- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni N9 ügyben tőletek!
Van egy újszerű fóliás fekete N9 tokkal, amit cserél valaki velem.fura, hogy ha átszámítom a cserét 25-27k-ra jövök ki pénzre számolva, és szerintem ez gyanusan olcsó. papírjai nincsenek, csak a fóliás telefon van tokkal.
a kérdésem/érdeklődésem az lenne, hogy lehet belőle problémám? a telefon független, de semmi papírja nincs meg, mert állítólag így vette ős is. letiltás vagy klón az előfordulhat? vagy valamit megtudnék rajta nézni, ami biztosan alátámasztja, h nem probléma, ha cserélek vele? tudom buta kérdések, de számítok a válaszotokra, mert ilyen jellegá felajánlásom nem volt még, és nem ismerem ezt a szuper nokia-t még, így buta vagyok e téren.
kellemes napot nektek addig is! -
-
Jamesb2
aktív tag
Nem tudok típushibáról. Ha van lehetőséged azért próbálj ki rajta mindent.
Az unibudy ház a tetején szokott repedezni ahol vékonyabb az anyag.Minden Nokiára jellemző hogy egy idő után recseg a beszédhangszóró. 1500 a csere de jó alkualap.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Zozzy
aktív tag
válasz Jamesb2 #5204 üzenetére
Bocs, de ki kell, hogy javítsalak. Sajnos a függetlenség nem zárja ki, hogy nem szolgáltatótól van a telefon. A T is, és a Telenor is gyári függetlenül árulta, a T a kéket és a magentát is, ami pedig termékkód alapján egyértelműen a T-nek lett gyártva. Jómagam is belefutottam egy letiltásba így sajnos. A sajátom is független gyárilag, pedig a Telenornál vettem hűséggel.
#5206:
Ha garancia nincs is, a származásáról mindenképp érdeklődj, próbáld számlával igazoltatni, illetve a tulaj minden elérhetőségét jegyezd fel. Amit még félreérthetően fogalmazott előttem Jamesb kolléga, az a SIM kártya. Tehát az eredeti micro SIM-mel működik, a klón gondolom normállal, így értette. Bár klónt még nem láttam, de gondolom azért egyből látszik a külső minőségen is.[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom kihez fordulhatnék, nos kaptam nem olyan rég egy N9-es telefont. Most frissítettük a legújabb szoftverre + 1-2 programot is mellé. Újraindult a telefon és azóta csak tölt és nem csinál semmit, nem akar életre kelni..
Tudja esetleg valaki ilyenkor mi a teendő? köszönöm szépen!
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
válasz konyi79 #5212 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Nem volt még eddig ilyen gondom és azt hittem én rontottam el valamit majdnem egy órát töltött, de nem tudom, hogy mit azóta megy minden simán.
Köszi a segítséget, a flash leírást tanulmányozom hátha később szükségem lesz rá.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
poster
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van, szóval:
Tesómnak ilyen telója van, állítgatott rajta valamit és újra kellett indítani, hogy elmentse azt amit változtatni akart. Na onnantól kezdve folyamatosan újraindul a telefon, aztán egyszer csak kiírja, hogy A készülék nem működik megfelelően.
Csatlakoztattuk a Nokia Suite programhoz érzékeli is a telefont, viszont a kapacitás rész állandóan frissít (nem tudom mennyi ideig kéne rá várni, míg betölti az adatokat) és nem is engedi se visszaállítani, se újratelepíteni a telefont + állandóan foglalt a suite. Letöltöttem a NaviFirm programot, de nem tölti be a listát, amin a telefonok sorszáma látható lenne, valami service specific expection rá a válasz..
Esetleg tudna nekem valaki segíteni? Azt nagyon megköszönném
Ui.: közben azt is kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat a készülékkel pedig érzékeli.. -.-"
[ Szerkesztve ]
-
_JD
csendes tag
Üdv,
Tudnátok nekem ajánlani egy teljes funkcionalitású, relatíve jó minőségű, n9-kompatibilis "agybadugós" headsetet?
Ilyesmire gondolok (Lumia 710 headsetje):
[link][ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Időnként benézek kíváncsiskodni, hogy hogy áll az android project? Azt hallottam, hogy még mindig nem hibátlan. Mi nem megy?
Feleségemnek vennék N9-et, de droid függő.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
válasz quailstorm #5218 üzenetére
Akkor marad az "ez van, ezt kell szeretned, keress mást aki androidot vesz Neked" ütőkártya
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
sagit
veterán
Üdv urak.
Ma N9 tulaj lettem, 127 euróért sikerült vatta újat venni a helyi spárban, gondoltam ennyit megér. Brutálisan szép a teló, kéket vettem.
Mit kell tudnom róla friss tulajként? Eddig droidon nevelkedtem. Jeleneg PR1.1 (20.2011.40-4_PR_001) szoft van fent, de felajánlotta a 40.2012.21-03-as frissítést, mielőtt ráengedem érdemes lepucolni a telóról akármit? Nem laktam még be, 2 órája vettem.
Illetve pár ajánlott alkalmazásnak örülnék.
Ui: facebook chat értesítést nem lehetne belőni rá?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Lenry
félisten
ha friss, akkor nincs mit letakarítani, mehet az update.
facebook chatet a facebook-appba tudsz lőni, vagy a Fiókokban beállítod a Facebook-fiókod, és onnantól az Üzenetek közé kapod a FB-chatetGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
sagit
veterán
vatta új, mondom most vettem
A fb chat nem akar menni, az üzeneteknér online-ra rakom, villog zöld/szürke állapot közt, majd szürkére vált és kiírja hogy a fiók használatban. Talk és Skype pedig hibátlan. Na mind1, már 2%nál tart az update
-
poster
csendes tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy ébresztésnél a hangerőt hogyan tudom beállítani, úgy hogy ne menjen minden áldott reggel max hangerőn?
-
sagit
veterán
válasz Jamesb2 #5234 üzenetére
nincs egy jó leírás valahol? mert OTA ugye már nem tudom flesselni, gondolom pc-ről kellene
szerk: visszaolvastam
na winflash felrakva, (64 bites a rendszerem de nem nyafogott, működik vele? )
viszont a navifrimnél megakadok.
itt nézelődök-> [link]
osztrákba vettem a telefont, vissza is rakom rá az osztrák 16 gb-os cyan romot
csakhogy INNEN mit kell leszednem? Mindent?
[ Szerkesztve ]
-
Just486
senior tag
Csak a két legnagyobbat.
Aztán1, :
flasher -f -F main.binVársz, amíg befejezi, majd
2, :
flasher -f -F main.bin -F emmc.bin --flash-only=mmcA main.bin az a fájl, aminek a nevében az Arm van, az emmc.bin az aminek a nevében az Emmc van.
[ Szerkesztve ]
That unconquered country we call the future.
-
sagit
veterán
-
Zozzy
aktív tag
Nem lehet, hogy a Facebookod van valami biztonsági beállítással úgy belőve, hogy nem engedi bejelentkezni a telefont? Ez a bug már a PR1.2-nél sem volt, nekem azóta megy rendesen.
szerk: nekem sem akar online-ra kapcsolni a facebook. Múlt héten még nem volt ilyen gondom, tehát ez valami fb oldali gond lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz Jamesb2 #5245 üzenetére
biztonsági beállításoknál volt egy kis eltérés, belőttem ugyan olyanra, tehát most minden beállítás ugyan az facebookon, és az enyémmel még így is buggzik, most már nem írja ki hogy fiók használatban, csak villog zöld/szürkén
nincs ötletem
szerk: ismét kiírja hogy fiók használatban
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
de lehet, azt írtam hogy beállítottam egyformára
tehát pc-n ugyan arra belőttem mindkettőnk accountját, az övével frankón működik a chat, az enyémet nem engedi onlinera rakni.... már kipróbáltam több wififn, mobilneten, töröltem az olvasatlan beszélgetéseim, fiókot töröltem vagy 10* ....Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Zozzy
aktív tag
Próbálj jelszót valtoztatni a Facebookon, de egyelőre ne mondd el senkinek, és ne lépj be sehonnan máshonnan a facebookba. Így próbáld szűkíteni, hogy elvben se lehessen sehonnan máshonnan bejelentkezni a fiókodba. Ha így megy, akkor tüzetesen járj utána, hogy még mi használhatta. (esetleg egy előző telefon, vagy előző barátnő...).
Ha ez sem oldja meg, akkor nézz körül az fb adatvédelmi és alkalmazás beállításai között is, esetleg hasonlítsd azt is össze a barátnőd fiókjával.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest