- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomek80
csendes tag
Valakinek használható GameCIH a tabhoz lenne?
-
senior tag
válasz Derek V. #3876 üzenetére
MX Player-hez ne a play store-ban lévő kódek pakkot használjátok, mert abból licensz jogi okokból kivették az ac3 kódeket. Az XDA-n letölthető hozzá olyan kódek pakk, amiben van ac3: [link] Ezzel tökéletes, kipróbálva!
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Süvi
őstag
Ma több Tescoban ismét vannak ilyen készülékek, Mezőkövesden 60 Db.
A családnak vettünk ma 6 db-ot. még ott az áruházban frissítettük.
A 4 feketével nincs semmi baj.Vettünk viszont két fehéret, abból viszont az egyik megállt a frissítésnél, error. Kicserélték, az is error.
A harmadik készülék lett . 2 órát álltunk ott mire mind a 6+2 készülék frissítését leteszteltük. Amik nem működtek, mentek vissza az eladótérbe,
Alig várták a vevőszolgálaton, hogy megszabaduljanak tőlünk , kifelé jövet besípolt a lopásgátló, de a biztonsági őr már intett, hogy menjünkHa valaki szeretne jó minőségű fóliát venni a készülékre, ezt a márkát javaslom.
Nekünk az ipadokon ilyen van, nem karcolódik, adonit tollal is lehet rá írni.
Apple mini 1/2/3 méret mindegyik pontosan jó rá.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz philips20 #3914 üzenetére
Nincs sajnos.
Viszont közben már kicsit megcsömöltem a tablet-től. Miközben frissítettük a termékeket hívott egy ismerősöm, hogy vegyünk nekik is, de már nem mertünk fehéret venni a hibások miatt.
Szörnyű lassú a net a tescoban, kb 15 perc alatt töltötte le készülékenként a 45MB-t és potyára töltöttük le a rosszakra is[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
32GB-os Microsdhc kártyát tudja kezelni a készülék?
Köszönöm -
frizso
senior tag
Gyári töltéssel 6órát bírt 😀
Most kap egy 4400-as külső akkut, meglássuk fel tudja-e tölteni? Gyorsan kiderül mekkora a belső akkuja 😉 -
Süvi
őstag
válasz szervezkedő #3927 üzenetére
A zöld pöttyös fólia alatt van másik? (de komolyan kérdem)
b0bcat: A biztonsági őr, aki ott állt, azt mondta, hogy attól, hogy error-t írt ki és nem frissít, nincs annak semmi baja, újra kell indítani. Biztos gyenge net miatt szakadt meg.
A hölgy szerint Ő ért hozzá.Én meg csak ragaszkodtam az újhoz.
A másik vevőszolg hölgy kérdezte, hogy hol a két visszaadott tablet, ő pedig mutatta, hogy ott abban a nagy lopásgátló dobozban
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
válasz philips20 #3926 üzenetére
A telefonomból vettem ki a 64-est, hogy kipróbáljam, hogy látja-e. És látja. Aztán elmentem a tuti kis helyemre, ahol kb 15-6-7 éve (halkan mondom: nettóért) vásárolok minden számtek kütyüt, és csak 32-ük volt, mert mindent eladtak a karácsonyi roham közben. Így most a telefonomban 32-es van.
#3931 frizso: Valki nemrég linkelt képeket egy szétszedett példányról, és az akksira 4600 volt szitázva
[ Szerkesztve ]
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
Süvi
őstag
válasz philips20 #3940 üzenetére
Hol lehet annyiért venni?
rasky: én ezért vettem komolyabb fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
tomesto
aktív tag
nem ertem ezt a sok hibas tabot...meg azt sem hogy ami mukodott de frissites utan behalt hogy miert nem lehet megcsinalni? valahogy a gyarto is rateszi az oprendszert a tabra nem? miert nem letezik a tabhoz valami gyari frissito pc-s progi amivel ujra lehet tenni a tabot? valaki vilagositson fel mert regebben volt mar 4.1es androidos prestigio tabletem azt barmikor ujra lehetett tenni,fent volt a weboldalon a keszulekhez valo rom leszedtem es pcre kotve ment is a dolog ha behalt a tab. ennel miert nincs ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest