- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
Na kijött a Lava Red 5T.
Tudja valaki hogy a fehér miért nem rendelhető már? -
glugi
tag
Nálam délután 4-kor jelzett, hogy van oreo. VPN nélkül, 4.7.6.
Nem tudom van-e differenciálás abban, hogy ki mikor kapja meg, én decemberben rendeltem a telót. -
laca71
aktív tag
Nekem is jelzett a frissítés, hogyan kell frissíteni, 4.7.6, TWRP, root?
-
Skyfish
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az Oreos frissítés után próbálta valaki AndroidAuto-val a készüléket?
-
barcaforca
tag
Ha valaki lefrissítette oreora megnézné,hogy a gmail üzenetet jelzi e az értesítő LED villogàssal?Nekem sima 5öm van,a főnökömnek 3,de csak egy hangjelzés van és az ambient display fellvillan.Látom hogy jött email,ha telefon közelben vagyok. De nem villog a LED. Sokszor csak elmegyek a telefon mellett és ránézek.A vibernél nincs ilyen gondunk.A feleségemnek az 5T je most jelzett frissítést,de ha nem jelez a LED,akkor nem tölti le.
-
macii97
senior tag
válasz barcaforca #1758 üzenetére
Mivel a gmailnél van a probléma, más appoknál jól működik, a hibát is a gmail háza táján kell keresni.
-
ezmivolt
tag
Ha frissíted Oreora, akkor már vissza nem lehet fordítani, ugye?
A másik, hogy ettől gyorsabb lesz a telefon, vagy inkább csak a dizájn változik és egy-két funkció?
-
cirx
senior tag
-
veterán
A kihangosítás hívás közben csak nekem nem működik? A hangszóró amúgy rendben van.
-
kenccsi
tag
Sziasztok!
Tegnap este véletlen rányomtam a frissítésre, aztán már nem lehetett megállítani csak szünetelteni, gondoltam, ha már ilyen béna voltam akkor legyen.. Ne kérdezzétek, de nem annyira tetszik egy-két grafikus változás, aprók, de zavarnak (pl. az új kör alakú ikonok..) Én még a gyári verzión voltam, 4.7.0. Tudtok esetleg segíteni, hogy tudnám visszavarázsolni rá azt? Tudom hogy van újabb 4.7.6, még az után ami nem Oreo, de én nagyon megvoltam elégedve a 4.7.0-ával, és egyelőre azt szeretném inkább vissza. Tegnap próbálkoztam, találtam Oneplus oldalán hivatalos eljárást. Sajnos náluk nincs fennt a 4.7.0-ás csomag, viszont megtaláltam letöltöttem máshonnan. Indítottam Power + Volume lefele gombokkal, ott megadtam neki hogy ezt a zipet legyen kedves feltelepíteni, ott előjött egy töltő csík majd kértek hogy most ne indítsam újra a telefonom, ez 2mp-ig látható majd vissza ugrik a listához hogy melyik csomagot szeretném telepíteni. Magyarul ez nem igazán sikerül így. Ötlet esetleg?
Köszi előre is!
Szép napot nektek! -
cirx
senior tag
válasz kenccsi #1768 üzenetére
Üdv.
Először szükséged van a rollback rom telepítésére. Kétgombossal.http://oxygenos.oneplus.net.s3.amazonaws.com/O2N_OBT_17801_OXYGEN_SIGN_wipe.zip.zip
Ezekután mehet neki 4.7.2, ez már mehet helyi frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
S23 GREEN
-
kenccsi
tag
Hű, ezek amiket leírtál nekem kicsit még magasak. Ennyire nem vagyok benne a témában. Teljesen gyári állapotban volt a telefonom, csak vissza szeretném a stock 4.7.0-át tenni, bár ahogy nézem nem is találok hozzá letöltési linket, 4.7.1 a legközelebbi elvileg amihez találtam.
-
makopeter
tag
Jól látom hogy nincs trend az akksi merüléséről Oreon? Nem mintha annyira fontos lenne, de nem értem hova egyszerűsítenek mindent...
-
ezmivolt
tag
Akkor egyelőre várok a rendszerfrissítéssel, habár már le is töltötte automatikusan, csak még nem voltam hajlandó aktiválni....
Kivárok egy videót, hátha valaki a nagyvilágból felrak egy összehasonlitást a hetes és a nyolcas androidról az 5T-vel... -
laca71
aktív tag
Elnézést hogy ezen kattogok, esetleg valaki kipróbálná vezetékes fülhallgatóval, hogy a vezetéken lévő vezérlő gombokkal működnek esetleg a zene léptetés és stop funkciók az Oreón.. ?
-
macii97
senior tag
válasz ezmivolt #1777 üzenetére
Konkrétan alig változott valami... Picit az értesítések, illetve beállításokban a felület néhol változott... Pont annyit amennyit amúgy a stock droid variált, de nem lehet az újdonságokban elveszni. Stabilnak stabilnak tűnik eddig factory reset nélkül is, wipe cache volt csak, de figyelek és ha bármi hiba lesz factory reset lesz belőle.
-
purcigeorge
aktív tag
Aki custom romokat kipróbált, vagy tartósan használ, esetleg leírhatná a tapasztalatait. Itt most a nem oos alapúakra gondolok.
-
fricci
tag
Tartanak valami összeröffenést OnePlus-ék hamburgban, eszerint valamit tervezgetnek a kamera ügyében.
Részletek ITT
-
BalaNce87
addikt
Most tettem fel, reggel ajánlotta fel az irodában valszínű mert német IP van itt. Nekem egyelőre semmi használatbeli változást nem okozott.
Megváltozott a kinézet, van badge notification, de sebességben és az akksi merülésében nincs változás egyelőre, remélem nem is lesz.Szerk.: Az ikonok megváltoztak és hiába teszem szögletesre őket nem változnak át.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Megrendeltem egy készüléket Oneplus honlapjáról.
Érdeklődnék milyen futárcég hozza ki illetve a megadott szállítási idő mennyire valós?Egyelőre itt tartok:
Feb 8, 2018 10:56 am
Order is processing.
Feb 8, 2018 09:58 am
Shipment is processing.
Estimated dispatch: Feb 9, 2018 Estimated delivery: Feb 13, 2018
Feb 8, 2018 09:55 am
Payment is pending.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gonorrea
senior tag
én hétfőn reggel 8-kor rendeltem, most ezt látom
Vecses, Hungary 2018/02/08 16:00 A csomag a jövőbeni kézbesítésig visszatartva.
2018/02/08 4:15 Célállomás beolvasás
2018/02/08 4:15 Behozatal beolvasás
Vecses, Hungary 2018/02/07 22:30 Behozatal beolvasás
2018/02/07 9:42 Célállomás beolvasás
2018/02/07 9:42 Behozatal beolvasás
2018/02/07 9:42 Célállomás beolvasás
2018/02/07 9:42 Behozatal beolvasás
2018/02/07 8:30 Érkezésbeolvasás
Budapest, Hungary 2018/02/07 8:20 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/07 7:57 Érkezésbeolvasás
Prague, Czechia 2018/02/07 6:56 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/07 5:52 Érkezésbeolvasás
Koeln, Germany 2018/02/07 4:38 Kiindulásiállomás beolvasás
Poznan, Poland 2018/02/06 21:41 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/06 19:35 Kivitel beolvasás
2018/02/06 19:30 Érkezésbeolvasás
Gorzow Wielkopolski, Poland 2018/02/06 17:40 Kiindulásiállomás beolvasás
2018/02/06 13:39 Származásbeolvasás
2018/02/06 13:12 Felvételbeolvasás
Poland 2018/02/06 9:34 Megbízás feldolgozva: UPS átveheti
Persze az ügyfélszolgálat már 17.40-kor nem veszi fel a k***szott telefont, hogy megtudjam, mi az a kézbesítési változás kérve
Ezért fizet az ember pluszt?A lövészárkokban nincsenek ateisták... Az elv olyan mint a fing, tartod amíg bírod! O+N2 5G 8/128 GB + Xiaomi watch 2
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Jelenleg hol lehet legolcsóbban beszerezni a telefont, újonnan? Banggoodot néztem eddig, ott ~135k.
Továbbá, a kisebbik variáns csak egy színben kapható?yo
-
nagyzzz
tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a csapathoz, tegnap rendeltem egy 8 Gb-os feketét. Úgy tűnik ez lesz a családi márka, mert a fiamnak X, a feleségemnek 5-ös van. Rendeléskor a priorityt hétfőre, a standardet péntekre írta az oldal. Ehhez képest feladták DHL Expresszel Lengyelországban! Úgy tűnik hétfőre lesz (Estimated Delivery: Monday, February 12, 2018 By End of Day) Kíváncsi leszek milyen lesz kézbe venni.
-
glugi
tag
Van egy Roidmi2S szivargyújtó töltőm, 5V 2,4A.
Az autóba nem kell nekem a dash töltés, sokallom is az árát. Szóval a kérdésem, hogy egy normál minőségű USB C kábellel nem lövök mellé ugye? Nem lesz baja a telefonnak, akksinak? Pl. Ugreen kábelre gondoltam. -
glugi
tag
válasz kenny123 #1797 üzenetére
Az említett oldalakon tulajdonképpen nincs garancia, pontosabban jótállás.
A oneplus, ha tőle rendeled az EU-ból, akkor 2 év jótállást vállal. Ez nem bemondásra megy, mint a kínai oldalakon. 2 év jótállási idő alatt ha gondod van, a oneplus futárral intézi 1-2 héten belül, de ha nem jótállási körbe esik a hiba, akkor is ők a legolcsóbbak és leggyorsabbak, pl. kijelzőcsere - én legalábbis így tudom az utóbbit is.
Példa: pl. másfél éves lesz a telefon, jótállási hibája van, a banggood (vagy más oldal, mindegy) rossz esetben felteszi a kezét, hogy ez van, jobb esetben kéri hogy küldd ki és majd megnézik.
Na most épp 2 hete néztem, egy hasonló méretű, súlyú és értékű csomagot a Posta 10-15 ezer között küld ki TR-rel és értékbiztosítással. Nem egy esetben volt már, hogy kiküldték a telefont, vagy meg sem érkezett, vagy nem csináltak vele semmit, vagy visszafelé veszett el.
Szóval nem is kell tovább ezt ragozni. Lehet máshonnan is rendelni, de olyankor teljesen más kockázatot fut az újdonsült 5T tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs