- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
somnia
őstag
De.
Tegnap este hozta a futár.
Hánaná, hogy nem az volt.
Ami a szép a dologban, hogy találtam még egy céget, aki hasonló paraméterekkel hírdette.
Gondoltam megkérdem tőlük, hogy mennyi az annyi?
Ma reggel jött a mail:-A készülék 3GB RAM-al és 32GB belső memóriával rendelkezik ami bővíthatő micro SD kártyával.
-Kérem küldjön nekem egy képet a micro Sd foglalatról s máris rendelek egyet!
Egy másik képet is kérek, amelyik a 3Gb RAM-ot mutatja!-A készülékeket bontatlan csomagolásban küldjük önnek így képet a készülék foglalatáról nem tudunk önnek készíteni.
-Tegnap vásároltam egyet a B-tel-től és amint látom ugyan ott vannak önök is.
A velük folytatott telefonos beszélgetéskor is megígérte a hölgy a fenti specifikációk meglétét ám a futár által hozott készülék bontott volt és nem találtunk benne SD foglalatot.
Mi a helyzet akkor ha rendelek egyet önöktől és abban sincs?-Megkérdeztük önnek a készüléket sajnos az európában forgalmazott készülékbe nem került MicroSD foglalat, alap 32GB-os memóriával rendelkezik ami nem bővíthető.
-Köszönöm, hogy végül is tiszta víz került a pohárba, egyben felhívom a figyelmét, hogy az önök és a B-tel oldalán is ez a téves információ van kitéve.
Egyébként a hölgy tegnap is megkérdezte a kollégájától, hogy mennyi az annyi ám mégis rossz volt az info.-Köszönjük észrevételét, az oldalunkon javításra került az információ.
Ennyi.
-
Essien
aktív tag
Hát az én telefonom nem bírja a lollit, mindegyik verzióval brutálisan merül. Marad a kk azzal tökéletes legalább . Már csak akkor próbálkozom ha vmi frissebb verzió jön.
-
Lacopapi
addikt
Az mérhetetlenül felháborító és egyben szomorú,hogy mobiltelefonokkal foglalkozó,azokat forgalmazó cégeknél ennyire semmirevaló,hozzá nem értő,tinglitangli kótyomfittyek dolgoznak. Nem elég,hogy hamis információval kábítanak,mondhatni csalnak csapdába,de amikor szembesülnek a tényekkel,akkor sem ismerik el az igazat,csak részben. Az a szöveg,hogy a magyarországon forgalmazottak nem bővíthetőek (ebből következik,hogy a külföldiek igen),akkora blődség,hogy csoda,hogy az ég nem szakad rájuk. SOHA nem készült Alpha azokkal a paraméterekkel,amelyekkel meghirdették - és most már nem is fog.
Komolyan mondom,megérdemelnének egy vizsgálatot valamelyik fogyvédő társaságtól.....gyalázat. -
törölt tag
-
kovybaby
csendes tag
Hali!
Elvileg a VF-nál vettem volna meg, de elvileg náluk már nincs terítéken. Tudtok olyan helyett/ boltot mondani, ami megbízható, és tudnék esetleg a készülékre biztosítást is kötni?
Tudtok ajánlani esetleg valami pro képernyővédő fóliát is esetleg? Vagy jobb egy üveg?
Köszi -
Fritz Teufel
addikt
Nos, megelégeltem az állandó hálózat eldobálást és szervizest fogok hívni. Keresztül utaztam az országon és a kollégáim elérhetőek voltak, én nagyrészt elérhetetlen az állandó hálózateldobások okán. Állandóan panaszkodnak az ismerősök, hogy elérhetetlen vagyok. Betelt a pohár... majdnem 180.000-at adtam érte és ezt a szart kaptam :s Most elgurult a gyógyszer. Vagy megcsinálják maradéktalanul vagy adnak valami hasonlót cserébe, nem fogok leszállni róluk! A legfrissebb szoftver tiszta telepítéssel, tehát hardveres gond. A munkahelyemen, ahol eléggé rosszak a halózati viszonyok más vígan telefonál, én nem mozdulhatok mert pár 10 cm és eldobja a hálózatot... vagy még annyi sem kell. Ehh, pedig tetszett, de ha ennyien mondják, hogy mióta sokat utazom utolérhetetlen lettem, elfogyott a türelem és a szimpátia.
A tarifaemeléssel való próbálkozás meg aztán ezzel együtt tényleg kicsapta a biztosítékot..
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Atalata
tag
válasz Fritz Teufel #7274 üzenetére
Gondolom t-mobile,
hiába swappolják neked a 4g miatt akkor se lesz elérhető rendesen.
én mindig kilöböm a 4g ha országjárásba kezdek. csak alhpát fognak adni, mást nem fognak helyette adni.Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
Atalata
tag
válasz Lacopapi #7276 üzenetére
így vín, de ha már van akkor miért ne?
csak tényleg gáz h elindulok és eldobja a hálód, de ez van. elviselem.Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
jeni
félisten
Azt nem tudom,hogy más országokban milyen az Alpha viszonya az ottani hálózaton de sajnos a T-ré hálózattal nem szerencsés használni főleg nem egy tré szoftverrel az Alphát.
Jobbat abból nem fogsz kapni csak újat.Az Alpha telónak más az érzékenysége mint egy hasonló árkategóriájú S5 telónál. Ha mindenképpen váltanál akkor az S6-t tudnám javasolni ha már kiadtál közel 180000 Ft-t az Alpháért.
Esetleg a Samsung Note 4-t is tudnám javasolni. -
zhata
senior tag
Telefonálásra Edge untig elég.
-
törölt tag
Ha ez vígasztal akkor az s6 sem bírja. Kilőttem én is. Sem az Alphákon sem s6-on nem használható a 4g.Nem tragédia. Volt egy időszak amikor az Alphámat csak gsm-en használtam. Én Vodafonos vagyok, az utóbbi időben valamit gányoltak mert jobb lett a hálózat mifelénk, de a 4g még mindig felejtős.
Talán a note4 - gyel nem volt ilyen bajom. Van aki azt gondolja, hogy a snapdragon ebben jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Telenor. Légvonalban kb 200m a Vodafone torony és nincs max térerő
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
ntomi0730
senior tag
-
Corsa02
őstag
Javul majd a helyzet állítólag:
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
Atalata
tag
válasz Corsa02 #7288 üzenetére
Úgy legyen.
Kamerával nekem nem volt gond. 5.0.2őn egész gyorsan készíti a képet.
4g úgy legyen. de reménykedhetünk mert az s4en is sikerült megoldani annó a háló gondot.Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
törölt tag
Vettem kb 2 hónapja egy alphàt egy magyar webshopon ahol azt irtàk(most is) hogy egy év magyar samsung garancia van rà, de egy norvég garancialevelet adtak magyar cégadatokkal kitöltve és lószart sem ér, ilyenkor mire szàmítsak a cég részéről?
-
nrg_52
addikt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest