- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz Shinnokina #11338 üzenetére
Megkaptad a privatot amit irtam?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
torrente777_
aktív tag
Root explorer el miért nem lehet sd kártyáról apk t telepíteni?Mi ez az sd kártya mizéria.(Szintaktika elemzési hiba)Van rá megoldás?
Rommer.
-
Shinnokina
tag
válasz Shinnokina #11338 üzenetére
képzeljétek, magától megjavult a google play.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
iSonic
addikt
válasz Shinnokina #11356 üzenetére
frissítette magát lehet
-
Caaabi
senior tag
válasz torrente777_ #11324 üzenetére
Tudtam, hogy idő kérdése és ráunsz az LG -re, már csak abban nem voltam biztos, hogy ismét adsz egy esélyt a note 3 nak
-
Peterson_
addikt
Egyébként lehetséges, hogy nagyon hülye kérdés, de ha a knox ugrik, valamiféle központi adatbázisban nem lövi el az infót, hogy tudják ezt csekkolni?
Mert akkor lényegében mindegy is lenne, hogy látszódik-e fizikálisan, azonnal veszne a gari.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Owl88
csendes tag
válasz Peterson_ #11366 üzenetére
ez már nagyon scifi...
de hát Te is jól tudod mire való a knox.
Nem egy garancia jogosságát mutató számlálónak fejlesztették ki, hanem a belső tárban szoftveresen elkülönített és titkosított tartalmakhoz való illegális hozzáférést, hackerkedést hivatott megmutatni. Ha ugrott a knox akkor azt jelenti, hogy valaki (3. fél) szoftveresen a bootloadert is megpiszkálva kikerülve az oprendszert, valószínűleg feltörte a hű de titkos infókat. Innentől a telefon nem alkalmas, hogy a kormányzati felhasználó továbbra is titkos tartalmakat tároljon, titkosítva kommunikáljon, stb. hardveres védelemmel.És ezért nem is lehet visszaállítani. A lényeg kb. ennyi, lehetne vitatkozni még a témán de a lényeg, hogy a samu célja a knox-l a betörés indikálása nem a garancia jogosultsága.[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz iSonic #11367 üzenetére
Hümm.
Tehát akkor csak egyénileg és "személyesen" vizsgálható?
Magunk ellen beszélek, de ez elég pancser hiba.Owl88:
-Persze, tudom, ennek ellenére mégis benne van a pakliban a gari vesztés, és nem véletlenül.
Tudom, hogy meredek kérdés volt tőlem, de azért is vetődött fel bennem, mert tök könnyen kivitelezhető lenne szvsz.
Szinte látom magam előtt a listát
A oszlop IMEI, B Knox státusz
Amint ugrik megy egy jel, és a listán is 0x1 lesz.
Te meg kapsz egy e-mailt, hogy hát ez történt, sorry.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
fujifilm1
senior tag
-
Bagoly81
aktív tag
válasz PeLa87 #11350 üzenetére
meg ne vedd, sima jóindulatból mondom neked.
tv kimenetet csak hdmi dokkolos gyárit szabad.
el is mondom mért.
ugyanis.
a
GYári mhl adapterrel is merül a készülék. igen neki is kell a plusz áram ellátásés merül.
csak lassitani lehet a merülést.
gyári 1a és gyári 2a peres töltövel is probáltam, mindig merült.
a hiba oka az hogy "barom gyülölt" samsung is alkalmazza a azonotió chpiket.
és mivel a gyári mhl adapterre csatlakoztatott töltöt nem tudja azonositani igy csak 500 mah vesz csak fel. ezáért töltenek a gyári töltök gyorsabban, ugyanis ott a maximális 1a körüli értéket veszik fel ( 7-800 mah)
tehát megveszed a gyárit vagy az olcsóbbat akkor merülni fog ha ez nemzavar akkor kár volt elolvasnod ezt a posztot
cserébe vettem egy gyári dokkolót note2 es azzal nem merül. van 3 usb hdmi és audio kimenet, valaki vett itt 8e éert a médiában 25. én azt vennék ha vennék mást nem.
-
bbubby00
őstag
-
jim66
csendes tag
Megvan a note 3-am!!!
köszi a tanácsokat, minden rendben!
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Note 3 vásárlás előtt állok, de lenne pár kérdésem :
- az akksi meddig bírja átlagos használat mellett?
- ha valakinek fehér van a hátlapja nem koszolódik ? ettől eléggé félek ezért inkább a fekete felé hajlok
- milyen tokot ajánlotok hozzá ami elég jól védi?Előre is köszi a választ.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
gabesszg
aktív tag
válasz Gabe123 #11377 üzenetére
Nálam fél és egy nap között muzsikál(eléggé erős használattal) de családi körben több van ezért nyugodtan mondhatom, hogy ha nem játszol netezel rajta sokat akkor 2 nap is lazán összejöhet.Nekem fehér van de unokahugomnak(!? ) fehér van szimpla szilikon tokkal semmi koszolódást nem lehet észrevenni rajta 2 hónap alatt.Ismerősnek sgp bounce tökéletesen védi a készüléket közben pedig nem karcolja stb(nekem egy tök alap noname szilikon van rajta és bár hetente tiszitotom(sajnos kell) áttörölgetem de úgy érzem egy masszívabb tok kevésbé engedné be a koszt a készülék és a tok közé.Minden amit írtam az én véleményem nem alapigazság
-
iSonic
addikt
1. Nálam wifi mindig bekapcsolva, fényerő közepes és LTE szintén mindig megy, ha nincs wifi, fb, instagram, játék, index, netezés és másfél napig sima libába megy 5-6 óra kijelzőhasználat mellett..
2. Fehér szerintem nem nagyon koszolódik, de ha igen poton pénzért vehetsz egy másikat, mivel műanyag, de a fekete szebb és férfiasabb..
3. Spigen illetve ha belekukkantasz az legörgethető hozzászólásba, akkor ott van egy rakatnyi link és ajánlás tokkal és fóliával kapcsolatban
-
Viktor18
tag
Fehér van nekem, de nem koszolódik. Pedig piszkos kézzel is nyúltam már hozzá, sajnos munka közben muszáj volt hívás miatt. Kék farmerzseb, kabátzseb sem fogja meg, pedig ettől én is tartottam kicsit. Elég szép kék csíkokat tudnak húzni pedig. De amúgy igen, egy csere és annyi.
iSonic: Most akkor nem vagyok elég férfias a fehér telómmal? Eddig én is feketét preferáltam, de fehérben volt csak elérhető, így az jött. Megbarátkoztam vele, meg jobb ez a világos szín szerintem. Az tény, hogy feketében sokkal komolyabb és "dögösebb".
-
Peterson_
addikt
Amikor legutóbb néztem, akkor nekem is egy nap körül volt, közel 6 óra kijelzőhasználattal.
Azóta szerintem egyszer sem hagytam lemerülni...olyan 50% körül megetettem, mert mindig úgy adódott, hogy valamerre mennem kellett, szóval inkább mentem biztosra.iSonic:
-Nein!Nein!Nein!Nein!.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Bagoly81
aktív tag
válasz banhammer #11373 üzenetére
tudok de nemfogok. nehari.
de elmondom az észrevételeimaet.
vettem kékfogas gyári samsung keyboardot. is ami touchos.
szép és jó csak nincs home gomb. ezért mindig oda kell nyulni a telefonhoz.
(nem kell kékfogas arzenál microsoftos wifis egér keyborad kombos kis adapteres cuccot azonnal fogadta. megeszik mindent. ami szobában van megeszi müködik. kell is a 3 usbde van egerem is hozzá no name, szerencsére a forgó kereken meg van.
de ha játszani akarsz akkor nemjó az egész mert érintő kijelzőre van készitve.
a nyomtató nemjó csak a printer share progival.(nincs nyomtatás megsztás van) mert egyedül ök támogatják a nyomtatókat.
ha a hdmi vel van akkor nem forgatja el csak a 4.3 as képet kapod, el kell dönteni a hdmi adaptertfilmezni fasza ,ha eldöntöd akkor ugyan azt látod mint a telefonon csak nagyban. face kb 3 sor és megtellik a kijelző
ujabban a monitor levágta a kép tetejét és alját picit csak. az egész egy kalap szar megjezem, életképtelen, de filmet és webet böngészni jó. pdf et nyomtatni határ eset .
céges pdf es számlát nemtudom nyomtani mert hiányoznak a karakterek fontok, megoldás nincs, ja de van az emlitett pinter share progi. fizetős. megvettem azt istehát arra jó a hadmi adapteres dokkoló hogy webet nézzél. filmet nézzél, képeket mutogassál. egyéb dolgra inkább kiszeded a telefont a dokkolóból és magad nyomkodod
bocs a helyesírásért.[ Szerkesztve ]
-
torrente777_
aktív tag
Ha valakinek nem megy az sd kártyáról az apk telepítés itt a megoldás.tökéletesen működik:
1. Using a root-enabled file manager, navigate to /system/etc/permissions
2. Edit platform.xml and find the WRITE_EXTERNAL_STORAGE permission.
3. Add an additional group definition for this permission...<group gid="media_rw" />
4. Save the changes to the file.
5. Restart.Rommer.
-
iSonic
addikt
válasz torrente777_ #11396 üzenetére
van egy hiba rögtön root.. akinek 0x1 a flag annak tökéletes megoldás..
[ Szerkesztve ]
-
Shinnokina
tag
Nem tudok betelni a kütyüvel, már csak egy tok kell hozzá, de ezek az ajánlottak nem tetszenek. Túl.. macsósak meg komolyak. Nem mintha rózsaszínre vágynék vagy virágmintásra, vagy ilyesmi. Lehet maradok a gyári toknál, csak lenne valami értelmes színben is... Mivel nő vagyok, természetesen a mánia a minden összefirkálása tollal oda-vissza, szívecskékkel meg miegymás. Csak hogy fárasszalak titeket.
(Nem, az ott nem krikszkraksz, hanem koreaiul van )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
banhammer
veterán
válasz Shinnokina #11398 üzenetére
Ha van türelmed akkor érdemes az eBay-en, DealeXtreme-en nézelődnöd tokok után.
Vannak csajos, rikító színű tokok is.Nekem ma jött meg az eBay-ről az S Line Soft TPU Gel Silicone Case Cover Skin For Samsung Galaxy Note 3 III N9000 tokom.
Február elsején rendeltem meg és ma dobta be a postás a postaládánkba.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest