- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
Hallo-hallo!
Kék Alphához tudja valaki, hol lehet kapni a nagy aksi szettet? Speed-nél és Ediginél is csak fekete és fehér van :/
-
sludgeboyx
tag
Most,hogy van root jogunk v.ki nem mert romolgatni?
konekrétan erről lenne szó
illetveS2 szerettem a resurrection romokat.
Ettől ugrana a knox?[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz sludgeboyx #6754 üzenetére
Ugy tudom a custom romoknak custom recovery kell es akkor ugrik a knox. Valaki javitson ki, ha tevedek.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Lacopapi
addikt
Lehetséges,az is igaz,hogy a konkurrenseknél sem nagyon látok nyálcsorgatós telót,úgyhogy nyugton maradok.Ennél a kis gyöngyszemnél nekem csak a rezgőmotor csípi a szemem,de már hozzászoktam,hogy gyenge....más bajom csakugyan nincs. Akkor meg minek váltani.
[ Szerkesztve ]
-
weder9407
újonc
Sziasztok 2 honapja hasznalok egy telejesen uj Alphat viszont mostanaban rengetegszer ujra indul valamikor egymas utan 2-3x is valamikor jo 2 napig massal nincs semmi problem csak ez az ujra indulos dolog viszont ez nagyon idegesito lehet ellene tenni valamit ?
-
kelekyle
őstag
válasz weder9407 #6766 üzenetére
Szedd le a hátlapot és csúsztatgasd meg az aksit. Ha újraindult vagy kikapcsolt, akkor ott a hiba... én is ezzel küzdök... sokáig szoftveres dologra gyanakodtam, aztán megfigyeltem mikor indul újra... aztán egy papír lapot ékeltem az akksi alsó vége és a ház közé. Azóta nem indult újra.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
nrg_52
addikt
Ha valakinek meg nincs tokja viszont szeretne, de dragallja a spigen neo hybrid tokot es nem fel egy kis kiserletezgetestol:
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
weder9407
újonc
válasz kelekyle #6767 üzenetére
En is szoftveres gondra gondoltam mar be akartam menni vissza vinni a KPN-be hogy csinaljanak vele valamit mert neten nem talaltam semmit errol a problemarol legutoljara egy nokia331-nel hasznaltam ezt a trukkot amit leirtal koszonom szepen a gyors segitseget tovabbi szep napot.
-
halig12
tag
válasz kelekyle #6743 üzenetére
Hááát, ugyanígy vagyok ezzel én is, de most azzal tetőződik a dolog, hogy Paksra költözünk.. és ott nem olyan jó a Telenor, mint Bp-en.
Nagyon gyengus az Alpha térereje, tegnap majdnem földhöz battam.. Ismerősöm vígan elvolt az LG-jével, ez meg szakadozott folyamatosan az M6-oson, meg Pakson is.
Bármennyire is szeretem, lehet csere lesz a vége, mert így meg fog semmisülni..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz halig12 #6770 üzenetére
Pécsett is ez a helyzet, csak ezt az elején nem hitték itt el nekem. Azóta csak gsm-en használom, így is van mobilnet csak lassabb, viszont a 2g így általában maximumon van.
Nekem így megfelel úgyhogy marad. Ennek a telefonnak ez a gyengéje.Egyébként az M6 (Baranya - Tolna szakasz) kritikus mindennel, még a nyomógombos Nokiával is.
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
-
UfoZoli
aktív tag
SOS help needed!
Olyan ideges vagyok hogy már ott tartok földhöz vágom ez a telót.
Viber expert kerestetik.
Telefon használja 3g-t néha wifi-t éjszaka repülő üzemmódba megy, hetente 1x, vagy kétszer újraindítás.
Gond a következő: viber párbeszédekben csatolt képek, viberrel készített fotók egy idő után eltünnek a párbeszédből, csak az üres keret marad a párbeszédben.
Természetesen a galériában van külön viber mappa ahol előkereshető az összes küldött fogadott kép, ha pedig a párbeszédben kattintott a kép helyére akkor pikk-pakk feldobja az összes képet ami az adott párbeszédben szerepel.
Tudom van médiabeállítás ott fotók automatikus letöltése mobilhálózatot beállítás menüpont. De akár ki van pipálva akár nincs akkor is ezt csinálja.Asszony S4 mini-jén ki van pipálva ez az opció, s mégis még újraindítás után is benne vannak a régi képek....
Help please!!!
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
törölt tag
-
Atalata
tag
válasz UfoZoli #6779 üzenetére
EZ nem teló hiba.Most én is nyomkodtam a vibert de nekem mindent betölt, végig lapoztam szinte minden beszélgetést és bejöttek a képek egyből.Semmit nem állítottam be. Én megpróbálnék egy újratelepítést, de csak a vibert. Igen így ugorhatnak az üzik.
rendszer 5.0.2 france.@Mindenki: Budapest - Pécs simán végig telóztam, egyedül az alagutaknál dobta el. Amint elindulok vidékre lövöm is ki a 4G-t. Azt vettem észre mostanság, hogy ha 3g gyengül akkor betorzul de nem vált le 2g-re. hívást bont várok felugrik és megint jó.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
-
törölt tag
Azért elég durva, hogy az Alpha még mindig 164900 ft a MM-ban.
-
-
Atalata
tag
@nrg_52: igen, inkább legyen fulós telóm mint tiszta rendes otthonom...
Más: Smart Lock vkinél megy? BT részt nem tudtam kipróbálni, de helymeghatározó be van lőve és akkor is lezárja magát...
Nokia 3210-> 3410-> Siemens M55-> Nokia 6680-> Motorola K1->HTC Touch Diamond CLONE-> Samsung S5230->Sony X10 Mini Pro-> S5830->S5830 Duos-> Prestigio PAP4040-> Samsung Galaxy Alpha-> iPhone 6S 64Gb-> i8 64Gb-> i13 M 128Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest