- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klacsa86
csendes tag
Bár nálam nem ugyanaz volt a hiba, mint nálad (nekem nem látta a hálózatot, és ezt jelezte is áthúzott karikával, értesítősávot lehúzva pedig "nincs szolgáltatás" felirattal), de amikor én átállítottam WCDMA/GSM-ra, akkor ugyanúgy csinálta a felejtést, csak gyakrabban.
De lehet, hogy a két dolog különbözik. Mert amikor viszont elérhető voltam, akkor bejött minden hívás. Elvileg -
mumk1
addikt
válasz Klacsa86 #2002 üzenetére
Szerintem se ugyanaz. Nálam nem dobja el magát a hálózatot, de ennek ellenére nem jönnek be a bejövő hívások. Mondjuk ami érdekes, hogy az ünnepek alatt hagytam LTE hálózaton (annyira nem volt fontos hogy elérjenek ) és végig tökéletesen működött. Aztán 5.-től a dolgos munkanapokon megint csak az SMS-ek jöttek sorba.... Lehet hogy csak dolgozni nem szeret, de hát ki szeret??
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
mayo#51
tag
válasz joefasalasso #1992 üzenetére
Én tőlük rendeltem: expansys , igaz nem pesti a dolog, mert külföldről hozzák, de gyorsak, korrektek és tuti gyári független, gyári garival én totál elégedett vagyok velük!
-
Gzolo
senior tag
válasz Palika71 #2000 üzenetére
+ @somnia: Next S díjcsomagom volt amúgy is, csak készülék nélkül. Jó ideje nézegettem, viszont Next S-sel 130 volt mindig - és most is annyi az Alpha. Aznap mikor vettem, akció menüpontban megjelent egy Next S vagy Music M 20% akció, 130 helyett 90 a teló. Azonnal rendeltem. Azóta sincs ilyen akció, vásárlás után eltűnt.
Azt gyanítom, hogy a T egyedi ajánlatokat programozott fel, és az jelent meg nálam is, mivel telefon nélküli díjcsomagom volt. Hát így lett ár alatt Alphám, 90-ért megláttam, egy percig nem gondolkodtam, rendeltem amíg volt. i6 64gb és Alpha között gondolkodtam, de ilyen különbséggel nem volt kérdés. (90 vs 190)
[ Szerkesztve ]
-
Prstin1
aktív tag
Első hiba!
A telefon az asztalon kikapcsolt kijelzővel. Felveszem a kezembe, feloldom a kijelzőt és lám a térerőt jelző ikon helyett egy áthúzott karika. Lehúztam az értesítő sávot, ott egy háromszög és mellette a nem várt felirat "nincs szolgáltató". Értesitősáv vissza, abban a pillanatban megjelent a térerő.
BLN1 romon vagyok és csak gsm-re állítva használom, és Vodafone hálón.
???
Kicsit utána olvastam és találtam olyan Samsung tulajokat akik a 4.4.4 megjelenése óta tapasztalnak ilyesmit. Van aki csak ujrainditással talál ismét térerőt. Nem csak alpha típusoknál fordult elő.[ Szerkesztve ]
-
gyalak
tag
Sziasztok!
2 napja használom a telefont és el vagyok kenődve kicsit!
Térerő problémám van. Független a tel és T-s kártyával használom.
Sok sms-t kapok,hogy elmulasztott hívásom van. Térerőjelző 0 vagy 1 vonal.
Viszont azt vettem észre hogy szoftveresen gyengítik le a vételt mert amint hívást kezdeményezek
felugrik 0-ról fullra.Gondolom így kímélik a telepet.De bejövő hívásnál ugye nem ugrik meg a vétel hanem marad 0-1 csík körül.
Persze ilyenkor olyan mint ha ki lenne kapcsolva a tel.
Erre valami szoftos okosság nincs?
Vagy bármi megoldás mert így szinte elveszti funkcióját a készülék,hiába szuper a többé része![ Szerkesztve ]
-
visionbp
tag
Csak jelzem, hogy ez a térerő-probléma a voda hálózatán is épp ugyanígy fennáll. Egy ideig azt gondoltam, hogy a felemás LTE-hálózat okozza (hol van 4G, hol nincs). Hetekkel ezelőtt kikapcsoltam a francba az LTE-t az ő HD hangjával együtt, és azóta semmi probléma nincs.
A HD hang amúgy is a bánatba kergetett, mert hol átkapcsolt rá, hol meg le róla, és ez a processz kb 1,5 mp-es kimaradásokat produkált.
Ahogy Gzolo kolléga is írta: WCDMA/GSM a megoldás. -
kengyel
nagyúr
válasz visionbp #2014 üzenetére
Én is Vodafonos kártyával használom, de a fent említett dolgok nem jelentkeztek. Szépen működik a hívásindítás, fogadás, sms, és mindez minden hálózat automatikusra téve. Igaz még 4G egyszer láttam rajta, max. 5-percig, és akkor volt két csík a térerőn.
De a WCDMA/GSM a biztos használat ez tény és való[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Prstin1
aktív tag
válasz Száguldo #2017 üzenetére
Visszaraktam a BNK3-mat, próbálkozom így tovább. Nem tudom, hogy a BNL1 okozhatta e, de mindenesetre elég ritka mondhatni egyedülálló szoftver a sammobilon.
Mindegy most próbálom azt(BNK3) ami a legtöbbünknek fent van.
Esetleg még alternatíva lehet a vodás BNK3 mert reddel használom.
Én bízom benne, hogy a Samsung megoldja ezt a térerő anomáliát mert amúgy más bajom nincs vele.
Igazából az a furcsa, hogy csak gsm üzemmódban csinálta.[ Szerkesztve ]
-
Száguldo
aktív tag
Nem a vas hibája lesz ez hanem a T-s LTE mert flottás ismerősömnél is panaszkodnak hogy nem oké a dolog.
-
Klacsa86
csendes tag
Nos, sajnos elhamarkodottan írtam tegnap. Ma ismét előjött az áthúzott karika és, hogy gőze nincs szegény telefonnak mit jelent telefonnak lenni. Úgyhogy hétvégén felrakom rá XEH romot (ha jól írtam).
-
Prstin1
aktív tag
Esetleg van valaki köztetek aki vodás szoftvert[VDH rom/BNK3 ) használ és térerő szivárgása van?
-
Fritz Teufel
addikt
Megérkezett a Neo Hybrid Case Samsung Galaxy Alpha Satin Silver. Nagyon minőségi holmi, szépen csomagolva. A telefon nem lett tőle nagyon vastag, de szélesebbnek mondható. Igaz, cserébe mérsékelten ütésálló, a 1,5 magasságból való véletlen leejtést minden további nélkül tompítja. Ez még elviselhető a farzsebben, úgy gondolom. Kinézetre is nagyon szép, nem látni ilyent mindenki kezében. Szóval, elégedett vagyok. Jah, és az autós tartóba is probléma nélkül tudom applikálni, így tokostól
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Levmen
tag
válasz Fritz Teufel #2028 üzenetére
Ennyi pénzért jóhogy jó!
Nem tudja valaki, hogy a home gomb hosszan tartó nyomásakor be lehet állítani más funkciót?
Üdv.: Levente
-
Prstin1
aktív tag
Jó hosszú neve van, már csak ezért sem lehetett olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Ennek a toknak az oldala fém vagy műanyag?
-
joefasalasso
aktív tag
Expansys, DHL, siessetek!
-
jeni
félisten
válasz joefasalasso #2033 üzenetére
hello
mire?ingyen osztás van? -
marcias
őstag
Sziasztok,
szerintetek ez mennyire jó ajánlat?
Nagyon olcsónak tűnik, de azt írja, hogy új, és hogy 2 év gyári garancia van rá.
-
Száguldo
aktív tag
válasz marcias #2035 üzenetére
Esetleg 120-ért van egy eladóm T mobilos kb. 1 hónapos, legálisan kitudom nyittatni ha zavar a függőség Knox 0x0 van hozzá egy eredeti Samsung tok ami szintén benne van az árban. [link]
Nekem kevés a 32GB és Note 4 után nem igazán jött be nekem kicsi és Note EDGE re váltok.Tudom ez nem a hirdetés rovat ezért bocs a többieknek.
[ Szerkesztve ]
-
bendegruz
őstag
tényleg:
most,hogy nincs a hosszabbított garancia,érdemes beregisztrálni a telót?
vagy a prémium gari csak úgy jár rá?Asus Rog Strix Scar III
-
mayo#51
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, h mi okozhatja a gondot? Van egy ismerősöm akinek sms-t írok! Ha simán írok neki elküldi viszont, h ha egy meglévő üzenetnél arra megyek, h válasz üzenet és úgy küldök neki akkor hibát ír ki és nem küldi el! De ez a dolog fent állt a régi telómmal is és csak nála! Most nála lehet a probléma akkor? Mert kicsit idegesítő a dolog, h mindenki mással tudok normálisan sms-t írni, csak vele nem! Csak azért gondolom, h nem nálam lehet a gond, mert teljesen új a számom, új a telóm és mégis ugyanazt produkálja mint a régi telónál és régi számomnál!
-
mayo#51
tag
És akkor a telefonnal kapcsolatos kérdésem pedig olyan lenne, h ebben is benne van az a funkció mint a wave-ben volt, h ha bejövő hívás van, vagy az ébresztő bekapcsol és akkor ha kijelzővel lefelé fordítom, akkor elnémul a teló de ugye se a hívás nem szakad meg se a csengés nem kapcsol ki, csak elnémul!? Ha benne van, hol találom meg ezt a funkciót, h bekapcsoljam?
-
joefasalasso
aktív tag
Az alpha esetében is vannak regionális variánsok? Mint pl. A HTC-nél?
-
Prstin1
aktív tag
Voda BNK3 - mal jó a térerő. Ezek szerint a Vodafone hozzáigazitja a szoftvert a hálózatához?Ezzel kellett volna kezdenem, elvégre redet használok.
[ Szerkesztve ]
-
gyalak
tag
Ezt milyen appal csináltátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest