Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
válasz WolfeZs #2750 üzenetére
ugye tudod, hogy nem az egész szoftvert akarod újrarakni, csak a kernelt.
elvileg ennek is kéne mennie, de ahhoz, hogy az egészet rakd ahhoz mindenhol kéne fájlnak lennie.
csak a DUMP-ba nem kéne lennie, de be kell tallóznod egy (most meg nem mondom milyen kiterjesztésű) fájlt a PIT-hez is.sry but i'm a little részeg
-
-
WolfeZs
csendes tag
válasz Kristof14 #2753 üzenetére
Hogy őszinte legyek először csináltam ilyet így még nem igazán vagyok tisztában mit miért kell. Kicsit dúrtam a külföldi fórumokat (tudom gugli hamarabb is lehetett volna a barátom) és sikerült. A téglából telefon lett és még az adatok is megmaradtak amin nagyot csodálkoztam.
-
Kristof14
senior tag
válasz WolfeZs #2754 üzenetére
én ezt az egész odinozást meg az androidot egy samsung galaxy spica-n kezdtem, ott vannak jó leírások, de itt sokszor előbb vállnak meg az emberek a telefontól mint, hogy írjanak egy cikket a telefon telepítéséről
és sokszor sajnos itt nem tudok segíteni, mert soha nem volt ilyen telóm-
-
Imifej
senior tag
válasz nelsonmanian #2756 üzenetére
Nekem egy Navon tableten csinálja ugyan ezt. Álltalában az segít, hogy kitörlöm a telefonból a Google fiókot, aztán újra hozzáadom. De nálam nem minden esetben jön be. Ha igen, akkor is max 10 percig. Más készülékeken állítólag megoldja a gondot. A Vibert amúgy nem nagyon szereti, nagyon belassítja a telefont. Én emiatt cseréltem azonnal.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
Kristof14
senior tag
válasz nelsonmanian #2756 üzenetére
próbáld ki a google play áruház adatait törölni.
meg a google service-t-
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Galaxy mini 2 telefonon is használt gmail fiókomat töröltettem, de a telefonról nem tünt el a gmail fiók. Ezt a már megszüntetett fiókot hogyan tudnám eltüntetni a telefonról, és egy másik gmail fiókot felvenni helyette? Előre is köszönöm a segítséget
-
leeroy869
csendes tag
Sziasztok! Anyám örökölt egy Mini 2 telefont(T-s), de a szoftver ami rajta van hihetetlen bugos(samsung rom), gyakran totál belassul, kifagy, stb. Van ehhez gyári rom ami stabilabb, vagy esetleg használható főzött rom? Minimum felhasználásra kéne, így a gyárinak jobban örülnék. Köszönöm!
-
Zombye
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Unokahugomtól viszaszereztem és keresztanyámnak továbbítanám használatra jól bevállt S2 minimet. csak a torka véres szegénynek.
A probléma a következő:
telefon indít, samsung logó megjelenik, kb 10 mp elteltével egy rövid rezzenés, majd 2 másodpercre rá három rövid rezzenés gyors egymásután. eztán 13 másodperc szünet, újabb 1+3 rövid rezzenés. újabb 13 másodperc szünet és így tovább a végtelenségig. miközben csak a samsung logót bámulhatom a képernyőn.
Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? és ha igen talált rá megoldást?
Előre is köszönök minden hozzászólást.
További szép napot.
-
Kristof14
senior tag
igen, több embernek volt itt problémája vele, köztük nekem is, a jelenséget bootloop-nak hívják, még nem tudjuk, hogy mi okozza.
az én megoldásomat nem javaslom, ha gondolod elmondom.
másoké az volt, hogy újra tették rajta a rendszert odinnal vagy valamelyik márkaszervizbe is megcsinálják szerintem.-
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Kollégám lányának van egy ilyen telója, mintával védve.Elfelejtette a mintát és nem tudjuk feloldani.
Recoveryt próbáltam de nem akar elindulni, bekapcsol a telefon.Gondoltam egy gyári beállítás majd megoldja de így reco nélkül nem tudom feloldani.
ötlet?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
prolad
addikt
Sziasztok
Ha még valaki olvassa a topikot, egy kis segítség kellene. Hozzámkerült egy mini 2, nem ismeri fel a sim kártyát. Térerőt jelez,felső sávban sim ikon mellet egy kis kérdőjel. Beállitásokban hálózati beállitás részt nem engedi megnyitni, mert nincs betéve sim...
Imei rendben, telefon nem tiltott/függő.
Mi lehet a baj? -
SeatZola
őstag
Srácok! Most kaptam egy ilyen kis Mini2-t. Már nem garis. Anyukámnak szeretném adni. Jelenleg LK2 ROM van rajta. Érdemes rá feltenni az MK1-et? Mondjuk az spanyol, nem magyar, de gondolom abban is van magyar nyelv.... Ja és valahogy lehet rá varázsolni az állapot sávba %-os akku töltöttség kijelzést?
Zoli
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Milyen modon tudom menteni az sms-ket a telefonrol?
Kiesben nem talaltam ilyen lehetoseget.Köszi a választ előre is.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Hátha még valaki életben tartja a topicot
Hozzám jutott egy fóliás mini 2, feldobnám rá az utolsó stabil romot.
Kérdés, hogy melyiket válasszam, ha gyors, stabil, alapfunkciókat kielégítő romot keresek (FM rádió nem kell):
- CM 10.1 07/07
- CM 11 stable
- OmniromKöszi,
Mosqu!toComputer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
bokrosolajos
őstag
Nagyon szerettem ezt a kis telefont, csak a GPS-e volt nagyon rossz! Most eltettem akkut kivéve a gyári dobozába! Nem tudom mi lesz vele később.
ui: Átváltottam egy Huawei P8-asra. További kellemes időtöltést kívánok a maradóknak! Köszi mindnekinek a segítséget! Sziasztok!
-
kurtos
csendes tag
Sziasztok! Van itt még valaki? Segítség kellene,egy gyors megoldás 6500D függetlenítéshez... Az XXLK2-t nem tudom letölteni a sammobilról(prémiumot kér),hogy aztán végigléptessem a talált módszert. Van valakinek feltöltve megosztott romja? Vagy egyéb gyors módszere? Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest