- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz Memmaao #11650 üzenetére
...Hát..Van azért az a nagyon rossz minőségű, "bilibádog", amit festeni szoktak, ezt amúgy sem néztem annál jobb minőségűnek.
Bármilyen bevonat kopik egyébként, tehát ettől még lehetne abból.
Mindegy, már nem is érdekel túlzottan.
Inkább arra lennék kíváncsi, hogy garanciális javításra, cserére van-e esélyem.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Bagoly81
aktív tag
most nézem a vodásoknak megjött a 638180 (b4) es update
-
Shinnokina
tag
Srácok, gondoltam ezt megosztom, érdekes volt nekem. Ugye én is panaszkodtam a gyors merülésre. Lekapcsoltam most az S beamet és az NFC-t (úgysincs mire használni) és három óra alatt, wifivel, netezés mellett + egy kis mobiladatforgalmazással ott, ahol nem volt wifi, alig 3%-ot merült. Ja és tegnap délután töltöttem fel, egész este be volt kapcsolva, + ma egész nap használtam és így vagyok most 50%-on. ennyit fogyasztana két bekapcsolt alkalmazás, amit nem is használok? semmi más beállításon nem változtattam az előzőekhez képest.
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
Hauptmann
addikt
-
addikt
-
banhammer
veterán
válasz Shinnokina #11654 üzenetére
Ezekkel tudsz még akkumulátoridőt spórolni.
Bluetooth, GPS ki.
Ha keveset használod a mobilnetet akkor kapcsold ki.
Beállítások / mobilhálózatok / csak 2G hálózatok használata lassabb lesz tőle a mobilnet, de kevesebb energiát zabál a telefon ha csak telefonálásra használod.
Google Play beállítások / alkalmazások automatikus frissítése / ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat.
A képernyő automatikus fényerejét vedd le kézire és állítsd be maganak azt az értéket ami még jó.
Nálam ez szinte minimálison van, erős napsütésben meg vakon is megtalálom az automata beállítást.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Anulu79
addikt
64 Gb-os kártyát használ valaki? Honnan érdemes beszerezni?
-
Hauptmann
addikt
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Note 2-met szeretném lecserélni egy Note 3-asra. Ki is néztem most pl. egyet, elvileg számlával, garival, mindennel, szolgáltatós (nem gsm boltos).
Kérdésem annyi lenne, hogy mire kell figyelni, vannak-e gyengéi, melyekről tudni kellene (mint pl. egy időben, az elején még, a Note 2-nél az eMMC brickbug...).
Előre is köszönöm a tippeket!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
tucsok.
senior tag
Ma Pesten voltam, és az autópályán Kecskemét után elment az internet tehát nem volt adatkapcsolatom kivéve amikor telefonáltam akkor kaptam meg az e-maileket stb... Egész nap Pesten nem volt adatkapcsolatom semmi, de telefonálni tudtam, s mikor elvettem a fülemtől a telefont akkor láttam a 3G vagy a H+ jelet illetve a kis borítékot amely új e-mail érkezését jelenti. Pesten, újra indítottam, kivettem az aksit, gyári visszaállítást csináltam semmi nem változott. Délután hazafelé Kecskemét magasságában visszajött az adatkapcsolat azóta minden rendben van. Tapasztalt már valaki hasonlót?
"So say we all"
-
axlfsi
veterán
válasz Hauptmann #11671 üzenetére
Értem. Köszönöm, hogy írtál. A lötyögő home gomb mennyire érezhető? Ha megrázogatom a telefont a kezemben, szinte hallani vagy egy újjal kell mozgatni óvatosan, hogy érződjék? (csak, hogy tudjam, hogy ellenőrizzem).
A proxymiti hibát, hogy (mivel, miként) ellenőrizhetem és detektálhatom egyértelműen?
Köszönöm!
-
Hauptmann
addikt
válasz axlfsi #11673 üzenetére
A lötyögő gombot passzolom, nem volt a kezemben még olyan Note 3. A proximiy szenzorhiba meg úgy jelentkezik, hogy telefonálás után, mikor elveszed a füledtől a készüléket, nem jön vissza a kép. A teszt menüben (*#0*#) a "Sensors" alatt le is lehet tesztelni a működését.
-
Peterson_
addikt
válasz axlfsi #11673 üzenetére
Annyira azért nem súlyos a helyzet.
Ha ujjal birizgálod, akkor lehet kb fél milimétert elmozdítani, vagy lehet hogy még annyit sem, illetve ha sas szemed van, és direkt figyeled is, körülbelül ilyen mértékben ferde lehet.
Szóval szerintem ez tényleg a nudli kategória.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
banhammer
veterán
válasz Peterson_ #11679 üzenetére
A YouTube-on a Galaxy Note 3 Disassembly Teardown & Assembly - Digitizer Screen & Case Replacement videóban meg lehet nézni, hogy miért lötyög a Home gomb.
Konkrétan csak "oda van fosva" a helyére, azért lötyög.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
axlfsi
veterán
válasz Peterson_ #11679 üzenetére
Értem, köszi neked is a választ! ... tehát csak szinte az a szőrszálhasogatós kategória; ennyire nem fog érdekelni, nem zavar.
Nézegettem az aprón, olyan 115-125 ezer között már néha találni, 1-2-3 hetes, frissen T-től kihozott készülékeket. Ezek már vajon jó vételnek számítanak?
Talán lenne egy lehetőségem egy flottából kihozatni 108ezer bruttóért vadiújat, de ez egyáltalán nem biztos sajnos. (a Note 2 ára jól megzuhantak; 75-85 között mozognak, még 1 év garival rajtuk...).
-
axlfsi
veterán
válasz banhammer #11681 üzenetére
Uhh, szegénynek látom ára volt az oktatóvideónak, mert szétszedéskor megsértette a digitizer szalagkábelét...
-
axlfsi
veterán
Srácok! Azt jól vettem ki az összefoglalóból (már amennyire az friss információkat tartalmaz), hogy nem megoldott a root (garivesztés nélküll)?
Fontos kérdés lenne számomra és ettől (is) tenném függővé a N2-ről való áttérésemet...
Köszönöm!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Hauptmann #11689 üzenetére
Uhh, értem. Az a fránya knox... Követem Chainfire kollégát a témában, de még egyelőre nekem sem tűnt fel, hogy megoldotta volna (van egy topik XDA-n, ahol már több mint ezer dollárnyi adomány gyűlt össze annak, aki megtalálja a megoldást a knox ill. a 0x1 "ellen" ).
Viszont, ennek hiányában, ... a szolgáltatók sim kártyáit sem tudom cserélgetni, egy T-s készülékben majd... ha érted mire gondolok. Igazam van?[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz axlfsi #11692 üzenetére
Értem, és nem tudom rá a választ. De akkor miért nem függetlent beszel? Eleve megkíméled magad a sok szolgáltatós szeméttől.{/OFF]
Két kérdés.
1. Rá van írva a dobozra ugye, hogy csak európai SM kártyával működik a cucc. Na, most én a nyáron valószínűleg megyek egy-két hónapra Brazíliába. Most akkor hogy teszek a Nótába helyi SIM-et?
2. Az olvasás üzemmód az mit takar? Azt írja, hogy kíméli a szemet az éjszakai olvasáskor, de nem vettem észre semmi különbséget.
-
gabesszg
aktív tag
Valaki tud esetleg egy jó app-et ami hasonlít az ios-es clear-re (to do app)?
-
handrash
őstag
válasz gabesszg #11695 üzenetére
Nem ismerem az ios-t, viszont ezt használom.
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Hauptmann
addikt
válasz handrash #11696 üzenetére
Na az fasza. Bár a témában most ezt találtam. "Frissítés: A Samsung hivatalos álláspontja szerint a regionális kódolás csupán a készülék első aktiválásáig tart. Amennyiben azt először a vásárlási régiónak megfelelő SIM-kártyával indítottuk, később már bármely terület szolgáltatóinál használható. Elsőre azonban nem érdemes a régión kívüli SIM-mel próbálkozni, ez ugyanis zárolja a telefont, amit csak a hivatalos szervizben tudnak feloldani. Ez a fajta régiókódos zárolás egyes piacokon szoftverfrissítés keretében a Samsung Galaxy Note 2 és Galaxy S4 készülékeken is érvénybe lépett. Az ideiglenes korlátozás semmilyen hatással nincs a telefonok funkcióira vagy teljesítményére - hangoztatja a gyártó."
Hétfőn felhívom a Samsungot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest