- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Balathruin #6549 üzenetére
Erre gondoltál?Mert a multitaszk felületen simán láttszik, hogy hány megnyitott után kezd lövögetni, úgysem a gyári háttérben futókat fogja kilőni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Balathruin #6553 üzenetére
Mindkettő ott van.
-
törölt tag
válasz Balathruin #6557 üzenetére
Bocs lassú voltam.Azért ez sem rossz 1850ma es akkuval. Annak idején nagyon ment a fika a kis akku miatt, de mára a kis alpha rácáfolt. Lollival us kkval is bőven jó ez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Balathruin #6560 üzenetére
Mobilnettel azért kicsit rosszabb a helyzet, de nem sokkal. Van 2500-asom de nem használom, odaadtam az asszonynak. Ő elvan 2 napot vele simán.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz Balathruin #6564 üzenetére
A munkahelyemen nem tul combos a terero. Mindegy igazabol ezzel is nagyon elegedett vagyok az xperia sp ~3 oras kijelzoidoihez kepest.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
törölt tag
válasz halig12 #6567 üzenetére
2,5V6? Tdi?
Szép eredmény ez is. Lollin sem romlott.
Nálam a telefonálás ami arányaiban a legnagyobb fogyasztó. Volt, hogy csak WiFi n böngésztem több mint 6 órát gyári akkuval (1,9tdi), de ahogy nálad nézem azzal az akkuval több mint 3 óránál tartasz és még van 72%-od, akkor még a 8-9 óra is össze jöhet. -
Icetee
aktív tag
válasz #67656192 #6569 üzenetére
Azért az erős lenne
Nekem az LG G2-nél (ami szerintem a mai viszonylatokban is az egyik legjobb készenléti idővel bíró telefon) is ilyen 5-6 óra kijelző használat jött össze a 3.0 16V -velTalán a régi Motorola Razr Maxx bírt 8-9 órát, ami valami brutális volt, viszont az a készülék olyan lassú hogy azon nem mérvadó mennyit használták, mert 3x több idő kell mire bejön rajta valami, mint mondjuk az Alphán
-
Icetee
aktív tag
Spygen tokkal kapcsolatban sok kérdés olt már, de most bátorkodok én is kérdezni.
A Neo Hybrid tokkal használható az edzett üveg? Mert vannak olyan szilikon tokok is, ami annyira rájön a kijelzőre, hogy megnyomja a felhelyezett üveglapot. Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
jeni
félisten
Hello
Nekem 2 Alpha-n eltérő üveg van/volt.
Az elsőn azon az üveg EAZYGUARD (?) változat van rajta amelyiken a menü gombot körbe öleli az üveg.
Azon is volt SigenHybrid tok és a gumi keret nem lógott rá az üvegre.
A másik telómon egy innen rendelt üveg van ami már az alján teljesen kivágott az üveg a gombnál. Ez a fajta üveg több helyen jobban kivágott mint az első telómon levő. Így azt mondom,hogy a EAZYGUARD a jobb üveg. Bár arra gyémántüveget írnak. Az Xpro protector meg ez az jelölés van 9H keménységgel.
Mindkettőnél kisebb az üveg mint,hogy a gumi része rálógjon. -
törölt tag
válasz #67656192 #6573 üzenetére
Ami nagyon láttszik, hogy a G2 igazán 3gtalk ban sokkal jobb. Viszont én sokszor át kell, hogy kapcsoljam csak gsm-re mert ahol tekergek ott sajna nincs 4g de sokszor 3g sem.
Ez az egész 10 óra különbség nem a G2-nek szégyen hanem az Alphának dicsőség.
[ Szerkesztve ]
-
zannor
tag
Sziasztok!
Szerintetek az ilyen Krusell vízálló tokokban mennyire lehet megbízni (Esetleg tudtok ennél is jobbat?)? Nyáron levinném a tengerre picit (szívesebben használnám egy frankó tokban, mint külön egy akciókamerát).
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Nem sok jót hallottam a vízálló tokokról, bár nem a vízállósággal szokott gond lenni. Az egyik, hogy hatalmasak és nehezek, a másik meg az, hogy néha nagyon bénán illeszkedik a telefonra. Ha jól emlékszem a Note 3-nál volt olyan, hogy a kijelző védő réteg nem mindenhol simult hozzá az üveghez és baromira gázul nézett ki + a telefon közel 3x nehezebb lett.
-
jeni
félisten
Sőt akár érdemes régebbi vízállós fényképező gépet felkutatni vagy ilyen P67-s mobilt.
A Sony egyes modellek és a Motorola Defy sorozat amelyek kaphatóak voltak P67-s szabvánnyal.Vaterán találtam ilyet 15000 Ft és többet ér mint bármely külső vízmentes tok.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
Bzzz
senior tag
válasz halig12 #6567 üzenetére
Szia! Pontosan milyen akksid van?! És arra szélesebb hatlap is kell?!Akkor gondolom nem tudsz ratenni szilikon vagy más védő tokot....
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
kelekyle
őstag
Ne felraktam factres nélkül az arabot... az első fél napban lassult, itt-ott fagyott de pár újraindulás óta frankó. Egész gyors üzemidő is jó de ugyanúgy újraindulgat szóval factory reset kell neki...
Kíváncsi vagyok, hogy utána stabil lesz-e.Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
nrg_52
addikt
válasz kelekyle #6582 üzenetére
Nalad valami nem franko, en nem vagyok hive a fr nelkuli frissitesnek, de most ugy valtottam kk-rol az az arab lp-re, es semmi reboot. Illetve nemhogy reboot, hanem abszolute semmi gond, porog-forog ugyanugy, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
kelekyle
őstag
Igen, de nekem már a KK is csinálta állandó random reboot napi 4-5... melóban is asztalon egyszer csak a boot hang... na mondom fasza. Vagy volt amikor szimplán kikapcsolt.... remélem fr után jó lesz és nem hardveres.
Meg mostanság a hálózatom szarakodik...3G/H-n nincs kimenő hangom, nem hallanak... át kell váltanom 2Gre ha telefonálni akarok...Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
nrg_52
addikt
+1, spigen neo hybrid tokom van home gombnal kivagott uvegfoliaval hasznalom (tipusat nem tudom, mert gsm boltban vettem, tetettem fel, franc se figyelte a csomagolasat) teljes megelegedessel, sehol nem log ra a szilikon keret.
-
törölt tag
-
kelekyle
őstag
Na factory reset után kicsit megtáltosodott a rendszer. S Voicet offoljátok nekem az baromi sokat dobott az alkalmazásváltásnál meg az open via home key kikapcsolásával a kilépési késés is megszűnik.
Most még csak a legszükségesebb dolgokat rakom fel, talán nem lesz már random reboot.Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
nrg_52
addikt
válasz #67656192 #6596 üzenetére
Ha engedelyezve van az s-voice hosszu home gomb nyomasra feljon az s-voice (ez az open via home key funkcioja), ott lehet kikapcsolni az opcioknal, viszont ha tiltva van akkor szerintem lenyegtelen a via home key, mert gondolom akkor eleve nem jon fel hosszu gombnyomasra az s-voice.
[ Szerkesztve ]
-
zannor
tag
Igen, ezzel én is tisztában vagyok. Plusz idióta lennék a szeretett Alpha mellé még venni még egy telefont ezért...
A GoPro és egyéb drágaságokhoz is tok kell a vízállósághoz, ezért gondoltam, hogy hátha van valami megbízható vízálló tok az Alphához. Videózni szeretnék a tengerben, azért érdekelne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest