- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby007
tag
Sziasztok,
Erre a Note telóra rá lehet valahogy aplikálnom a samsung s2-es névjegyzékét?
Mostanra kiderült, hogy az amúgy használtan 30 ezerért kapható samsung telómat 65 ezer Ft-ért akarták megjavítani a szervizben. Vicc, de még az is, hogy ezt megtudjam 3 lepedőt ott kellett hagynom. Egy biztos samsung telóm többet nem lesz. Remélem ezzel nem lesz gondom, holnap meglesz az enyém is. -
Norby007
tag
Köszi, de még az életben nem csináltam ilyet. Rákerestem a gugliban most, de még mindíg "kínai", mint a teló. Az nem baj, hogy én semmit nem használtam a telefonon a google arzenálból (se naptár, se gmail, semmi) A telefonszámaimat rámentettem a telefonra mindig, amit letöltöttem a számítógépre és most azon van egy contacts.spb file. Ezt rá tudom tenni az új Xiaomi Note-ra?
-
Kinsiinoo
senior tag
Sziasztok!
A mai nap egy boldog tulajdonosa lettem egy nagyszerű Note 4G-nek!
Az lenne a kérdésem ,hogy a root jogosultságok stb ennél hogy is működnek a Biztonságban?
MIUI6 van rajta és a legfrissebb de nem tudok rájönni ,hogy minek hogyan adhatok root jogot.
Pl. BusyBox ( ez csak példa).Előre is köszi a válaszokat!
Samsung S23 Ultra 12/512
-
-
Norby007
tag
Sziasztok,
Nekem is lett egy ilyen telóm.
Kérdésként merül fel bennem így kb 1 óra állítgatás után, hogy ne is reménykedjek abban, hogy ékezetes szavakat fog magától felajánlani péládul az üzenet küldő amikor írogatok bele. Feltettem a Handcent sms-t is de semmi változás, samsung telefonon gond nélkül ajánlotta fel ezeket az ékezetes szavakat mint például amiket ebben a hozzászólásban írok, de ezen még az órát is csak ora-nak írja. Van erre megoldás?A névjegyek áttolását szerencsére meg tudtam oldani, szerencsére még a samu telón csak a hálózat megtalálása ment tönkre így le tudtam menteni rajta a névjegyeket vcf file-ba amit rámásoltam a telefonra és ott futtatva felnyomta őket.
-
blakey
titán
Tudom, hogy ajánlott telefon és a kérdésemre úgyis azt fogjátok írni, hogy ezt vegyem , de akinek volt/van tapasztalata wp-s rendszerrel (arról váltanék) is az megírná, hogy mennyiben változik a felhasználói élmény? Az a helyzet állt elő, hogy droidra kéne váltanom, ez a telefon tetszik, de nem szeretnék nagyon mellényúlni. Látom, hogy 2 market is van, MIUI mennyire stabil? ROM-olgatás nem az én stílusom, persze már csináltam, de elsősorban használni szeretném, frissítéseket néha feltenném, de mást nem nagyon csinálnék.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zzola
titán
Nekem ez előtt Lumia 520/630 volt. Gyors a MIUI, de a 630-as fürgébb ! Persze nehéz összehasonlítani, mert ugye WP-on más a menü, de bizton állíthatom, hogy nem jársz rosszul a készülékkel! Nekem üzemidőben kevesebbet nyújt a Note, de cserébe nagyobb/szebb a kijelző, sokkal jobb a kamera. Több az elérhető applikáció! Romolni nem kell, a gyári v6 teljesen jó, de a frissítések telepítése is csak pár gombnyomás! Szolgáltatónál tudtommal nem kapható a készülék...
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
Személy szerint én adndroidos voltam mindig , abban viszont sok megfordult a kezeim közt . Szinte minden márka , legutóbb xperia z . Minden telefonomat romolni kellett hogy "használható" legyen . Volt felső kategóriás is , de az sem volt tökéletes .
Itt egyedül a beállítások , illetve a plussz alkalmazások letöltése a feladat és ennyi . Nem kell folyton szórakozni a telefonnal . Személy szerint nekem minden igényemet kielégíti a készülék , és most először nem gondolkodom azon hogy le szeretném cserélni , ami nálam elég nagy szó , aki ismer az tudja
A Miui stabil ! Nekem kb 2 óra kellett mire megszoktam , elég könnyen belakható a rendszer[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Lumia 1320-ról váltanék, uh. a kijelző "kicsi" lesz.
Még informálódom aztán döntők.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Chaser
legenda
Mivel nincs összefoglaló és a #1-ben sincs benne, keresgetni most meg nincs időm, a következő a kérdés: V5/4,4 gyári ROM van hozzá? A 3g-shez csak V6-tal lesz, nekem szimpatikusabb a V5.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zzola
titán
Lehet volt már....itt darabokra szedi a tag a Note-ot-ha érdekel valakit! Javaslom a hangot levenni, mert durván töri az angolt a tag...
-
Chaser
legenda
válasz terra052 #776 üzenetére
Fejvadi Oda nem keresem mert nincs V6/4,4 beta viszont kijött tegnap, amit már ki is kupáltak használható szintre a userek. V6 viszont nekem nem túl bejövős, lehet váltok a 4G verzióra, ha már V6/4,4 akkor note2, talán napokban megjelenik.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Kinsiinoo
senior tag
Csaó!
Szerintetek melyik az process eheti az aksit ami alapból V6-ban van?
Nem azért ,hogy merülne nagyon mert reggel óta folyamatosan nyüstölöm és még 27%-on van folyamatos wifi és egyéb használat mellett. Csak érdekelne.Előre is köszi a válaszokat!
Samsung S23 Ultra 12/512
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
Na, nálam van. Még nem tudom tüzetesen elemezni, egyelőre a kijelzőt néztem meg (pixelhiba, stb) ill. hogy milyen ROM van rajta, ez van rajta. Érdemes valami kobbra cserélni, melyikre?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dave920117
tag
Lehet hülye kérdés lesz de inkább megkérdezem, minthogy valamit elcsesszek a régebbi romokat amiket eddig használtam lehet törölni a telefonról igaz, nem lesz belőle semmi gond?
-
MODERÁTOR
válasz Dave920117 #788 üzenetére
Mármint a telepitő ZIP-fájlt?
Persze, törölheted azokat!Xiaomi 13T
-
Dave920117
tag
válasz Viktor0610 #789 üzenetére
Igen azokat!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Dave920117 #790 üzenetére
Nyugodtan töröld a zip.-t. Már írták, csak megerősítem
-
blakey
titán
Akkor érdemes feltennem a jelenlegi legfrissebbet? Esetleg várjak hétvégéig?
Letöltöm a zip-et majd simán telepítem? Wipe kell, vagy bármi?
Netán CWM is kell vagy simán telepíthetem?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fejvadi
nagyúr
Én mindig így teszem fel.
- Töltsd le a kiszemelt ROMot
- Másold fel a telefonra (gyökérkönyvtárba és NE mappába és hagyd zip.-be NE csomagold ki)
- Indítsd el a Frissítés programot (Biztonsági mappa / Frissítés)
- Ezután keresni fog frissítést
- Ha végzett:
Teltelepíted azt amit talált (OTA)
- Ha nem talált semmit
Menü gomb és kiválasztod a "ROM telepítés kiválasztása" menüt, majd kiválasztod az általad a telefonra másolt ROMot
- Elindul a telepítés
- Ha végzett újraindulNem kell hozzá semmi más.
Nem kell telepíteni ehhez a CWM-t sem.Csak újabbat telepíts így, mert régebbi verziót nem így kell ha újabb van már fent.
Felteheted az utolsót, aztán pénteken megint felteszed a legújabbat ha van kedved.
Csak Wipe Cache-t szoktam utána. Biztonsági mentést csinálj a manőver előtt. -
Boss81
senior tag
Fejvadi , láttad az új telefonomat amit most mutattak be ? nagyon komoly kis cucc
-
blakey
titán
Fent van, egyelőre + app-okon kívül nem látok változást, de majd kiderül, még nem ismerem a MIUI-t.
(#785) okos67
Nem tudom, de nekem sikerült a képmentés az 5.1.10 alatt is.[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
[Ez] működik Magyarországon?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest