- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Mit állítottam be, ami által felvillan a kijelző mikor értesítést kapok, de mindezt zsebben nem csinálja?
Ez utóbbi onnan tudom hogy direkt letakartam a telefon felső felét egy zsepivel.
"nincs rá lezsóidő"
-
MODERÁTOR
-
Fejvadi
nagyúr
Az is újítás, hogy a zárképernyőre érkezett értesítésre most már 2x kell koppintani.
-
Fejvadi
nagyúr
Észrevettem egy hibát az utolsó Multiban. A Google billentyűzet hangját hiába módosítom a csuszkán, semmit nem változik. Rettenetesen halk lett, szinte nem is hallani ha valaki nagyon nem arra koncentrál.
-
blakey
titán
Nem tudom, hogy mi számodra a halk, de nekem tökéletes, a kedvedért kapcsoltam be , amúgy nem használom, de a gyári billentyűzetet sem, de azt kell mondanom, hogy megfelelő a hangereje, ennél hangosabb nem kell, ios és wp is kb hasonló.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Igen. Most be van kapcsolva és pl. hallom az eltérő hangokat pl. más a space, a törlés, a betűk hangja. De általában nem használom a hangokat.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem 3 Xiaomi van és mind a 3-ra a legújabb MULTI-t tettem fel és egyformán nem szólnak. Nem más telefonokhoz képest nem szól. hanem a rettenetesen csendes lakásban is nagyon kell figyelnem, hogy halljak valamit. A csuszkán 0-100 a skála és nem is változik a hangerő bárhova is teszem. Hol állítottad te be?
-
blakey
titán
Mivel alapjába véve nem használom ezért alapértelmezett beállításon van és csak a rendszerhangoknál állítom.
-
Fejvadi
nagyúr
Megvan mi okozza. Az, hogy nekem a csengetés hangereje le van véve a leghalkabbra, mert még az is hangos a házban. Ennél halkabb né csak a néma lenne. Ha az oldalsó hangerő gombbal növelem a csengetés hangerejét akkor a billentyűzeté is növekszik. Viszont azért nem kóser, mert minden más érintési hang sokkal hangosabb a legkisebb hangerőnél is. Ez van, nem tragikus, de eddig ez jó volt.
-
Bargain
tag
válasz petipetya #948 üzenetére
Nekem ez a tok tetszett meg, nemrég érkezett.
[link]
Nagyon kellemes, selymes fogású, enyhén recézett, nem csúszik, inkább puha mint kemény tok. Fekete/kék színben valami nagyon elegáns külsőt ad a telefonnak.
5 dollárért pazar. :-) Plusz egy tempered glass kijelzővédő is került rá + 5 dollár. Így lett bepólyálva a gép 10 dollárárt.[ Szerkesztve ]
Cukor az élet, csak tudni kell szopogatni!
-
blakey
titán
01.16 nem? Nálam jó a gyári fájkezelő, bár nem azt használom.
-
massiv
újonc
Sziasztok!
Nagyon megtetszett az a teló.
Minideal-en akarom megrendelni. Valaki mondja meg itt, hogy működik leadom a rendelést, fizetek és kapok egy rendelési számot, amivel be kellek a telefon topicjaba írni, hogy milyen módosításokat hajtsanak végre rajta?
Pl. Remove all Chinese apps and Install hungarian language.. stb..
köszi -
terra052
őstag
Aah. Amióta lejöttem a MIUI-ról, nem próbáltam WSM-et sem, ugye. Igazából már a V5 alatt sem nagyon akart muzsikálni, még a Redmi 1S romok valamelyik tavaly nyári kiadásában ment utoljára minden modulja... Sebaj, AOSP-n van Xposed, bár nagy szükség nincs rá, minden benne van szinte a rom-ban, csak egy Lightning wall-t kapott, biztos, ami biztos....
werkmania.hu
-
kerezsi
csendes tag
Sziasztok
A segitségeteket szeretném kérni.
Ha a telefont csatlakoztatom a pc-hez majd belemegyek abba a mappába ahol a fényképek kellene legyenek ott egy fájl jelenik meg nem a képek.Valaki tud erre valami megoldást?
Köszönöm. -
Kaminski
tag
Sziasztok! Engem is érdekelne ez a teló, ill. a huawei g620s és e között vacilálok. A kérdésem az lenne, hogy milyen az összeszerelési minősége? A teszjében azt olvastam, hogy megreccsen a készülékház. Ti is tapasztaljátok? Biztos volt már róla szó, de itt ebben a fórumban nem láttam a kérdésemre választ.
Azért kérdezem, mert már elég volt a gagyi telókból, szeretnék már egy minőségit.Honor 8
-
Kaminski
tag
Értem, köszönöm!
Honor 8
-
Dave920117
tag
Üdv!
Mitransfer, Dolphin Browser, Google Play-filmek, DianPing, Kuaipan, MiVideo
Ezek közül van amelyik hasznos és ti használjátok, mert én szívem szerint törölném őket, csak nem tudom némelyikről, hogy micsoda?! -
Freiherr
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest