- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Tudja valaki, hogy miért nem hajlandó a telefon Wifin felcsatlakozni a hálózatra? Egy TP-LINK WR740N routerem van, MAC cím szűrés nincs beállítva, csak jelszó. Telefonon wifi bekapcs, ki is írja a hálózatomat. Beírom a jelszót, jelerősség kiváló, indítom a csatlakozást, ezt írja:
Hitelesítés…
Megjegyezve
Kikapcsolva, WPQ/WPA2 PSK segítségével biztosítvaA routeren kellene valamit átállítani, vagy hogy? Laptop minden probléma nélkül rajta van a hálózaton. Hálózat nélkül semmit nem lehet, még frissítést se. Kerestem a Google-ban, de nem találok rá megoldást.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
ComptonLA
tag
válasz Krisza0508 #1099 üzenetére
Asszonynak is már megvan pár hónapja és szereti, gond nincs vele. Wifi, FB, fényképezés, videózás. Erre használja.
-
saelin
veterán
válasz BonFire #1101 üzenetére
Talán a titkosítás túl szigorú és nem tud vele mit kezdeni a telefon.
Nekem pont ma kötik be a digit, majd megnézem a router beállításokat mit szeret és mit nem... ismerősöm wifijén eddig nem volt gond.
( #1099 ) Krisza0508:
A telefonról csak jót tudok mondani. Sok játék elfut rajta, hívással nincs gond, a kijelzőjét még nem sikerült megharcolni, jól teszi a GorillaGlass a dolgát. Talán egy negatívumot tudok felhozni, de ez inkább esztétikai: Az a fránya ezüstös keret! Sajnos nagyon sérülékeny, mert csak egy "olcó" festékkel vonták be, ami pattogzik (egyértelműen fizikai behatásra), ahol megsérült onnan már akár körömmel is lekaparhatod a festéket...1 hibát találtam, amit el lehet kerülni, ha nem dobálod a telót. Az szerintem jó. Egyszóval, ajánlom.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
vzoli1987
aktív tag
itt már tölthető a cyanogenmod 10 igaz még sok minden nem működik rajta
http://www.galaxy-mini-2.blogspot.hu/2013/01/cyanogenmod-10-thewhisp_12.html
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
BonFire
veterán
Az èn jelszavaim elèggè bonyolultak, ami nem is lenne baj teljes billentyûzeten, de telefonon már kissè macerásabb ezeket beírni + ugye könnyebb karaktert tèveszteni ès mèg èszre sem vesszük, mert hát ugye pont-pont-pont van csak.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Figyelgetem ezt a készüléket a nejemnek. Szinte telefonálásra kellene ,meg egy kis sms írásra, néha fotózás ( tudom milyen képet készít ) de egy nő az nő A lényeg ami érdekelne mennyit bír az aksi ezekkel a használatokkal egy megközelítő adat kellene. És milyen a telefon hangereje, mind beszélgetés közbeni és csengetési hangerő szempontjából ( zajos környezet ). Várom mindenki szíves válaszát ,amit előre is köszönök.
kengyel
-
ESP23
senior tag
válasz kengyel #1111 üzenetére
Az akkumulátor nekem átlagos használat mellett( Facebook, Twitter, Gmail, egy kis YouTube) elmegy 3 de maximum 4 napot is.
Persze ha nagyon masszívan használom akkor 1 nap alatt is letudom meríteni.
A hangszórója szerintem nagyon jó, erősen is szól és hangosan is.
A kamera részét nem igazán szoktam használni, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Röviden ennyi. -
ultio
aktív tag
Hogyan lehet visszautasítani egy hívást? Párom még nem jött rá.
rasti rusti
-
Gery1987
őstag
válasz kengyel #1116 üzenetére
Az aláírásomban láthatod én konkrétan nem ezt a készüléket használom. Egyik ismerősöm használ ilyet és miatta követem a fórumot. Amit én tapasztaltam az alapján gördülékeny bár pár alkalmazás háttérben futása biztosan megakasztja, ahogy ezt pár Android-nál láttam már. Annak ellenére merem javasolni, hogy nem használom, csak látom.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
kengyel
nagyúr
válasz Gery1987 #1119 üzenetére
Mint láthatod az aláírásomban én sem ( kis ) készüléket használok Csak érdeklődök a fórumtársaimtól hogy mire számíthatok eme készüléktől, nem az androidtól. De nagyon meggyőző dolgokat olvastam visszafele , ezért lehet erre a készülékre esik , esett a választásom. Természetesen köszönöm neked is hogy megosztottad a véleményed nekem erről a masináról.
kengyel
-
drmotto
őstag
válasz kengyel #1121 üzenetére
Én írtam már korábban, a nejemnek elmegy 2 napot úgy, hogy ez a munkaeszköze napi 8 órában, plusz zenehallgatás, kicsi játék, hírek.
Ha kap egy root-ot, és lefagyasztod a sok felesleges cuccot, akkor teljesen jól megy. Nem akad, nem fagy, teszi a dolgát. Csak ajánlani tudom. -
-
BonFire
veterán
válasz kengyel #1123 üzenetére
Ha egész nap internetezek vele wifin, akkor 1 nap alatt le lehet meríteni, de nyilván nem ezt értik „rendeltetésszerű használat” alatt. Más esetről nem tudok, mert csak három napja vettem, és azóta egyfolytában nyomorgatom, így nem tudom, készenlétben mennyi ideig bírja. A gyári specifikációból le kell vonni 25%-ot, az lesz a reális szám.
A fényképezője nagyon tré, tényleg csak vészhelyzetre való, meg dokumentálásra; videofelvétel nagyon sötét az mp4 tömörítés miatt. Extra kontraszt van rajta. Cserébe viszont kicsi a fájl mérete.
Amit én imádok rajta (a nejed is fogja), az a diktafon. Csak egészen kicsit torzít a hangja, meglepően érzékeny a mikrofon, és kellően tiszta, világos szöveget vesz fel. Sokkal jobb bármit is rámondani, mint a jegyzettömbbe firkálni. A mikrofonos webes szövegfelismerőjét is ki kell próbálni. Néhány esetben elsőre jól beazonosítja a jól artikulált mondandót (pl „Beatrice - Azok a boldog szép napok”). Idegen szavaknál már csak találgat, de jó, ha van. Tehát a diktafon kikerül a főképernyőre. A GPS-e meglepően pontos. Ha azt mutatja, hogy a sarkon állsz, akkor tuti a sarkon állsz. 4-5 m pontossággal. Az FM rádióra sem panaszkodhatom. 8 csatornát talál hirtelen egy panelkockában. A rádió viszont csak fülessel megy, ezt használja antennának. Amúgy is okos dolog, hogy kussban rádiózzon a delikvens, nem muszáj mindenkinek azt hallgatnia.
A hangszórója nekem kissé hangos is alapértelmezetten. Ha telefonálok, halkabbra kell vegyem, mint amire be van lőve gyárilag. Tehát: igen, zajos környezetben is megállja a helyét.
Nem beszélve a millió ingyenes appról, amit le lehet rá tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Üdv, valaki tudna ajánlani olyan alkalmazást androidra, amivel megnézhetem a körülöttem lévő wifik milyen channelt használnak?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Victoryus94
őstag
Körbe néztem kicsit android frissítés téren. Hivatalosan még mindig nincs új információ, viszont a CyanogenMod10 készül s6500D-re (elvileg működhet a többi modellel is).
Még nem működik: kamera, bluetooth. És az internet megosztás.
CM10 for s6500D on XDAHa a kamera jó lenne, leszedném.. egyenlőre másnak sem ajánlom, de ha 1-2 hónapon belül nincs hivatalos hír.. szerintem felteszem ezt.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz Victoryus94 #1127 üzenetére
ezt linkeltem én, is de nekem a recoverynél nem engedi felrakni
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
Rhamonis
csendes tag
Hmmm ha a skype nem működik jól akkor mi lehet a hiba ill annak a megoldàsa ? Szgép telóm között semmi se kép se hang, xperia mini pronál meg csak kép :-D erre megoldás
GO MAGIC !!! Old ways....
-
mediumgecso
őstag
válasz vzoli1987 #1129 üzenetére
Én már felraktam, működik vele a teló, gyors is, de mivel az xda-n írtak random hibákat is (bár nekem nem fordult elő a 3 nap alatt amíg fent volt) inkább leszedtem nehogy vmi gáz legyen, és ne tudjak visszaállni GB-re.
Nem jó recovery-d volt, azért nem ment fel....Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
BonFire
veterán
Azt tudja valaki, hogy lehet egy-egy weboldalt lementeni a böngészőből? A T böngészőjéből [origo] nem tudok menteni, nincs olyan opció, amit a Google súgója említ.
Feltettem egy Firefox for Android böngészőt is, de iszonyat nagy bughalmaz volt.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! A sok elmondásotok alapján olyan szinten meggyőztetek ,hogy ma meg is rendeltem a nejemnek a T-től ,fehér színben Kedden már hozzák is és izzítom . Ár-érték arányban nézve tökéletes választás volt.
kengyel
-
drmotto
őstag
válasz Krisza0508 #1139 üzenetére
100%-ban megbízható.
-
BonFire
veterán
válasz Krisza0508 #1139 üzenetére
20 000 az nem gyenge, kérem szépen, a múlt héten még 33 volt. Én helyben vettem 35-ért, de ha ezt előre tudom, fogok rajta 15 rongyot!
Mitől lett ez most hirtelen ennyire olcsó?
-
Krisza0508
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a telefon, nagyon tetszik. Végül is némi hűségponttal 18500 Ft- lett.
(Ebben a hónapban 20 % webáruház akció van rá)
Ez az első okos telefonom. Szükségem lenne egy kis segítségre. Miket célszerű először beállítani rajta, és hogyan?
A válaszokat előre is köszönöm. -
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Most vettem át én is a készüléket. Nagyon jól néz ki most töltőre dugtam és ha hazajön asszony akkor meglepi. Szemtelenül jó formatervezett, kialakítású telefon. És nem is olyan kicsi, mint amit én gondoltam.
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- BMW topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest