Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
Segítsetek!
Frissítés óta nem megy a shazam és a megvett cinema fv-5 de még a gyári hangfelvevőben sem a hang felvétele. Mintha nem találnák a mikrofont
Facebook messengernwk meg a kis buborék chat fejek nem jelennek meg a képernxő oldalán!
Mindegyiket cache és adatok törlése uután letöröltem újraraktam de semmi!
Szerontem a jelzés hangok és a hívás is halkabb lett.
Most csak én szívok?
[ Szerkesztve ]
-
lgvelho
tag
Köszönöm, így már sikerült. De sajna hiába volt minden: kilőttem az aut. frissítést és factory reset után ahogy lett wifi elkezdte letölteni megint a cuccot. Nem volt mit tenni, fölraktam a Lollit. Nagy kár, hogy nem hagynak választási lehetőséget. Én például most döntöttem el hogy nem veszek ilyet, pedig asszonyét látva nagy volt a kísértés. Marad a 3 éves Huawei, az legalább stabilan az, aminek vettem.
-
killzone1987
senior tag
-
szemesi69
addikt
Ez nem butaság kérdése, gondolom nem a fő érdeklődési köröd. Használod amire való. Biztos vannak dolgok amiket magasabb fokon tudsz mint én. Nekem ez a hobbim évek óta sokat olvasok a témában, de például rootolni nem vagyok hajlandó már nem érdekel, régen csináltam azt is, de nem látom értelmét, nincs rá szükségem. A frissítéssel nem vesztettél semmit ha a grafikája nem zavar. Már több mint 1 hete használom a lollit, és semmi hibát nem tapasztaltam. Sokat netezek rajta, és gyorsabb a net része mint volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Mennyi a kijelző idő? Az a lényeges. Ha elmegy 1.5 napot 5-6 óra kijelzővel az elég jó, nálam volt ilyen kit-kat alatt, vagy 2.5 nap 4 és félóra kijelző idővel. De ezt lollival is hozza, persze megfelelő beállítással. Jónak mondható, kérdés mi fut közben, wifi-adat kapcsolat, szinkronizálás? De alapjában a kijelző idő a fontosabb, ha 1.5 nap alatt hoz 5-6 órát az elég jó.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Vicë
tag
vodánál vásárolt a3-ra feltehető a sammobile-ról leszedett XEH régiójú 5.0.2?
vagy úgy általánosságban kérdezem, hogy szolgáltatófüggő telóra feltehető a független ROM?
függetleníteni legális/nem legális?
előre is köszi a választ!
"A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi
-
szemesi69
addikt
"vodánál vásárolt a3-ra feltehető a sammobile-ról leszedett XEH régiójú 5.0.2?" Igen feltehető, bármelyik független, sőt t-mobilos és telenor is, de garanciális szerviz előtt, vissza kell tenni azt amivel vetted.
"függetleníteni legális/nem legális?" Szolgáltatónál /voda/ legális ha teljesülnek a feltételek, de nem olcsó.
Minden más megoldás, nem legális itt a fórumon. De menj el egy gsm boltba, olcsó lesz, de ugrik a gari.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Vicë
tag
válasz szemesi69 #972 üzenetére
nekem abból van elegem, hogy mindenféle sz*r szolgáltatós cuccal van teletömve (vodafone protect meg ilyesmik), amikre nincs szükségem
köszi az infókat.
és még annyiban tudsz/tudtok segíteni, hogy a most fent lévő szolgáltatói 5.0.2-t honnan/hogyan tudom beszerezni backupként?
rootal ki hogy áll? könnyű/nehéz/kockázatos?
titanium backupot használnék..."A szemet-szemért vakítja meg az egész világot." - Mahátma Gandhi
-
szemesi69
addikt
Innen: http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A300FU/
A protect törölhető én is letöröltem, mert nem kell, a többit se kell telepíteni. Kikapcsolod a voda updatest, utána már nem nyivákol. Root-al én nem foglalkozok, de egy biztos ha nem jól csinálod billenti a knox-t és ugrik a gari.
A vodánál csak 3 szolgáltatós cucc van, a harmadik a mobilvodafone ami root nélkül is tiltható, a protect törölhető, a voda updates szintén tiltható root nélkül, érdemes ezért mókolni?[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
B-Csaba
újonc
Úgy látszik a Samsungnál tudják, hogy nem vagyok egy úttörő típus, nekem tegnap töltötte le a Lollit a Samu és szólt, hogy frissítsek. Egyelőre igazából nem érzem szükségét, a letöltött telepítő is elfér, bárhol is tárolja.
Két dolog, ami miatt mérsékelten érdekelne az új verzió.
1) valahol mintha azt olvastam volna, hogy Lolli alatt rootolás és egyéb mahinációk nélkül is le lehet szedni a gyárilag telepített app-kat. Ez igaz? Nem mintha nem férnék el tőle, de pl. A Flipboardtól szívesen megszabadulnék.
2) a fényképezőben az üzemmódok nagy része eltűnt. egyszer már töröltem az alkalmazás cache-t és utána újra ott voltak (persze a személyre szabott beállításaimat állíthattam újra ). Viszont kb. 10 kép készítése után megint csak leredukálódott a kb. 15 üzemmód 3-ra. Nem vagyok egy nagy fényképész, de pl. az éjszakai mód néha jól jönne. Nem tudom, hogy ezt a hibát a Lolli orvosolná-e, vagy valami más módon javítható.Előre is köszi a válaszokat!
-
Kami11
őstag
válasz szemesi69 #968 üzenetére
Én is a gyárit használtam 4.4.4 alatt, itt is használnám, de nem tudom a betűnagyságot állítani. Te megtaláltad ezt a beállításokban, mert én nem? Így túl kicsik a betűk és rossz fórumozni alatta.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
szemesi69
addikt
Betü nagyságot nem találtam, de böngészőt nyisd meg, jobb felső sarok egyebek, beállítások, manuális nagyítást pipáld be, akkor tudsz nagyítani itt a fórumon is.
Kisegítő lehetőség beállításait próbáltad? Mondjuk én jó látom a betüket így is, de talán nálad segít.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Kami11
őstag
válasz #13110016 #980 üzenetére
Kilenc üzemmód van nálam, ha nálad csak kettő akkor ott valami gond van.
B-Csaba: Akkor sajnos nincs 5letem. Külső alkalmazás szokott ilyen gondot okozni, és csak a reset segít a dolgon.
[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
-
Kami11
őstag
válasz szemesi69 #979 üzenetére
Már próbáltam mindent, de nem jutottam eredményre, ha nagyítok kilóg minden a rossz tördelés miatt, ha jól tördel nehéz olvasni, én meg nem szeretném rontani a szemem.
A megoldást az Opera böngésző jelentette, ezzel ok. a dolog, csak gondoltam rákérdezek, mert lehet én nem találtam csak meg az eldugott beállítást.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
szemesi69
addikt
Őszintén mivel nem volt rá szükségem, nem is kerestem eddig, csak most néztem meg, hogy kérdezted. A kisegítő lehetőség beállításai eddig a böngészőbe voltak korábban, most a beállítások főmenüjébe került, azért tégy vele egy próbát, ott lehet betüméretet állítani.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
ToZo85
tag
Engem is zavart,hogy nem tördeli rendesen a szöveget a gyári böngésző,pedig elég gyors a böngészési sebessége és az oldalak betöltődése.
Most az UC Browsert használom,ez tökéletes,gyorsan nagyít és jól is tördel.
Használtam előtte azOperát én is,de szerintem az UC Browser gyorsabb,és akku fogyasztása is jobb és kevesebbet foglal a memóriából. -
szemesi69
addikt
válasz #13110016 #993 üzenetére
Kies? Nekem csak a driverek miatt van a gépen. Még szerencséd volt, hogy nem csinált téglát a telefonodból. A lehető legrosszabb megoldás, szinte minden fórumon szidják. Én a helyedben letölteném a sammobilról, előtte egy fr. és utána odinnal feltenném, biztos nem lesznek gondjaid utána. Lehetőleg azt töltsd le ami most van a telódon, a gari miatt
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #13110016 #995 üzenetére
Hú ez nehéz lesz ha még nem használtad. Mi a régó kodod?
Itt megtalálod:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A300FU/Odinról, mindjárt keresek leírást.
Na itt egy leírás, hogy kell használni, nem bonyolult. Jelenleg egy s4 miniről szól, de ne foglalkozz vele, az odin használata a lényeg, meg hogy a megfelelő A3 rom le legyen töltve, és egyéb hasznos infókat is fogsz benne találni, például beállítások amik jók A3-ra is:
http://logout.hu/bejegyzes/acef/s_4_mini.html
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.