Hirdetés
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Újabb belépő Meizu
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Most akkor lesz Fold 6 Ultra vagy sem?
http://totesz.myminicity.com/
-
Ádám16
addikt
A Razr 50 Ultra ellenfelére kíváncsi leszek. Szerintem az nagyon betalált a Flip vonalon.
-
tag
Elvileg lesz. A Fold6 modellszáma SM-F956. Létezik viszont egy SM-F958 modellszámú készülék is, amit az akkumulátor indiai tanúsítása is megerősít a MySmartPrice-on keresztül. Mivel az eltérő számjegy itt magasabb, valószínűleg az említett család egy fejlettebb tagjáról van szó. Hamarosan kiderül.
No Cat No Life
-
csabai022
tag
Megjött a Samsungtól az előregisztráló email a kedvezményhez. Az órák miatt regisztráltam , kíváncsi vagyok rájuk.
-
Predatorr
őstag
Új modellek, android verziók, ai, a bugokat meg évek óta nem javítják.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
csabai022
tag
-
aktív tag
Melyik gyártó foglalkozik a készülékei hibáival és frissítéseivel jobban mint a samsung?
Jelenleg a Samsung és az Apple ebben nagyon jók, korábban (fénykorában) ide soroltam volna a Huawei-t is. Mindhárom gyártóval van tapasztalatom. iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
csabai022
tag
[link] hát? A színeket elnézve lehet,hogy nem lesz vásárlás. Talán az ultra,ha sikerül a kuponozás.
-
GreatL
őstag
Tudom. Ötpercenként kirakja ezeket a szarokat.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Predatorr
őstag
Saját tapasztalataim alapjan a Xiaomi. Xiaomi telefonomnak 1 hibája volt, azt nem javították soha, a Samsungban (A52S) ez 5, de kaptam 2 újat android 14-gyel, nem számítva a frissítésenként növekvő laggolást. S8 csak lassult, teret és töltést vesztett frissítésekkel a használhatatlanságig.
Ja, nyilván a fogyasztó válogathat a méregdrága, bugos termékek közt, a vásárló meg nem talál semmit.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest