: dkovizoli , EnteR , Bella0707 , mtm800 , Todi1111 , stb) igy gondoltam megosztom, hogy erdemes beallitani.
!Ez a sajat beallitasom, ha egyeni igenyeid vannak, ird le itt/vagy privatban es ha tudok segitek mindenfelekepp!
1. Toltsuk le az AOD Edge Lightning alkalmazast.
2. Megnyitva az alkalmazast nyomjunk a fogaskerekre.
3. Adjunk engedelyt az applikacionak. (Mind a 4 rublika bepipalasaval)
4. A kep alapjan allitsunk be mindent.
5. Nyomjunk ra erre a gombra. Itt tudunk alkalmazasokat hozza adni.
6. Vegyuk alapul a messengert. Itt is minden ugyan ugy legyen beallitva/bepipalva.
7. Lepjunk vissza, es nyomjunk ra a Save-re.
+8. Amit erdemes allitgatnotok, hogy kicsit egyedive tegyetek magatok szamara.
Ezen belul:
-Lightning place
-Edge Style
-Edge Color Number
-Edge Color
-Edge Speed
-Edge ThicknessRemelem ezzel a kis utmutatoval sok embernek tudtam segiteni.
!Fontos!
Az alkalmazas nem hivatalos samsung altal kiadott ertesitesi vilagitas alternativa, ez csak egy szimpla alkalmazas, lehetnek benne hibak. A samsung elvileg mar dolgozik ennek az otletnek a megvalositasan, lehetoleg a kovetkezo updateben ez a funkcio alapbol benne lesz a telefonban. Viszont addig egy jo megoldas!Koszonom, ha vegigolvasod! Legyen szep estetek! Jo ejt!
[ Szerkesztve ]
-
Quverto
tag
válasz marquuard #3167 üzenetére
Pl, nem vilagit a kamerakorul a vilagitas amikor telefonozol. (Kerdem en mi ertelme? Ha telefonozok ugy is latom az ertesitest.)
Meg ami beallitas mas, az azert van, mert voltak olyan gondjaim, hogy youtube kozben elkezdett random vilagitani. Galeriazas kozben is a semmitol stb ilyenek. Ezert masabb egy picivel az en beallitasom.
-
Valkűr
addikt
válasz Gergőkee #3168 üzenetére
A csik beallitasi hiba, volt nalam is a plusszon csak csik, majd rajottem mi miatt, a keretet hozza lehet allitani a kamerahoz, van sima kerek, van 2 kamera, a tavolsagot fel, le, es van a keret vastagsaga is. Ahol csskegy elolapi kamera van ott ezt mashogy kell allitani. Nekem is Quverto segitett, a plusszon mukodik szepen. Enable notch supportot manualra tedd az s10 en, ott lehet allitani a kamerahoz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
TODI1111
veterán
válasz adamsauvage #3162 üzenetére
-
lasse001
senior tag
Most jött egy frissítés a AOD Edge Lightning progira. Azt írja hogy támogatja az s10 et.
-
-
manokaki
addikt
Azt hogy tudom beállitani ,hogy csak akkor ha jön valami üzenet , nem fogadott hi án , sms, stb van csak akkor kezdjen el jelezni , és akkortol addig amig nem nézem meg ,mondjuk 5 pecenként 20 mp--ig ( de ez végül is mindegy) , és egyébként ne jelezen be mindig , csak ha kapok valamit vagy hivást nem fogadtam..?!
Támogatja az S10E-t is , nekem simán müködik rajta..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
mSchumi87
senior tag
válasz adamsauvage #3162 üzenetére
Nem ugy van az hogy a telo is meg az ora is mashogy szamol es utana az S Healtbe csinal belole egy atlagot?
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Valkűr
addikt
válasz manokaki #3177 üzenetére
A bekarikazottakban ne legyen pipa, mertakkor egyfeszt villog.
De olyan is van, h vilagit kamera korul, plussz levelboritekok potyognak a kijelzőn. A kamera korul a szin forgas is szemelyre szabhato, tobb szint is belehet egyszerre allitani.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőkee
aktív tag
Ez a progi a jelez, akkor gondolom az aod nem megy alatta. Vagy tévedek? Én szeretném az aod-t is, valamint a kamera körüli jelzést is.
Továbbá a beégéstől nem féltek? Mindig azonos pixelek égnek, és várhatóan sokkal többet, mint a többi pixel.
-
Valkűr
addikt
válasz Gergőkee #3181 üzenetére
Elvileg mozog, nem egy ponton vilagit. En a feher szint kivettem, piros-zold korkorosen forog. Meg ez se folyamatosan. Szóval elvileg nem szabadna beégjen tole. De beallithato az is, h ne a kamera korul, hanem a telefon szele vilagitson az edge light.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz adamsauvage #3185 üzenetére
-
Cultus
tag
Sziasztok!
S8+ és S9+ után tegnap beléptem az S9+ táborba egy gyönyörű zöld telóval!
Eddig nagyon tetszik, egyedül a ledet hiányolom, de azt nagyon!"Ha valakinek több boldog perce volt, mint ami fájt, az álljon elém, és árulja el a titkot, amit talált."
-
manokaki
addikt
Most már csak az a nagy kérdés ,hogy mennyit fogyaszt majd napi szinten , mert ugye a LEd az semmit nem fogyasztott, az Aod -ot meg pont azért tiltottam le az S8 , S9 esetében is mert felért egy a napi fogyasztása kb 1 óra minusz kijelző idővel kb , ami azért elég sok volt....
Attila
-
TODI1111
veterán
és Teal'C . Ti mint szakértők segítenétek beállítani a progit? Annyit szeretnék elérni, hogy csak a viber, email, üzenetek, hangouts, és a nemfogadott hívásokra jelezzen. Lehetőség szerint valamilyen meghatározott időközönként (például 10 másodpercig jelez aztán 10 másodpercig nem és mindezt addig amíg meg nem nézem ).
-
TODI1111
veterán
válasz nbukta77 #3197 üzenetére
Látszólag nekem is megfelelően mutatja attól függően mit választok ki (óra, telefon vagy mindkettő).
adamsauvage fórumtársnak van vele problémája -
manokaki
addikt
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest