- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz tatararpad #7842 üzenetére
Az utolsó bitjéig tökéletesek a nála kapható kártyák...
-
őstag
válasz tatararpad #7842 üzenetére
Sinceritytrading-től biztos nem kapsz hamisat, Rozi.
-
RVR400
veterán
válasz tatararpad #7855 üzenetére
Te tulajdonképpen a károgáson és a beszóláson kívül minek is jöttél ide? Legalább maradnál inkább csendben, ha valamivel kapcsolatban nincs tapasztalatod.
-
raziel01
veterán
válasz tatararpad #7855 üzenetére
Sose árult kamu kártyákat. Eredeti 32 GB-os kártyák.
-
VMatteo
őstag
-
VMatteo
őstag
válasz tatararpad #7861 üzenetére
fos volt a kártya/memkártya? nem tudta a ráírt kapacitást?
Tisztelet a Gépésznek!
-
tatararpad
őstag
válasz VMatteo #7862 üzenetére
Nemes egyszerűséggel kifingott. Ha pár nap múlva teszi ezt akkor cseszhettük volna. Azóta nem javaslom senkinek, pláne hogy ha fennakad a vámon, akkor kemény 2 ezer forintot spórol zsákbamacskáért cserébe. Aztán kinek mekkora értékelése van ebayen rohadtul sokat számít, van ott akinek 99,7%-os értékelése van mégis bizonyítottan hamis kártyát küldött, így egy olyan kérdés hogy megbízható e ez az eladó értelmetlen. Kínai, akkor tudod meg mit kaptál mikor kibontod. De úgy látom itt valami vallási szekta van már körülötte.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz tatararpad #7863 üzenetére
Az hogy te pont kifogtál egy hibásat az miért az eladó hibája? Több 100 fórumozó rendelt már tőle PH-n és nem volt vele gond. Gyártási hibákat ő se látja előre.
Vámon meg miért akadna fent? 4000 Ft-os kártya, arra meg amúgy sem lenne áfa. De tracking nélküli ilyen kis csomagot nem szoktak megállítani. -
Degeczi
nagyúr
Egy tönkrement kártya mitől "bizonyítottan hamis"?
-
Hurkafej
aktív tag
Mi volt a neve az eladónak? Nem arról beszélsz, mint akit említenek a többiek.
Az értékelés az egy dolog az eladóknál, más elolvasni, hogy mire kapták.Egyébként ha böngészel keveset megtudod, hogy néhány gyártó igencsak leadta a minőséget. pl.: Kingston. Akárhol véve, nemcsak ebay-ről.
-
tatararpad
őstag
válasz raziel01 #7864 üzenetére
Ha Kínából rendelek jellemzően nem egy dolgot rendelek. És mint az előbb írtam, nem tudod mit kapsz, mert ez az eladó sem tesztel le előre minden kártyát amit kiküld. Én hibásat kaptam, más lehet hamisat fog, az eladó neve nem garancia semmire. Ennek tudatában vásároljon mindenki, ne sinceretytardingezzen itt nekem, mint valami csőlátású bolond.
(#7866) Hurkafej:Igen, a hamis kártya más eladó volt, de az is hasonló magas értékeléssel. Memórikártyás topicban párszor felmerült a neve még más időkben, már nem emlékszem rá.
-
AndrewBlase
senior tag
" Kínai, akkor tudod meg mit kaptál mikor kibontod. "
Mert szerinted amit idehaza veszel, azt hol gyártják? Javarészt az is kicsi kínai emberkék szorgos kezek munkája.
Mindenesetre, amit én vettem tőle 2 kártyát, teljesen hibátlanok.Ettől függetlenül, szerintem minden kártyára igaz, hogy zsákbamacska, míg ki nem bontod, és le nem teszteled (Volt "szerencsém" olyan eredetinek látszó 64GB-os kártyához, ami csak 6-ot tudott.). Ha meg hibás, ebay-en is visszakapod az árát.
Miért mindig én???
-
tatararpad
őstag
válasz AndrewBlase #7868 üzenetére
Idehaza nem akár egy hónap míg ideér, és még egy hónap míg visszaküldöd saját költségen és visszaadják a pénzt, már ha visszaadják, vagy éppen meg sem érkezett, mert mindenre van példa. Hanem 2 nap alatt itt van, 14 napig bármikor visszaküldhető, és adott esetben problémamentes hazai garancia is van rá. Vásároljon nyugodtan ahol csak neki tetszik, szabad ország vagyunk, de legyen mindenki tisztában a lehetőségekkel.
-
Degeczi
nagyúr
válasz tatararpad #7867 üzenetére
Dehogynem garancia az eladó bejáratott neve: bár nyilvánvalóan nem teszteli le az orig csomagolású kártyákat, de nem simlis helyről szerzi be, hanem általa ismert beszállítótól, mert különben a saját, évek alatt kialakított renoméját kockáztatná egy minimális, rövid távú haszonért.
Ha pedig vmi gond van, nem akadékoskodik, és kártalanítja a vevőt - mint a példád is mutatja.Persze lehet, h különleges érzést ad a forgalommal szembehajtva trollkodni, de ettől még tény, h rengeteg itteni topiktag rendelt sinceritytől, és senkit nem vágott át, korrekt áron, gyorsan szállít, ezért joggal ajánlható - ennyi, ez nem "csőlátás".
-
AndrewBlase
senior tag
válasz tatararpad #7869 üzenetére
Persze, van jó és rossz példa is mindkét oldalra bőven.
- Nekem 10 nap alatt megjött a hibátlan 32 GB-os samu evo kártyám. Happy!
- Egy másik, feltehetően hamis 32 GB-os noname kártya 3 hét alatt jött meg, rossz volt (32 helyett 6,9 GB), megreklamáltam, minden gond nélkül visszafizette az árát, és nem kellett visszaküldeni a rosszat. Viszonylag happy!
- Egy harmadik eset, kingston(-nak látszó) kártya két hét alatt jött meg, rossz. Folyamatban van a visszatérítés, itt se kell visszaküldeni a kártyát.
Ez a három eset 3 különböző eladótól történő vásárlás volt. Ki lehet fogni ilyet is, olyat is. Azt a pár hetet, míg megérkezik, ki tudom várni, cserébe kvázi féláron hozzájutok a memcardhoz. Én ezért választom a külföldi beszerzést. De ahogy Te is írtad, mindenkinek szíve-joga onnan vásárolni, ahonnan akar.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
tatararpad
őstag
válasz AndrewBlase #7871 üzenetére
Faith in humanity: restored!
-
balintka
addikt
Én pont ezen okból vettem az Ip.n-nál a 32 Gb-os Samsung Evo kártyám. Nem vállaltam a kínai rendeléssel a rizikót. Nem bántam meg. Így van rá 5 év magyar gari.
-
RVR400
veterán
válasz Hurkafej #7866 üzenetére
Az mindegy, hogy kiről van szó,kínai, és ne rendelj, ennyi az egész, a széles látókör tipikus esete. Abba már bele sem megyek, hogy mivel eredeti kártyákat küld az említett eladó (aki köré már biztosan vallási szekta alakult, nem pedig tudatos vásárlói csoport), így nagy valószínűséggel ha nagyon akarja, le tudja gariztatni a kártyáját a gyártó által. A memkari témát befejeztem, még annyi, hogy a 2000 Ft-ot nem értem hogyan jön rá valamire, ami után nem kell fizetni behozatali ÁFA-t, természetesen vannak olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy azt akkor is be kell fizetni, ha a termék nem ÁFA-/vámköteles, de ez ismételten csak látókör kérdése, mert nem jár utána, csak van egy ixa ideája erről.
-
törölt tag
Fenéztem mi újság, erre látom, hogy csak memóriakártyákról van szó, szerintem annak nem itt a helye.
-
AndrewBlase
senior tag
Íme, legújabb szerzeményem a tablethez, egy színben és méretben passzoló tablettartós BT sztereó hangszóró.
Miért mindig én???
-
tsebyx
csendes tag
válasz AndrewBlase #7876 üzenetére
Jól nézz ki, mi is gondolkodunk a párommal egy hasonlón, elárulnád honnét van és hogy mik a tapasztalataid?
-
philips20
aktív tag
válasz AndrewBlase #7876 üzenetére
Honnan, és mennyi ?
-
AndrewBlase
senior tag
Ebay-ről rendeltem, "Ipadhoz való" készülék, de már nincs meg a linkje. Ehhez hasonló, vagy talán ugyanez. Márkajelzés nincs egy gramm se rajta. Leírása alapján a "BT-10 Bluetooth Speaker" névre hallgat.
Én licittel 16,5 dolcsiért szereztem meg.
Sok tapasztalatom még nincs vele, hiszen még csak most érkezett meg. Elsőre jónak tűnik, hangereje megfelelő, bár csak a tabon (/hozzácsatlakoztatott készüléken) lehet hangerőt állítani. Egyelőre úgy tűnik, ezen nem szakadozik meg a bt, ha wifin nézek filmet (szemben az X3-as készülékkel), és megállítom közbe. Legalábbis nem pattog/csiripel úgy, mint a másik.Ja, és fémből van a háza ennek is!
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
akibor000
aktív tag
tegnap láttam az m5 melletti tescoban 4rugóért volt fekete, zöld,kék,pink...mindegyikből volt még vagy 3-4db.
meg ugyanez a raktárkészlet volt meg a dunaharaszti tescoban is.
müszakipultos eladó szerint valentinnapra akcioznak megint.ma vettem gyári(?) fóliát opendott/teclast tabhoz...a nyugatinál...1000ft volt 1db.
méretpontos, nem volt nehéz felrakni.
igy már nem látszik meg rögtön rajta az ujjlenyomat.
ha kell vkinek,szoljon. -
-
RVR400
veterán
-
AndrewBlase
senior tag
Erre van valakinek 5lete
Miért mindig én???
-
NORBl
aktív tag
Hát ilyet tuti nem próbálnék ki. Akkor már inkább a "fürdés után párában" való próbálkozás. 1000 Ft-ért felteszi a srác előlapi-hátlapi fóliát. Nekem ennyit megér, hogy buborékmentes, pontosan felhelyezett fóliát eredményezzen.
Szerk.: Az 2-2 előlapi,hátlapi. Tehát ha elrontod, van még 1 esélyed felrakni. Én nem próbálkozok meg inkább vele. Valaki napi 1 doboz cigit szív el 1000-ért, én felrakatok 2 fóliát egy 1000-ért ! Ó. jajj ne !
[ Szerkesztve ]
-
akibor000
aktív tag
nemtudom,h milyen..hasonlit erre,amit linkeltél..
én egy boritékban kaptam...volt hozzá 2 kis ruhadarabka is..
majd este teszek a másik tabletemre is egyet.
vettem még kettőt pluszba.
sikerült felrakni elsőre buborék mentesen...szösz sem ment alá.
kiváncsi vok,h a tab bevan e még kapcsolva, amit bő 2hete otthon hagytam...
irta itt vki,h nemritka,h 14napig is birja az akku töltés nélkül.. -
Hurkafej
aktív tag
Nekem a memóriakártyás embertől ebay-en 9 nap alatt ideért a legutóbbi.
Egyébként a visszaküldésdíját a paypal állja, nem a vevő. -
syler123
veterán
Nincs ezzel baj, én is vizesen szoktam feltenni, de az túlzás amit a csávó csinál, az már felér egy fürdetéssel. Egyrészt a szappant le kell mosni, különben látszani fog a fólia alatt. Én úgy szoktam, hogy jól letörlöm a kijelzőt, a fóliát átmosom szappanos vízzel, majd lemosom róla a szappant, maga a fólia maradhat jó vizes. Alul teszem rá a kijelzőre, onnan pedig egy plasztik kártyával nyomom felfele a vizet. A tab alá tegyetek egy törlőkendőt, az majd felszívja a vizet. Így szösz és buborékmentes lesz.
-
philips20
aktív tag
válasz AndrewBlase #7898 üzenetére
Hát elég pancser a gyerek, csupa buborékmaradt felül.
-
krisi047
aktív tag
Ha valakinek van elfekvőben gyári fekete tokja, nyugodtan írhat egy privát üzenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest