- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
-
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz Menthirist #1103 üzenetére
Gondoltam, hogy valaki bedobja... Az minden csak nem átlag.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz Menthirist #1105 üzenetére
Akkor azzal zárnám ezt a szálat, hogy örülök, hogy ennyi mobilos QA tesztelő van ezen a fórumon... Remélem, hogy a szoftverek minőségén is látszani fog ez a szorgalmasság...
De komolyra fordítva, nem érzem jogosnak, hogy egy ténylegesen átlag és normális használatot megszól valaki mondván az nem az...csak azért mert nincs fossá nyomkodva a telefon. Nem életszerű. Erre pórbáltam finoman célozni.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
veterán
-
makopeter
tag
Nekem eddig minden androidos telefonomnál Wifi/Mobilnet között jelentős különbség volt fogyasztás terén.
Itt is ugyanez a helyzet. Mobilneten egy napra kb. 3-4 óra kijelző idővel meg tudom fektetni, Wifin ezt meg lehet duplázni.
Egy napra 3 óra általában elég, dash töltéssel igazából mindegy is. -
macii97
senior tag
Tapasztalat Nillkin H+ PRO üvegről [link]:
Ma megérkezett aliról a Nillkin üveg, máris kezdett felmenni bennem az ideg, mert az utolsó "nem teli" üveg amit a 3T-re rendeltem anno az xpro-tól szörnyű volt (semmi nem passzolt, kicsi volt, ráadásul levegős a széle 1 centin körben, 1 hét után keresztben elrepedt vagy 4000 forintért), de hajtott a kivancsiság mit tud ez az üveg az 5T-n.
Felrakása párás fürdőben történt, így nem ment alá a por. Rendkívül vékony, egyszer fel kellett szednem, féltem, hogy eltörik.
És azt kell mondjam, nagyon jó minőség, nagyon szépen áll! A két szélén minimálisan lóg csak ki alóla a kijelző, ami alig látszik. A kijelző kb 69 mm széles, az üveg 67.7 mm. És nem levegős a széle, csak az alja volt kissé (pár buborék, lehet picit feljebb kellett volna tenni) , de az alá kevés szilikont kentem (nincs mellé a csomagban, volt itthon).
Biztos ,hogy mindenféle tokkal használható, hiszen körben a kávákat nem takarja.Szóval aki nem akar sokat a gyári teli üvegre költeni (annak is vannak hibái, sok helyen panaszkodnak rá), illetve pár dolcsis csak a szélén tapadó teli üvegekkel szórakozni, ez egy jó választás.
-
kano
nagyúr
válasz macii97 #1110 üzenetére
A mellé adott kis folyadék az szilikon? Vettem egy üveget a Zuk Z2-höz és van hozzá egy műanyag flaska folyadék. Azt gondoltam, hogy a 2,5D szélekre kenhető folyadék, hogy megakadályozza az üveg elválását. De lehet, hogy az is szilikon?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
macii97
senior tag
Ugyanarról beszélünk. Ez egy szilikonszerű cucc, amit be lehet tuszkolni (kenegetni, nyomkorászni) az edzett üveg alá, ha esetleg levegős maradna a széle felrakás után. De vigyázni kell, hogy pl a beszélgetési hangszórót elkerüld, nehogy oda is jusson, ahova nem kéne.
De egyébként ez nem szilárdul meg, folyékony marad, így előfordul, hogy időnként újra kell kenni. De muter xiaomi-ján augusztus óta tökéletesen áll az üveg, alatta körben ezzel a cuccal. -
racerx
őstag
válasz macii97 #1110 üzenetére
Én is megrendeltem előre, mert a Nillkinnel jó tapasztalataim voltak a hármason. Ott is vékonyabb volt , kb mint a gyári fólia, de legalább nem levegősödött fel a széle, és a tok ugyis felért a szélén, így kb 1mm marad az és az üveg között.. K.va jól siklott rajta az ujjam, ujjlenyomatot , zsírt nem gyűjtött.. nagyon remek volt. Sokat kipróbáltam (gyári kivéve), de ez volt messze a legjobb. Igaz a 2. nál amit felraktam, széle levegős lett, de olajjal javítottam (pedig ugyanonnan (hivatalos Nillkin store) rendeltem, ugyanúgy raktam fel, s mégis, míg az elsőn semmi ilyen, itt meg igen..)
-
racerx
őstag
VAjon fel lehet e egyszerre használni a student kedvezményt, és a kiegészítőkre szóló 20 eurós kupont??
-
dongasre
tag
Sziasztok! Van koztetek olyan aki Mate 8rol valtott?
Kamerarol olvasom h nem irnak a legjobbakat...de kivancsi vagyok a velemenyekre/tapasztalatokra.[ Szerkesztve ]
SM s21+
-
SharpSA
veterán
Most jött egy kisebb frissítés oreo bétára.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Vagany
őstag
válasz SharpSA #1122 üzenetére
Ha jól látom ennek a full zip-je került fel a hivatalos letöltőoldalra is: [link]
Más:
Valaki esetleg próbálta már (vagy ki tudná próbálni) hogy a Huawei gyorstöltőjével megy-e a Dash charge?
Tudom, hogy más a Supercharge, de az alapja ugyanaz nagyobb árammal tölti a Huawei is az akkut és nem a feszültséget változtatja ahogy a QC-nél. Konkrétan ez a töltő érdekelne: [link]. Ehhez még van coop kuponom is így jó alternatívája lehetne a gyári töltőnek.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
őstag
van itt olyan aki a Telekom Volte szolgáltatását életre tudta kelteni a telón?
a telekommal már bekapcsoltattam, de nem jelenik meg a beállításoknál.it never gets easier, you just go faster
-
kano
nagyúr
válasz macii97 #1113 üzenetére
Köszi, de ennek lehet valamilyen előnye a vizes módszerrel szemben? Mindig vizes módszerrel teszem fel a TG-t és eddig nem volt gond velük (kivéve a legutolsó Z7 minire feltett).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
tovgab
aktív tag
Szerintem gyorstölteni ez sem fogja a Oneplus-t, max. kb. 2-2,4A-rel. Ráadásul még drága is, és nem találtam róla infót, hogy támogat-e más szabványt?! Ezért én inkább ezt a töltőt ajánlanám:
[Bliztwolf BW-S9]
A Huawei 22,5W-os, a Blitzwolf 18W, viszont a Blitzwolf támogatja a QC3.0-ás szabványt, benne van mindenféle védelem és ~2.100Ft. Ehhez választasz egy bármilyen szintén Blitzwolf type-C kábelt és boldogság lesz. Családban mindenki, munkatársak, csomó ismerős használja a töltőiket, kábeleiket a legnagyobb megelégedéssel.O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
aerosmith
őstag
Hát tuti nem vennék ilyet amikor aliexpressről megkapod az eredeti töltőt 4ezerért kábellel..
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz macii97 #1127 üzenetére
A kijelző tisztítása után egy szöszmentes ronggyal szépen áttörlöd a kijelzőt és úgy "cuppantod" rá az üveget.
Így az alatta maradó víztől még simán mozgatható bizonyos mértékig (felszedhető), de amikor már a helyén van egy bankkártyával simán ki lehet nyomni alóla a vizet. Régóta így csinálom és bejött. Valószínűleg ilyen célra adják az olajat is, nem?aerosmith
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy eredetinek kinéző.[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
Köszi előre is, érdekelne esetleg mérővel is, hogy vajon hány ampert vesz fel az 5T ezzel a töltővel. Ha tudod az is érdekes lenne, hogy csak a Huawei kábel és az eredeti dash charge mit produkál együtt, mert ha az eredeti kábel megtörik azt sem egyszerű pótolni, akármilyen type-C nem viszi át a 4A-t.
A többieknek is köszi a hozzászólást, blitzwolf töltöm van több is (+kábel is kell a 4A-hez, lásd fentebb), a QC3 itt fabatkát sem ér, mert a dash charge-hoz nem jó (más elv), az eredeti honlap beszerzési árakat néztem, ahhoz képest lehetne alternativa a Huawei (ha megy vele), az aliexpresses linket köszönjük ez még jól jöhet (bár nem biztos, hogy eredeti 4500 Ft-ért) , azért írtam a coop kupont is mert ez a telekomos huawei gyakorlatilag ingyen lenne a 10000 Ft-os coop kuponnal, 9-ezerért sok lenne nyilván, de ez biztos eredeti és pár nap alatt megvan, az alihoz képest.[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
kano
nagyúr
Érdekes, ez miatt biztosan nem öntözném körbe. Erre lehetett korábban rendelni valamilyen hézagkitöltőt is. Az ugyan ez lehetett? Mert ez így elég gagyi megoldás. Ez előbb utóbb kifolyik, nem? Ráadásul nem lesz olajos az ember keze?
bajaki #1136
Értem, köszi. Én is erre gondoltam elsőre amikor kaptam egy üveg mellé, de itt egy korábbi hsz-t úgy látszik kicsit félreértettem. Úgy gondoltam, hogy valaki az egész üveg alá keni a kijelzőre.[ Szerkesztve ]
-
tovgab
aktív tag
Félreértettél. Én arra gondoltam, hogy a Huawei gyorstöltője csak a Huawei telefonokat tudja gyorstölteni, a Oneplus telókat nem, plusz még a QC szabványokat sem ismeri. Ehhez képest a Blitzwolf töltő szintén nem tudja gyorstölteni a a Oneplus telókat, de legalább minden mást tud, ami QC-t használ (ami a jövőt tekintve hasznos lehet).
Akármilyen type-C valóban nem viszi át a 4A-t, ezért is ajánlottam a Blitzwolf type-C kábeleket.Viszont ahogy írod kuponnal ingyen, vagy pár ezresért nem rossz vétel a Huawei töltő, csak nem leszel vele előrébb, mint egy bármilyen 2,4A-t tudó sima töltővel...
[ Szerkesztve ]
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
aerosmith
őstag
Sztem nem fárasztanák magukat a kincik pont a oneplus töltő másolásával, valószínűbb hogy ez a gyárból "kikerült" cucc lehet.
Volt iphonehoz usb kábelem az hasonló módon a foxconn gyárból származott mint a hivatalos boltba kerülő.
De nemsokára kiderül, mert rendeltem belőle és szerintem a sima 5 fórumában is rendeltek már ebből jópárat.
-
kano
nagyúr
válasz aerosmith #1138 üzenetére
És a kérdés, hogy hogyan állapítod meg, hogy eredeti-e? Mert attól, hogy működik a dash még egyáltalán nem biztos, hogy eredeti. Persze lehet az is...
Holnap jön a fehér Sandstone?
[ Szerkesztve ]
-
Vagany
őstag
Épp ezt szeretném kideríteni, hogy vajon mennyivel tölti a telefont a supercharge töltő, mert a huawei is jó kínai gyártóként ugyanazt az utat járja mint a többi, pl oppo, oneplus, máshogy hívják ezeknek a gyorstöltéseit, de az elv ugyanaz nagy áram 4A-5A, 4,5V-5V feszültség. A kolléga megnézi nekünk és kiderül. Amúgy ismerem a BW kábeleket, van is pár, de 4A-st még nem láttam tőlük sem, ehhez a huawei-hez meg egy 5A-es jár elvileg, de az is kérdés, hogy azzal megy-e a dash.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
kano
nagyúr
A Dash és a VOOC töltés ugyan az, de nem hiszem, hogy a Huawei ugyan azt a technológiát alkalmazná.
-
sszemtelen
őstag
OP5T - Sandstone White
Hálisten nem bántam meg hogy nem ilyen lett, jó nekem a gyári Sandstone tok is.. -
Norbi.
őstag
válasz sszemtelen #1143 üzenetére
Nekem nagyon bejon, ha most kene vegyek, feher lenne.
-
kcsa
veterán
válasz sszemtelen #1143 üzenetére
Én meg azt mondom, bárcsak vártam volna. Fehéret szeretem, sandstonet imádtam. Na sebaj.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kano
nagyúr
De a dashoz nem csak 4A kell, azt ugye tudod? Külön töltési mechanizmust alkalmaz a dash (4x1A-el tölt).
Azt hiszem, hogy ezt a fehéret bevállalom húsvétig. Bár, ha márciusban jön a 6 akkor még nagy bukta is lehet belőle...
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
De sajnos csak 9-én 10-kor indul az értékesítés.
-
MrLando
csendes újonc
Remélem,azért feketét még ugyanúgy lehet majd rendelni. Sajnos csak 15-én tudom megrendelni-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest