Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Szóval, hátlapra ilyen fóliát vettem első körben, ki tudja, milyen belsejű tokba futok bele. Kicsivel több volt 2k-nál a 18db, a célnak megfelel, igaz jobb és bal oldalt elég sok elmarad a készülék széléig.

    Először is megjegyezném, hogy a teló méretei miatt kimondottan vékony tokokra mentem rá, nem kimondottan az elejtések ellen védő lehetőségeket kerestem.

    Ez az egyik TOZO márkájú tok. Ez kb. annyira vékony, hogy oldalt a gombok magasságáig növeli a méretet, a kameránál van egy magasabb keret, Samsung felirat enyhén látszik át, közelről nézve. Mindenhol zárt, jók a kivágások, pen könnyen kijön, a matt fekete inkább sötétszürke, jól mutat a telefonon. A kamera és az ujjlenyomat-olvasó között is fut az anyagából. Aki tényleg vékony tokot akar, annak érdemes megnézni, én így, hogy tudom milyen, egy kéket is rendelni fogok.

    A másik tok Anccer márkájú. Ez sem vastag, ugyanakkor ez már jobban tompítana egy elejtésen. Kemény tok, hajlítani nem igazán lehet/érdemes, finom, selymes tapintású, az Apple szilikon tokjához hasonlítanám, de ez kellemesebb, nem tapad annyira, ha zsebbe ki-berakod. Kivágások alul-felül precízek, toll simán kiszedhet, ha mélyebben is ül, mint az előző toknál. Probléma lehet ugyanakkor egyesek számára, hogy a gomboknál teljesen kivágott, tehát ott nyitott. A kamera és ujjlenyomat-olvasó között nincs anyag, szabályos T-kivágása van. Az alsó és felső részén kiemelkedő, aki arccal akarja lerakni a telót, eltartja a felülettől, de üveggel már nem sok helyet hagy. Valószínűleg ezt nem gondolták át.

    A TOZO van jelenleg rajta, idővel majd elválik a minőségük. Áruk sem vészes. Egy Nillkin frosted shield meg még úton van. Elnézést, ha esetleg túl sok voltam! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák