- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz Scarabeus #6901 üzenetére
OP7 szériára 2019/09/03-án, OP6 szériára pedig 2019/10/19-én érkeztek az Android 10 OB1-ek. Ezek alapján simán meglehet, hogy jövő hónapban jön.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
CptAdamica
veterán
Jött béta 18 tegnap.
Megyen!
-
Scarabeus
aktív tag
válasz LógaGéza #6902 üzenetére
Értem, köszi az infót. Egyébként én tökéletesen elvagyok a mostanin is, csak azért kiváncsi vagyok az új skinre, meg az AODra. Persze lehet a mostani stockra hajazó jobban fog tetszeni, mint az új, de gondolom ha akarok tudok majd rollbackelni?
Egyébként ha a fájlnévben tényleg ott a dátum, ez a Beta 18 már 09.07-én kijött, Oxygen Updater ahhoz képest több mint 1 héttel tette elérhetővé.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
LógaGéza
veterán
válasz Scarabeus #6904 üzenetére
Mindenhol tegnap jelent meg. A fájlnévben a build dátum van, gondolom mikor összerakják, egy belsős csapat teszteli, és ha minden rendben, akkor teszik elérhetővé a nagyközönség számára.
Ezért is írtam anno, hogy következtetni lehet róla, hogy kb mikor jelent meg."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
ilyr
tag
Ha valaki tesztelgeti az új bétát, megerősítené, hogy abban már implementálva lett-e a OnePlus ama igérete, hogy nem fogják olyan bőszen gyilkolászni a háttérben futó appokat?
Nem kicsit zavaró, hogy itt a telóm 8GB RAM-al, fut rajta 4 program és nem tudok tartósan átváltani a másikra úgy, hogy ne ölje ki a háttérben a játékot. Érdekes módon a 3T-nél a Havoc ROM-nál meg tudták ezt oldani. Lehet itt is át kéne térnem arra... -
*Mukeey*
addikt
Sztem android alatt soha nem lesz 100% multitasking. Elöbb-utóbb kilövi a régebben megnyitott appokat, hiába kis méretűek. Nekem is 8gb ram van, sztem még soha nem volt 5gb se foglalt, annyira kinyírja a háttérben a dolgokat.
Nem értem én sem, minek akkor ennyi ram, igazából 4gb-al is ellenne...iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
tibcsi0407
félisten
-
ilyr
tag
válasz tibcsi0407 #6910 üzenetére
Hajlok afelé, hogy 7t Pro-n is kipróbálom a Havoc-ot... A következő OOS-t még megvárom, aztán meglárjuk, hogy addigra felnőnek-e a feladathoz, mert már több mint egy éve beigérték.
-
*Mukeey*
addikt
válasz tibcsi0407 #6910 üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam! Gyártói androidra gondoltam, pl miui, oos, oneui stb...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
tibcsi0407
félisten
válasz *Mukeey* #6912 üzenetére
Értelek én. De nem minden gyártói ilyen azért. Például a Pixel-en nem rossz a memóriakezelés, pedig ott kevesebből kell gazdálkodni.
Nálam a 7T Pro-n az RR vált be a legjobban.
Most az átmeneti Xiaomi Mix 2S-emen pedig 1 napig bírtam a MIUI-t, úgyhogy Pixel Experience-t tettem rá.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
*Mukeey*
addikt
válasz tibcsi0407 #6913 üzenetére
Itt a kezemben a P2xl, gyenge a memóriakezelése.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Viper26
nagyúr
-
Scarabeus
aktív tag
Tudjátok esetleg, hogy ha Bluetooth TWS füles van csatlakoztatva a telóhoz, akkor hogy állítsam be, hogy csak a fülhallgatóba jöjjön a csengőhang, a telefon ne szóljon? Most mindkettőbe teszi egyszerre, holott elég lenne a fülesbe is. Illetve, most hogy lenémítom a hangerő gombbal a fülesbe is elnémult.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki rendszeresen screen mirroringot? Samsung es Hisense TV-vel is inkább nem megy, ha összejön akkor szuperül teszi a dolgát.
Jelenség az, hogy megtalálja a tv-t de nem csatlakozik rá. Mindkét eszköz újraindítása eddig megoldotta, de mostanában az sem. Windowsos laptopon gond nélkül megy szinte mindig. -
hard74
senior tag
Sziasztok.
Huawei watch gt2-vel használom a 7pro-t. Az beta18 telepítése óta nem tudom az órán felvenni a bejövő hívásokat, mert ezt megteszi automatikusan.Óra gyári visszaállítása megvolt, de a hiba maradt.Ha a bluetooth beállításokban elveszem a telefonhívások engedélyt az orától, akkor pedig csak elutasítani tudom az órán a bejövő hívást.
Esetleg valaki talált már a telefonon erre vonatkozó beallítást? Lg, samun van ilyen, de itt nem találom.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Közben meglett a menüpont ami ezt okozta.
Beállítások-Hang és rezgés-Fülhallgató mód-Okos válasz bluetoothoz.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Busterftw
veterán
Valaki hasznal autoban magneses telefontartot?
Sima gyari szilikon tokkal is mukodnek ezek?
Nem akarnam minden alkalommal kiszedni a tokbol. -
marcarc
senior tag
Őszíntén jelen állapotban mi a búsbánatért tolnak ki egy 8T-t. Egyszerűen nem értem
-
-
veterán
válasz tibcsi0407 #6927 üzenetére
1 éve ezen a napon frissítettem a 10-es Androidra de a 11 még nagyon messze van + a 8-asra sincs kint stabilban...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #6927 üzenetére
Na mert kevés a havi 1béta?
Oké anno havonta 2 volt de a havi 1 is bőven elég.Android TV-s TCL-nél hetente jön ki béta verzió. Augusztus eleje óta talán 7 vagy 8 verzió jött ki. Közben 1db stabil jelent meg. Mégis a stabil előtti utolsó bétát használom mert nekem az adja a legjobb képminőséget pedig azóta 4 verzió is jött de mindig visszatérek 1nap után a bevált verziómra. Hála a TCL-nek simán vissza lehet menni régebbi verzióra.
Szóval nem biztos, hogy az a jó ha sűrűn jön béta. -
zhata
senior tag
Egyre több a bajom a telefonnal. Neten és Viberrel vibrál a kijelző, sokszor szöveget lehetetlen beírni, mert azt amit addig beírtamreseteli, ilyenkor újra kell indítani, utána egy darabig megnyugszik.
A mobilfény egyre többször kapcsol be magától, kikapcsolni lehetetlen, ismét az újraindítás a megoldás.
Zsebemben néha tárcsáz magától, mintha nem is lenne zseb mód, néha felmelegszik, és rebootol.
(Hogy áldotta volna meg a jófene azt, aki a fluid amoledet kitalálta. Szinte nem tudom a telefont oldalt megfogni an;lkül, hogy valami ne indulna el!) -
zhata
senior tag
válasz betyarr #6933 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem ezt az általad említett "szellem érintést". Eddig egyetlen telefonomon sem tapasztaltam ezt. Hajlamos vagyok annak tulajdonítani, hogy a képernyő ráhajlik a telefon szélére, ami lehet, hogy tetszetős, de valójában egy f@s ötlet.
xTech #6934: Igazad van, de ha belenyúlnak, esetleg nyithatom újból a BL-t, és rootolhatom, valahogy kiöregedtem már ezekből.
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #6932 üzenetére
TV-n pedig az egyik béta rommal ha csinált az ember egy gyári visszaállítást akkor az ország választó oldalról nem ment tovább a rendszer...
Még szerencse, hogy elérhető az img fájl így felraktam a pendrive-ra majd tápot bedugva power gomb hosszan nyom. -
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #6939 üzenetére
Elérhető gyárilag rootolt rom igen amivel a Netflix ugyan úgy 4K Dolby Vision-ben megy.
Csak tudnám egy TV-re minek root?[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Örülnék ha a Sony Androidos TV-met lehetne rootolni... Sokmindent ki lehetne gyomlálni, és lehet használható lenne a rendszere még mindig...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
veterán
Szerintem sem klappol ott valami a hardverrel, nekem semmi gondom a telefonnal, pedig nyúzom rendesen már a megjelenés óta.
Rakattam fel ClearPlex-et a hétvégén, baromi jó. Egy baj van vele, hogy az alsó részen csak addig ér, ameddig a kijelző látható része, így a felfelé swipe-nál akad benne az ujj. Ez a tokbarát kivitel egyébként.
-
-
veterán
Így utólag lehet, hogy elcsesztem, és a simát kellett volna kérnem, mert csak a gyári hátlap van rajta, amivel jó barátságban volt a gyári fólia is. Az oldalán a fólia és a hátlap között is van egy jó milliméteres hézag, szóval sanszos, hogy a teljes fólia se vált volna fel.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Nekem meg se kérdezték milyet kérek, egyből a teljest rakta fel. Nillkin Nature TPU tokkal használom, és tökéletesen illeszkedik, nem szedi fel.
-
StDe2
friss újonc
Segitsegeteket szeretnem kerni. 10 honapos op 7 pro.Kb 2 honapja a kijelzo hol erzekeli az erintest hol nem. Altalaban a bal oldal nem erzekel, de van hogy 1-2 napig mukodik, utana megint akadozik, vagy csak eros nyomast erzekel. A kijelzo erzekenyseget mar maximumra allitottam.
Mi lehet a hiba oka?
Ha javittatni kell, adnak a javitas idejere cserekeszuleket?
Elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor