- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
Elvileg kint van az első stabil oreo 5.0.2 OOS!
[link] -
veterán
Úgy tűnik, a TWRP+Oreo+OP5T nem feltétlenül jó kombináció, legalábbis az OxyGen Updaterben van erre vonatkozó bejegyzés. Ha valaki nyitott BL + TWRP mellett frissít sikeresen Oreo-ra, írja már be, hogy hogyan sikerült!
-
Gonz0
tag
Valaki fel tudná dobni a dialer app-ot a beta 3-ból? Megnézném megy-e nougaton is a felfele húzásos hívás felvétel.
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
stevee251
tag
Egyébként mi most a "legtisztább" telepítési mód gyári 4.7.6-ról? Factory reset utána telepítés?
Titánium backup szerű app van nem rootolt telóra?
-
Gonz0
tag
-
g4bb3r
tag
válasz stevee251 #1620 üzenetére
Megmondom őszintén nem értem a kamerás siránkozásokat.. Én olyan képeket lövök vele h összes kollégám folyatja a nyálát rá. Hozzáteszem nem vagyok egy vájtszemű fotós átlag user vagyok. Volt Samsung galaxy - galaxy s3 és Note 3 telóm is. Utána volt egy kinai kitérő (Oukitel k600 pro) aminek a kamerája tényleg gyenge volt.
Eddig ez a legjobb telóm a fényképezéssel együtt is. Portré mód nagyon bejön (másoknak is) panoráma is könnyű és szép. Multkor poénból a sötét szobában lőttem egy képet a tvről (led es háttérvilágítással) és az is baromi jó lett.
Egyedüli anomália amit észrevettem néha nagyon halkak a FB instagram videók.. aztan egyszer csak jó lesz.
-
szkorhetz
őstag
Szörnyű, hogy megszűnt az ujjlenyomatos, sikeres feloldásának rezgő visszajelzése, tudom, ha minden érintésre kérek rezgést, megy, de azért az mégsem az igazi..
[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
(#1615) Timer: nekem is TWRP 3.2.1.1 + MagiskSU 15.3 van a telefonon.
Most töltöm a full ZIP-et.Eddig ezt a leírást követve gond nélkül felment mindig a legújabb OOS verzió:
************ For Rooted Users with TWRP Recovery ************
Download the required files from Post 2
Once you have downloaded all the required files on you device, please follow as below
1. Update TWRP to the ones provided above by flashing the downloaded image
2. Reboot Recovery and Take a Nandroid of your existing ROM
(Note: Nandroid from 3.0.4-1 cant be restored on older version or and visa-versa)
3. Wipe > Advance Wipe > Select Dalvik & Cache > Swipe to Wipe
4. Install Menu > Select OOS 5.0 Full Rom Zip > Swipe to Flash
5. Flash the provided SuperSU/Magisk to maintain root (Optional)
6. Wipe Dalvik & Cache
7. Reboot System and Enjoy OxygenOS 5.0 Firmware & Latest OOS based on 8.0 Oreo
The first boot may take some time as the system would boot twice due to flash of supersu so keep calmPS: Do not flash partial update OTAs (under 1 GB) on a modified device! If you want to use partial OTAs, you must first flash a full OTA that it applies to, and then flash the partial OTA from stock recovery. Flashing partial OTAs from TWRP will either fail or soft brick your device. You can return to a usable state by flashing one of the above full OTA zips in recovery.
*************************************************************************Forrás (ugyan 3T-hez készült de a full ZIP-en kívül semmi különbség nincs)
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
purcigeorge
aktív tag
Most néztem, hogy kijavították a beta 3-ban a Vodafone-os apn hibát.
-
veterán
Köszi a választ! Én is nagyjából így szoktam csinálni, ami most a gond, hogy az oreoban változott a titkosítás, amivel nem minden recovery boldogul, a legfrissebb gyári TWRP például biztosan nem. Codeworkx-ot ajánlgatnak, de a nekem most blu_spark van fent, nincs kedvem téglázni...
-
Kocsó
aktív tag
ajajjjj.... akkor neki sem kezdek... nekem hivatalos TWRP van fent, akkor majd nézem XDA-n is, hogy mit ajánlgatnak az "okosok"
Tényleg, amúgy hivatalos TWRP-ről hogy tudok akár Codeworkx-re vagy Blu_Spark-ra áttérni?köszi, hogy időben szóltál
**********************************************************************************************
(#1633) YAS-dude:
akkor nem is kell mentenem semmit, és factory reset sem kell[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
SharpSA
veterán
Nekem vpn-nel sem adja az oreo-t. Akkor várok, majd lesz később valami...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Kocsó
aktív tag
-
őstag
fent van közel egy napja az oreo, semmi gond vele egyelőre, ébresztő működik, akkut nem eszi.
nekem kifejezetten idegesítő volt a feloldásos rezgés, örülök hogy nincs.FR nem volt.
it never gets easier, you just go faster
-
cirx
senior tag
Van olyan aki használ exchange szolgáltatást oreo alatt? Nekem valami gas van a synckel. Vissza is raktam 4.7.6ot. Valaki esetleg használ ilyet?
S23 GREEN
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs