- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atalata
tag
pedig itthon vok és akkor is. bt része megy. csak sima húzásra vált át..
Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
sludgeboyx
tag
Elnézést az offért de itt biztos van olyan aki jártasabb a témában és az SGS2 topikok már rég döglődnek.Függő a régi telóm (Galaxy S2 I9100) gondoltam melóba pont jó lesz de sajna más hálózatos a kártya.Ki lehet nyitni egyszerűen vagy mindenhol csak pénzért teszik ezt meg?Privátba írjatok már légyszives ne offoljuk szét a topikot.
Bocsi és köszi[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sokat hallgatok itthon bluetoothon zenét és nincs valamilyen program arra esetleg, hogy ha hazaérek automatikusan csatlakozik a bluetoothra? nfc-tag tud ilyet?
-
trobi28
addikt
válasz sludgeboyx #6805 üzenetére
Ezzel a témával biztos nem fogod szétoffolni, mert TILOS! Ne eröltesd.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
törölt tag
Vegyes. A telefon, szép, az általános minőség nagyon jó, a kamera szintén ahogy a hangminőség is. Egyelőre úgy tűnik, hogy térerőben is jobb az alphához képest.
De: az 5.02 nagyon messze nem ugyanaz mint a note4-emen vagy az alphán. A témázhatóságon kívül szinte mindenben rosszabb. Nagyon sokat egyszerűsítettek rajta amivel az jár együtt,(gondolom a nagyobb felbontás miatt) hogy egy csomó app nincs vagy kevesebb funkcióval bír és egy csomó beállítás egyszerűen nincs és kész. A fórumtagok is elvannak magukkal, segítség 0 mint anno az s5 topikban úgyhogy magamnak kell kibogarászni mindent.
Összeségében csalódott azért nem vagyok de sok dolog nem kerek. Romot már cseréltem meg be is laktam a többi majd elválik. Ez egy nagyon jó készülék de még nem érett, hiányos.Ja, és az üzemideje hasonlóan acélos mint az Alphának, kb ua(ok első nap), még szerencse hogy meg is szoktam meg nem is nagyon izgat, az Alphához a kisakksit használtam.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz #67656192 #6808 üzenetére
Koszi, ez kimerito valasz volt. En idokozben visszaraktam a gyari akksit, mert 3 toltesi ciklus alatt kb 30 perc-1 oraval tudott tobbet kijelzoidoben a csajnas, mint a gyari. Az nem nagy kulonbseg, egyenlore marad strategiai vesztartalek, ha lesz kedvem meg tesztelem.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Atalata
tag
válasz #15419392 #6806 üzenetére
Elvileg a BT is rá tud csatlakozni automat. Nekem vibro-speaker van és amint bekapcsolom a zene is elindul.
Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
weder9407
újonc
Sziasztok par nappal ezelott irtam ide a forumba van egy 2 honapos Alpha-m es neha rajon es kikapcsol v ujra indul de egymas utan tobbszor figyelgettem volt hogy ujra inditottam ment kb 1 percig majd megint ujra indult de valamikor kulombozo appoknal pl kamera,galeria elinditom paff ujra indul megint probalom megint ujra indul irtak az aksi csuszkal ki tomte nem tud mozogni viszont a problema tovabbra is fent all a telefon teljesen uj nem rootolt semmi par jatek es par alkalmazas van rajta nincs agyon telepitgetve garancia is van ra mit gondoltok vissza vigyem ? U.i.:kulfondon hollandiaban tartozkodom jelenleg minnel hamarabb jo lenne a segitseg a telo sim fuggetlen a KPN telefonszolgaltatotol lett vasarolva 2. tulaj vagyok a telo elotte 1 honapot dobozba volt az elozo tulajnak nem tetszett mondvan iphone copy
-
weder9407
újonc
Okes koszi kiprobalom de hat elegge hihetetlen elotte egy LG F6-om volt a telo soha nem indult csak ugy ujra magatol ez meg ..es nem kis kulombseg van a ket telefon kozott :S De remelem egy gyari vissza allitas helyre hozza mert igy valamikor szinte hasznalhatatlan mert folyamatosan csak ujra indulgat
-
toompa
őstag
válasz weder9407 #6814 üzenetére
Ékeld ki az akkumulátort valamivel,hogy ne tudjon csúszkálni,lötyögni. Másnak is volt ilyen problémája. Én visszavinném,de ha nem vagy itthon és nem megoldható,akkor ideiglenesen az ékelés is megoldja.
Felesleges a gyári visszaállítás és a sw újrahúzás.
Első körben szerintem az akkunál keresd a problémát.[ Szerkesztve ]
-
weder9407
újonc
Előzőleg már ìrták ki èkeltem ugyan ugy újra indult többször is ! Vagy lehet nem jo helyen en akksi alsó rèszènèl próbáltam
-
KerekesLevi
tag
Helló!
Ilyen teló vásárlásán gondolkodok, egyedül a mirrorlink támogatás akaszt meg.
Az autóm tudja, de úgy hallottam, hogy se az S5, se az Alpha nem tudja. Igaz ez? Állítólag az S4 és az S6 már tudja!? Valami olyat is láttam, hogy lollipop alatt már bekerült a funkció. Valaki meg tudná nézni Nekem?Olvasom, hogy kicsit gyenge a térerő... Ez a wlanra is vonatkozik, vagy csak a beszélgetésre?
Előre is köszi!
Levi
-
Colos1
őstag
Mivel az Ace 2 topik gyakorlatilag kihalt, belinkelem ide, hátha valaki hozzá tud szólni
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
peestheee
tag
végre sikerült elérnem 5 órányi kijelzőidőt a telefonnal, amit nem igazán értek, az elmúlt hónapban mindig csak épphogy összejött a 4 óra
tegnap sokat használtam a unified remote egér funkcióját, aminek fehér az alapja, szóval duplán rejtély, hogy sikerült..remélem ez így marad és ennél már csak több lesz
egyébként minden fölösleges dolgot letiltottam, Littlecar példáját követve, de az ő 7 órás kijelzőideje továbbra is elérhetetlennek tűnik
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Öcsémnek trés telója van, és folyton eldobálja a hálózatot, kb 4 óránként (Nyíregyháza és környéke). Pedig szombaton átállítottam neki gsm-re, de így is. Hogyan működik ez a garanciafutáros dolog, mert szerintem ez már több az átlagnál... -
nrg_52
addikt
válasz KerekesLevi #6821 üzenetére
Mirrorlink van a menuben, de hogy mukodik-e azt nem tudom (gondolol igen, kulonben minek lenne ott). A terero nem a legacelosabb, de nem is veszes szerintem, nalam Debrecenben telenor halozaton 3G-n teljesen stabil. A wifi az hibatlan.
-
törölt tag
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Mióta kijött a XEF Lolli, rögtön frissítettem FR nélkül, szép és jó volt minden. Viszont most már elkezdett lassulgatni az appnyitás és a váltás, szóval csinálnék egy teljes resetet.
Menüből indítsak FR-t vagy a Recovery-s célravezetőbb? Ha utóbbi, melyik Wipe-ot is érdemes megcsinálni, hogy ne tegyek kárt a rendszerben?
-
peestheee
tag
válasz Balathruin #6825 üzenetére
wcdma/gsm, énis sok böngészés, úgy 80/20 a wifi/mobilnet használat aránya, kevés beszélgetés
kipróbálom majd csak gsm-en is -
Lacopapi
addikt
válasz szevassag #6832 üzenetére
Amióta megjelent,azóta fenn van az arab rom,semmi bajom nem volt és nincs vele...a franciára voltak panaszok,de ez újabb és sztem jobb is. Tedd fel a franciára próbaképpen, azután ha nem javul a helyzet,akkor mehet a FR. Én recoveryből csinálom,ha csinálom,de első kanyarban nem hinném,hogy szükséges lenne. Eddigi telepítéseim során tökéletesen működtek a csak alárakott romok.
-
zhata
senior tag
Ma nekem is volt két hívásproblémám az Alfával. WCDMA/GSM módban egyszer nem hallottam a hívó hangját, másodszor meg a hívás látszólag létrejött, de egyikünk sem hallott semmit. A teló független, a hálózat Telekom.
Még van egy más jellegű problémám is. Régebben, minden további nélkül tudtam a filmezz.eu-ról letölteni, most is bejön a honlap, de amikor rákoppintok az "Indítás most"-ra, kiírja, hogy a kapcsolódás sikertelen, mert nem tudok kapcsolatot létesíteni az adf.ly helyen lévő kiszolgálóval.
Egy változás történt csak a telefonnal azóta, mégpedig hogy rootoltam. Nem tudom, hogy ez bezavarhat-e, vagy mi lehet a háttérben? (Mind Firefox, mind Chrome, illetve a saját böngészőjével.) Van valakinek ötlete? -
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Nemrégen vettem egy ilyen telefont, nagyon tetszik, eddig HTC One M8-am volt, ez az alpha szerintem sokkal jobb lenne is lenne, de az akkuja kicsit problémás. Az miért lehet, hogy reggel 6 óta most vagyok 27%-on, ebben volt 5 perc telefonálás, 20 perc zenehallgatás és egy kis facebook chat, maximum félóra, és maximum 5 perc játék. Összesen 1 óra 17 perc kijelzőidő. Ez nagyon aggasztó, 70% fölött kéne lennie még bőven. Újraindítást is eszközöltem közben, de nem lett jobb, ugyanúgy merült. Ennyire szar a samsung féle gyári rom? Vagy az akkum haldoklik? Nem tudok már mire gondolni. Garanciavesztés nélkül tudok felrakni más romot, amin mondjuk nincs touchwiz? Előre is köszönöm a választ!
Üdv, István
-
Aucor
senior tag
válasz Balathruin #6840 üzenetére
4.4.4-es gyári rom. Érintetlenül. Kijelző 24%, Messenger 23%, Android rendszer 14%, Android Operációs rendszer 8%, cella készenlét 8% eszköz készenlét 6%, meg egyéb kis izék. Messenger viszont szükséges nekem. Ha letöltenék egy régebbit az jobb lenne? Esetleg lehet, hogy az a gond, hogy egész nap egy pincében voltam?
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Ha nem volt rendesen térerő, az sokat számít. Olyankor érdemes levenni csak 2G-re (GSM).
Messenger cseréje megoldható régebbi FB + chat visszakapcsolóval is, de ekkor az üzeneteknél nem lesz jelzés. -
nrg_52
addikt
válasz Balathruin #6843 üzenetére
Vagy facebook lite, felesegem arra eskuszik. Nem olyan rossz a gyari akksi, nalam 4.5 orat stabilan tud wcdma/gsm modban, mondjuk az adatforgalmat kapcsolgatom. Perpill 36%-on vagyok 3o22p kijelzoidovel.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz Balathruin #6846 üzenetére
Szinten zenesz, en sem, csak neked gyorsabb volt valaszolni menet kozben.
-
-
nrg_52
addikt
válasz sludgeboyx #6845 üzenetére
Ugy szoktam megoldani, hogy beallitom, hogy egyreszt csak az eszkozon levo nevjegyeket mutassa, masreszt mindennemu szinkronizalast kikapcsolva kezzel importalom/exportalom a nevjegyeimet.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest