- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreko
aktív tag
odin3 v3.04-el:
<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> S6500XXLK2_S6500XXLK2_S6500TMHLL1_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> system.img.ext4
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> boot.img
<ID:0/005> recovery.img
<ID:0/005> fat.bin
<ID:0/005>
<ID:0/005> Complete(Write) operation failed.
<ID:0/005> Added!!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)bocs, hogy külön sikerült
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz Victoryus94 #2154 üzenetére
Tudom, hogy azt írta, de akkor is megkérdezem, mert a topikban is egy ideig minden oldalon volt erről vita, hogy milyen minije van a kérdezőnek.
-
dreko
aktív tag
-
dreko
aktív tag
válasz Leonardo91 #2159 üzenetére
úgy látszik nagyon noob vagyok és mindenhova beverem a fejem, most nincsen recovery ezen, hiába nyomom a négy gombot (hang+, -, home, bekapcs) semmit nem csinál
download van, illetve a végtelenített boot -
Victoryus94
őstag
Asszem én emlékszem a megoldásra. Mintha tavaly már leírtam volna egyszer, amikor a root menetét írtam.. (tudja már a fene). Fel kell telepíteni a KIES-t. És azon belül a telefon drivereit. Ha megvan, újra kezded Odinnal, és "jéé mukodik".
De szerintem nálad még mindig az Odin verziója nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
dreko
aktív tag
válasz Victoryus94 #2162 üzenetére
nagyon köszi a sok segítséget, azonnal kezdek is hozzá
-
Victoryus94
őstag
Még valami. Nekem ez van most fent.:
S6500DXXLC4_S6500DXXLC3_S6500DOXXLD1_HOME.tar.md5
Elsőre, tökéletesen sikerült feltenni 3.04-es Odinnal.
(mondjuk azóta feltettem múlthéten a legújabb 4.2-es droidot).Teló legyen leg. 50%-osra töltve.. kb 10perc az első boot.
Ha sikerül belépni a boot menübe, wipe-olj mindent.Esetleg próbáld meg másik gépről telepíteni.
Ha egyik tippem sem vezet megoldásra, akkor vidd szervizbe.[ Szerkesztve ]
-
Bli92
tag
Sziasztok!
Barátnőm galaxy mini 2-je nemrég felmondta a szolgálatot. Nem lehetett bekapcsolni, folyton újraindult. A kies-el akartam ezután frissíteni, de az hozzá se szagolt. Reggel az odinnal újra húztam és az érdekelne, hogy hogy lehet, hogy minden adat és beállítás a régi maradt? -
Victoryus94
őstag
Röviden: törlés.
A telefon memóriáját törli.
A különböző adatok más memória részen (olyasmi, mintha PC-n külön particion lenne az adat) vannak, így külön lehet őket törölni.
Ezt a root (bios) menüben teheted meg.
Emiatt több wipe menüpont is van a root menüben.[ Szerkesztve ]
-
Bli92
tag
válasz Victoryus94 #2169 üzenetére
Köszönöm, a PC-s hasonlat segített ez viszont egy nagyon jó dolog akkor
De mi a hátránya? (Ha nem lenne akkor gondolom nem lenne minden törölve a hivatalos program segítségével történő frissítéskor)Apropó, mi okozhatta a hibát? Már napok óta erősen laggolt a készülék és aztán barátnőm kivette a táskából és ki volt kapcsolva, bekapcsolta és kezdődött a játék, hogy "samsung stb..." felírat aztán újraindulás és előröl.
-
Victoryus94
őstag
Hátrány?
Ugyanaz, mint PC-n.
Van egy korlátozott méretű partícó, amin sok adat van.. néha törölni kéne. Főleg ha újrateszed a rendszert..
sok felesleges fájl foglalja a hasznos helyet. Illetve az ott maradt fájlok sérülhetnek, hibásak lehetnek, lassíthatják a telót, ilyesmik.
Ezek a fájlok, programok bezavarhatnak..[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Mini 1 után, gyorsabb (beállítások stb, az interneten a videók nem akadoznak), nagyobb felbontás ez látszik, ARMv7 CPU már kell sok programhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Bli92
tag
válasz Victoryus94 #2171 üzenetére
Értem, köszönöm
-
magyarosim
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég (kb 1 hete) vettem egy mini2-t újonnan, telenortól.
Beállítgattam az alap dolgokat, testreszabtam, semmi extra, play-ről frissítettem mindent, meg pluszba 1 appot szedtem le. Tegnap-tegnap előtt észrevettem, hogy eléggé belassult a teló (feloldásnál kb 2mp-et vár, menübe lassan lép be, stb.)Nem ajánl fel friss ROM-ot a telóhoz. Valakinek van valami ötlete? érdemes rá custom ROM-ot rakni, vagy még azok nem annyira kifejlettek? Esetleg máshogy frissítsem a ROM-ot?
Köszi előre is!
Az élet megéri, hogy megéld. - Max Payne // Ahogyan én látom, kétféle ember van: azok, akik arra áldozzák az életüket, hogy felépítsenek egy jövőt, és azok, akik azzal töltik, hogy a múltat próbálják újraépíteni. - Max Payne
-
Victoryus94
őstag
válasz magyarosim #2176 üzenetére
Máshogy nem tudod frissíteni (KIES-sel lehetne, de ha egyszer nincs mit...)
Ha belassul a teló, tegyél fel TASK KILLER-t.
Valószínűleg a háttérben futó alkalmazásoktól lassul be, ezeket be kéne zárni. Esetleg javasolt újraindítani 2-3 naponta a telót.
(akku milyen gyorsan merül?). Ha lehet a beépített widgeteket hanyagold.CyanogenMod-ot tudom ajánlani, én azt használom. 4.2-es Androidnak felel meg.
Nem lassabb, mint a 2.3-as (nincs tele samsung alkalmazással, meg felesleges ramzabáló widgetekkel).CM hibái:
1.) nem lehet offline tölteni.
2.) Videózás /hibás, (a kész video nézhetetlen, rossz)
Ezen kívül minden tökéletes, a funkciók megegyeznek a gyári rootolt 4.2-es rendszerrel.
Telepítése: Odinnal. (ha csináltál már ilyet, egyszerű dolgod van, ha nem, akkor jobban jársz a gyári rendszerrel).[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz magyarosim #2176 üzenetére
A feladatkezelő/memória ürítés, vagy újraindítani a telót.
-
Victoryus94
őstag
válasz zoltanz #2178 üzenetére
Igen, de a fene akarja folyton nyomogatni.
Task killer bezárja magától, ha egyszer beállítod. Vagy csak 1 gombnyomás, nem 3 ...Mondjuk én CyanogenModozok..
Ott csak elswyipezod.. (bár ott is tettem fel killert, mert előző verzió jobban merült.. A legújabbnál felesleges)[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
válasz Victoryus94 #2179 üzenetére
A task killerek a legjobb eszközök a minél gyorsabb merítésre, és a proci felesleges pörgetésére...
-
Victoryus94
őstag
válasz drmotto #2180 üzenetére
Nekem érezhetően sokat segített.
Legalább 50%-al lassabban merült a telóm miután feltettem a battery doctort.A beállítások-> akkumulátor menüjében pedig ki sem jelzi, hogy merült tőle az akksi, pedig időjárás jelzőtől (3%) zenelejátszóig (11%) minden van itt.
[ Szerkesztve ]
-
Kryczek
aktív tag
alap androidos telót keresek! ezt vagy a mini 1-et válasszam? Memória, programok nem érdekelnek, max egy facebookot meg egy időképet akarok rajta használni, meg telefonálni. Ez a mini 2 mennyire nyűgös?
[ Szerkesztve ]
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
vadkörte
addikt
Helló topiklakók!
Előszöris elnézést kérek, amiért olyan kérdést fogok feltenni, ami már volt (tuti).
Egyik kollégám fiókájának van egy Mini 2-es telefonja.
A kissrác, elfelejtette a megadott e-mail cím adatait és lezárta a telefonját.
Ne kérdezzétek hogyan, nem tudom.Kérdés1:
Elég lehet a full wipe?Kérdés 2:
Ha nem, melyik ROM-ot ajánljátok? Melyik Odin verzió a jó/kell ops file? Ezeket hol tudom beszerezni?Kérdés3:
Hogy tudok belépni a Recovery-be, mert a vol fel + vol le + home + pwr-rel a Samsung logóig és a gíp típusáig jut csak el?A telefon tuti legális, nem csórelt!
Bocs, SG Ace-em van, azt ismerem, ilyetmost látok először.
Üdv. V. Körte
-
Márton
nagyúr
üdv,
a napokban kaptam egy mms-t, illetve csak egy sms-t róla, hogy érkezett,
és weben tudom megnézni. Azt hittem ez a teló már van annyira okos,
hogy megjeleníti. Nálam van a probléma vagy a feladó küldte így?Valamint létezik olyan app a Minire, hogy beállítható időközönként (pl. 30perc)
megnézi él-e az otthoni wifi kapcsolat, s ha igen, gyors email ellenőrzést végez?
Majd wifi off.Setting profilest használom, de csak arra, hogy este repülő módba váltson.
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Trooper82
senior tag
válasz Kryczek #2182 üzenetére
A mini 1-nél határozottan gyorsabb. Sokkal több alkalmazással kompatibilis a felbontás miatt. + nem fogy ki a memória miután felraksz 5 programot. (mini 1-nek 187 mb belső memória, itt 4 giga). Játékra viszont nem igazán alkalmas. Alap játékok azért mennek. Az alkalmazások gond nélkül.
-
Bélaaaa
őstag
válasz Victoryus94 #2177 üzenetére
Már 1000 helyen kibeszéltük, hogy v2.3 felett nem kell TASK KILLER. Hiába záratod be vele, ha kell, a rendszer újra betölti. Ergó még lassabb lesz a készülék.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
salapp
addikt
Ugye mini 2-ből nincsen klón/hamisítvány? Asszony kapott egyet és olyan furán néz ki fehérben, és a kijelzője is mintha gagyibb lenne (legalábbis a defy minim után, bár volt mini 1-em és az is mintha ilyen fakóbb lett volna)
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Victoryus94
őstag
Hát nem tudom, elvileg hasonló a kijelzője mindnek..
Ha nem lenne eredeti a teló, akkor SAMSUNG felirat valószínűleg el lenne írva, a készülék hátlapja másmilyen lenne, illetve az akksin nem állnak SAMSUNG felirat, és valószínűleg angol szöveg sem, csak kínai.De ilyen olcsóbb telókat nem szoktak utánozni, kivéve ha nagyon népszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Watson25
tag
S6500d telóm van,és szeretném ujratelepíteni,de mindenhol csak egy fájlos romot találok.Tudnátok adni egy linket mert teljes ujratelepítést szeretnék.
-
Victoryus94
őstag
válasz Watson25 #2192 üzenetére
1. Reseteled a készüléket (gyári beállítások visszaállítása).
2.
a.) Boot menüben törlöd a memóriákat ("wipe"-al kezdődnek)
b.) Odinnal felteszel egy ROM-ot.
(megj.: elvileg odin-nal is lehet wipeloni a memóriát, de nem próbáltam).
Egyébként én mindig Sammobile-ról szedtem le a ROM-okat. És úgy emlékszem, utána törlődött minden.
.zip fájlba vannak csomagolva, amit neked ki kell bontani. -
Watson25
tag
válasz Victoryus94 #2193 üzenetére
Az a gond a telóval,hogy folyton újraindul.Amit letöltöttem a Sammobile-ról az csak egy fájlos.Nekem olyan kellene amiben van "Phone,meg Cs",de olyat nem találok.
-
Watson25
tag
válasz vadkörte #2196 üzenetére
Szerintem a hozzávalót raktam fel,csak az egyfájlost.A telefon betölt majd kiírja hogy válasszam ki a nyelvet,hozzáérek az érintőképernyőhöz majd ujraindul.Én már így kaptam meg a telefont.Lehet nem is szoftver probléma lenne?
Victoryus94:A másik galaxy s telónál úgy kellet romolni az odinnal,hogy kellet egy pda,modem,és egy cs,majd a re partitiont bepipálni és kész
[ Szerkesztve ]
-
-
vadkörte
addikt
válasz Watson25 #2197 üzenetére
Előre közlöm, hogy nem Mini 2-m van, hanem SGA-em! A topikba is csak azért írtam, mert egyik kolléga fiókájának Mini2-jének javításához kellett volna infó.
Ez mégsem bootloop. Annál csak a logo-ig jut el és újraindul.
Szerintem töltsd le a legutolsó elérhető ROM-ot sammobile-ról, (én a 2013. májusi független magyar (XEH) 2.3.6-ot szedtem le) wipe-olj Recovery-ben MINDENT, majd Odin-nal tedd fel a letöltött ROM-ot, majd ismét wipe-olj mindent.
Odinban elég a PDA-hoz betallózni a letöltött és kicsomagolt ROM-ból a tar file-t. (Még azt írta egy spanyol oldal, hogy a letöltött ROM-ban lévő dll-t másoljam be az Odin mappájába. Hogy erre mi szükség, passz...)Üdv. V. Körte
-
Watson25
tag
válasz Victoryus94 #2198 üzenetére
GT-S6500D_XEH_S6500DXXLK2_S6500DXXLK2_S6500DOXXLK2
De ha kicsomagolom akkor csak ez a fájl van benne S6500DXXLK2_S6500DXXLK2_S6500DOXXLK2_HOME.tar.md5
Odinba betallóztam a pda részhez és start.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest