-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Hedgehog9780 #4164 üzenetére
Eddig jónak tűnik.)
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Hedgehog9780 #4164 üzenetére
Amit linkeltem az nem fuzetos, csak néha nem frissíti az időjárást, hiába van beállítva neki kb 20 percenként, van hogy 3 óra eltelik mire frissíti.
Ez lenne a kulcs? 210f35a68217d8315d9342b10307607c -
Tiger.
nagyúr
válasz
Hedgehog9780 #4162 üzenetére
Biztos az, de hogy tudom megvenni? Nem látok lehetoseget rá.Ezzel az a bajom hogy nem frissíti az időjárás tegnap óta Multifunctional
7 Segment (OWM)
Configuration -
válasz
Hedgehog9780 #3394 üzenetére
Hedgehog9780:
A megrendeléskor ki is írta a sarcokat -amiket ki is fizettem.
Mindennel együtt 36 volt. Ennyiért sehol máshol nem láttam, azért csaptam le rá.kano:
Nem tud átcsúszni, mert már kifizettem. -
kano
nagyúr
válasz
Hedgehog9780 #3394 üzenetére
Még akkor is mégéri 26k + sarcért, főleg ha átcsúszik (ha nem, akkor is 32k-ból megvan) . Egyébként nekem is az USA-ból van az órám és minden ok vele. Olyan 45k körül állt meg az akkori vagy 65-70k helyett. Most itt csak használtat kapna a kolléga 32k körül. Garban csak annyi a hátrány, hogy 1 év a 2 helyett, de ennyi pénzért el lehet viselni.
-
zezoka
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2765 üzenetére
Azért mondom, mert nekem először mintha zöldre váltott volna, de rájöttem, h egy hétig én a 2.x firmware-el használtam!
Dondragonka #2764: Én amikor rájön akkor dugom rá egy egész éjszakára. De pl 20%-al én még eljövök melóba, és este dugom csak rá. Első alkalommal reggel még 10%-on is elindultam, nem nyomkodtam (addigra már kiment a kezdeti nyomkodás), csak tényleg amire kell (óra, üzenetek megnézése, h elővegyem-e a telót, telónémítás), és kibírta délutánig!
-
DonDragonka
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2765 üzenetére
No akkor ezt is pontosítsuk... Ezzel az alapkérdésre is választ adva talán...
Ha egy egész éjszakát töltőn van akkor nem zöldül de ha leveszem egy ilyen töltés után és újra visszarakom a töltőt akkor már zöld a LED... -
kisspepe
tag
válasz
Hedgehog9780 #2752 üzenetére
A telefonon van az alkalmazás, nem az SD kártyán. Egyébként ez a probléma nem csak nálam jelentkezik, mert angol fórumok vannak róla, csak nem nagyon értem.
-
kano
nagyúr
válasz
Hedgehog9780 #2679 üzenetére
Köszi. Rémlett valami...
Kipróbálom. -
kano
nagyúr
válasz
Hedgehog9780 #2677 üzenetére
Köszi! Az merre van az fwben, mert én nem találom.
Köszi -
kano
nagyúr
válasz
Hedgehog9780 #2672 üzenetére
De szerintem nem merül jobban az óra mint előtte? Nekem olyan érzésem van...
-
zezoka
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2666 üzenetére
És ha az ember csak úgy gyárt egy azonos verziójú firmwaret a pebblebits-en (csak épp magyarul, és gyári WF nélkül), akkor azt rátölteni szabadon lehet oda-vissza? Szóval lehet kísérletezni úgy, h esetleg utána visszateszi az ember a gyárit?
-
zezoka
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2666 üzenetére
Akkor inkább hagyom! Igazából így is jó nekem, pláne, h azt olvastam vkitől, h nem is jött be neki annyira. Így sincs semmi bajom vele!
Amúgy lesz rá egyszer rendesen is, v ez itt megállt (nem mintha nekem baj lenne)?
Csóri óra 70%on van tegnap du 4 óta. De szegény szinte végig nyomkodva volt azóta!
Úgyhogy vagy világított vagy rezgett valamiért mindig!
Van pár számlap ami között nem tudok dönteni, és állandóan váltogatom. Egy bajom, h a Yahoo időjárása nem annyira naprakész.
ChronoCode tudom, h létezik, mert nekem nagyon tetszik, fent is van, de nem tud magyarul. És mintha úgy emlékeztem volna, h láttam ebből magyart, de ezek szerint rosszul. A sima szöveges magyar is fent van, az is tetszik.
-
siskad
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2660 üzenetére
Köszi!
-
RealZuperman
tag
válasz
Hedgehog9780 #2656 üzenetére
Az enyém már meg is jött
Igaz, holnapra volt írva...
-
válasz
Hedgehog9780 #2644 üzenetére
Most találtam egy szimpi face-t: timedock. Időjárásos, de még meg se mozdult a töltésjelző pedig telepítgettem már mindenféle fit-trackeret. Lehet visszateszem a misfit-et is tesztelésre.
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Hedgehog9780 #2626 üzenetére
TIMESTYLE Írtam a fejlesztőnek, pár órán belül tett rá magyar nyelvet...
Igen, be van kapcsolva. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az ünnepek között volt pár nap mikor nem használtam. De 6-7 napot simán bír!
-
zezoka
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2616 üzenetére
Akkor Time Steeljük nincs, csak sima Steel!
Az enyém mindenesetre jön!
-
zezoka
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2614 üzenetére
Kizárt! Én később rendeltem egy nappal, és már Kölnben van az óra. Hétfőn indult Hollandiából. Péntekre érkezik.
Naszóval: Emailben jött meg 1db levél a rendelésről (nekem sem jött több). Abban van egy Chek my order status.
Arra rányomva bejön a Pebble oldala, ahol a megoszthatod tweetelheted a rendelésed alatt a Your Shipment Information alatt ott a tracking number, amit a (mailből kiderült, h UPS küldi) a UPS (magyar is van) oldalon a nyomon követéshez be tudod írni.Amúgy nekem is van egy ilyen, h Shipping Details
Your order has shipped
You should receive a confirmation email at: xxxxxx@gmail.com. (De ez csak az az email, amit meg is kaptál) Görgess lejjebb! Ez alá!Szerk.: Bár nekem az írja felül is a státusz, h Shipped. Ezüst, bőr szíjjal ezek szerint volt nekik.
-
zezoka
őstag
válasz
Hedgehog9780 #2610 üzenetére
Én 31.-én rendeltem, emilt azóta én sem kaptam, de ha az eredeti emailben a rendelés státuszára megyek, akkor ott szerepel tracking number, az emailben meg az, h UPS küldi 3-5 nap alatt, tehát a hét második felében esélyes.
Enyém pl így áll:
Koeln, Germany 2016/01/05 10:31 Kiindulási állomás beolvasás 2016/01/05 0:40 Érkezés beolvasás
Tilburg, Netherlands 2016/01/04 22:15 Kiindulási állomás beolvasás 2016/01/04 19:20 Származás beolvasás
Netherlands 2016/01/04 5:07 Megbízás feldolgozva: UPS átveheti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest