- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz icezozo #5149 üzenetére
Dual Boot kernel és NitDroid telepítése
That unconquered country we call the future.
-
BobTail
őstag
-
konyi79
addikt
válasz BobTail #5152 üzenetére
Nálam is feldobta pár nappal ezelőtt, de azt hittem az eredetileg kiadott pc soft-hoz kell a nevéből ítélve, úgyhogy ki is nyomtam. Így utánaolvasva viszont érdekes lehet annak, aki 3g-t használ. Az fel is tűnt korábban 3g-n sokkal több a kapcsolódás ideje mint 2g-n hanghívás esetén. Sőt, néha hibára is futott. Igaz akku idő miatt én többnyire 2g-n használom.
Apropó, akkuidő:
Sajnos így másfél év után elkezdett gyengülni az akkum a mindennapos töltések után. Mivel az házilag nem cserélhető, így a Nokia (jó ha ti is tudjátok) arra a készülékkel együtt 2 év garanciát ad. El is küldtem szervízbe a T-n keresztül, mert a hivatalos szervíz sajna a hírös városban megszűnt. Erre ők, kicserélték az egész belét, és visszakaptam ugyanazzal az akkuval. Az új készüléket. Üzemidő továbbra is kb 13 óra, félóránként mail szinkronizálás (2fiók, csak fejlécek) és kb 45perc hanghívás. Mindez 2g-n.
?
Ti mire voksoltok, Lumia 925 vs jolla? -
konyi79
addikt
Igazából az itteni szervízt nagyon sajnálom, de a Nokia már nem az a Nokia többé, aki megengedheti magának minden megyeszékhelyen legyen képviselete. Itt maximálisan jók voltak, le a kalappal. A T szervizesei viszont az N9-et nem bonthatják meg, el kell küldeniük a Nokia központi szervizébe. Róluk már lehetett hallani szépeket, és tessék. Bár nem hiszem el, olcsóbb egy panel, mint egy akku. Max több munkaóra számolható el rá.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Ma adtam le a szervizbe az iPhone 5-öm és egy N9-et "kapartak" elő valamelyik fiókból, csórikám csontra volt merülve, de így ahogy próbálgatom nagyon állat kis rendszer ez a Meego. Sosem próbáltam még de igy iPhone 5 után persze hiányoznak az appok és kicsit lassú de ez a swipe megoldás nagyon állat, van az egész rendszerben fantázia. Nagyon sajnálom, hogy lett a platformból semmi. Még azon is elgondolkoztam, hogy veszek egy ilyet magamnak használtan másodlagos telefonnak.
Gondoltam megosztom ezt mint iOS/Android felhasználó.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Lenry
félisten
válasz heidrich #5159 üzenetére
egyik szemem sír, másik nevet
örülök, hogy tetszik a rendszer, eddig én is bárkinek mutattam, mindenki csak dicsérte, legutóbb egy Lumiás ismerősöm forgatta körbe, és teljesen el volt ájulva, hogy a swipe-os mozdulatok mennyire maguktól értetődőek és kézre esők.
ezzel együtt persze én is sírok, hogy bár mindenki szinte kizárólag jókat mond róla, és mégsem lesz már semmi belőle.
bár a SailfishOS sokmindent átvett a MeeGo-ból.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
gebro
aktív tag
-
heidrich
senior tag
Hat iPhone-t adtak volna cseretelefonnak csak nem volt nekik (igy is vartam 1 hetet) aztan visszamentem hogy mi a szitu aztan mondtak meg nem hoztak vissza iphonet azt kerdem mi van aztan a srac ilyeneket vett elo. Aztan mondtam ez tokeletes lesz amugy sem volt sosem Meego a kezemben, meg nem akartam tovább varni. De brtual jo kis telefon ez.
Amugy Szeged T-pont, Apple vicces lett volna ha ilyet ad.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
Viszont lenne egy kérdésem felétek:
Hogy lehetne a legkönnyebben a névjegyzékemet átszinkronizálni?
Jelenleg iCloudban és Google-el vannak szinkronizálva, értelemszerűen az előző kiesik, Google-lel pedig nem tud névjegyzéket szinkronizálni a Meego, Google exchange support pedig már nincsen.
Valaki ötlet?
-
heidrich
senior tag
Közben megoldottam átküldtem bluetooth-on az egészet egy vcf fileban, szépen be is importálta
-
Arthuro_Adam
őstag
-
Lenry
félisten
válasz Arthuro_Adam #5166 üzenetére
azok alapján, amit olvastam, a BB10 elég sokmindent átvett a Swipe UI-ból
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki esetleg tud üzletet ahol részletre kapnék N9-est Sajnos egyben nincs hogy ki fizessem
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
krisztianAMG
senior tag
Egy szlovák honlapra felkerült egy hibátlan N950 hibátlan állapotban 250 euróért. Hogy álljak neki ellen?
-
konyi79
addikt
válasz krisztianAMG #5170 üzenetére
Sehogy?
-
-igu-
addikt
baaaah
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jamesb2
aktív tag
Megvetted? Ha nem akkor adj linket
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
krisztianAMG
senior tag
Én is nézelődtem kicsit, amit találtam, azok közül a legolcsóbban is 1460 euróért kelt el eBay-en. De ezek mind tavalyi licitek voltak, mondjuk 250- ért simán elmenne szerintem még most is. Sőt! (Csak félő, hogy ha megvenném, nem tudnék túladni rajta. )
Jamesb2: Küldtem privátot.
-
gertitorpe
tag
válasz krisztianAMG #5175 üzenetére
Csak még azelőtt adjatok túl rajta, hogy kijön a Jolla telefon HWKB-os other halffal. Utána úgy hiszem megzuhan majd az N950-ök ára.
-
-igu-
addikt
válasz gertitorpe #5176 üzenetére
Ezt ketlem, az N950-es ugyanis limitalt peldanyszamban keszult fejlesztok reszere, kuriozumnak szamit birtokolni egyet. Es ahogy telik az ido, egyre inkabb az lesz.
Ha a Jolla is meglepi a billentyus verziot, annak is lesz erteke boven, de sztem nem nyomja le jelentosen az akkorra mar megjobban megritkult peldanyszamu N950 arat.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
ludla
őstag
válasz gertitorpe #5176 üzenetére
Már most én is úgy vagyok hogy nem nagyon adnék már egy kifutó N9 ért 35-50ezret mert ősszel jön a Sailfish OS valószínű nem csak Jolla telefonon és akkor már egy memória bővíthető telefonért szívesebben fizetnék.
Amúgy sajnálom hogy 2éve nem vettem meg az N9-et mert nem rossz kis telefon.
/ismerőseim győztek meg hogy ősszel vehetek magamnak jobbat részletre /[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, nem rég vettem használtan egy Nokia N9-et. Ki milyen alkalmazásokat használ rajta?
Olyat tudtok mondani, ami mutatja, hogy mennyi a szabad ram? GPS programot ki milyet használ?
Előre is köszi.“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
ludla
őstag
válasz Jamesb2 #5179 üzenetére
Azt mondod még mindig megér ennyit? A memória bővíthetőség korlát miatt nem nagyon akarom meg hogy az aksit se tudom cserélni ha lemerült. Blackberry z10 ami még nagyon szimpatikus de várok decemberig majd akkor ki derül mit veszek.
-
Wandamme
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez mennyire jó vétel?
[link]
Nem nagyon találok boltokban feketét, meg abban sem vagyok biztos, hogy ahol van az 'made in finland'. -
Wandamme
tag
válasz Jamesb2 #5188 üzenetére
És esetleg tudnál olyan boltot mondani ahol lehet olyat kapni? A legtöbb webshopban csak rózsaszín van, vagy ha fekete akkor 65 ezer környékén. Félek, ha sokat várok akkor léáll a forgalmazása. Vidéki vagyok, így a boltlátogatás nem nagyon megoldható. Az se baj ha csak angol nyelv van benne.
-
Lenry
félisten
majdnem megvolt az 1 hónap uptime, de újra kellett indítani, mert elkezdett nem csatlakozni WiFire és nem szinkronizálni a mailjeimet.
restart után jó.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Jamesb2 #5192 üzenetére
eddig mindig közbejött valami, ami miatt újra kellett indítani, de az utóbbi időben nem, és örültem is neki, talán az E50-es Nokiám ment egyhuzamban ennyit utoljára... 3 évvel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Arthuro_Adam
őstag
Nálam 5-10 nap mindig megvan két újraindítás között. Leggyakoribb hiba nálam a wifi szokott lenni, hogy egy idő után nem csatlakozik fel, illetve még a böngészővel szokott lenni, hogy meg se nyitja (bár itt még nem próbáltam, hogy Terminalban kilőni, hátha az a gond).
Egy gyors körkérdés, megnéznétek, hogy a Webinfó betölti nektek ezeket az RSS csatornákat:
http://index.hu/gazdasag/rss
http://index.hu/kulfold/rss
http://index.hu/tudomany/rssMinden más feed megy, csak ezeket nem tudja frissíteni egy hónapja.
Köszi.
-
Zozzy
aktív tag
válasz Arthuro_Adam #5197 üzenetére
Kipróbáltam az rss csatornákat, nekem sem frissíti "helytelen webinfó" üzenet mellett. Azaz kevert valamit az Index. A többi, amire fel vagyok iratkozva, megy rendesen.
-
gebro
aktív tag
válasz Arthuro_Adam #5197 üzenetére
Nekem is helytelen webinfó jelenik meg már jó pár hete, a 24 órás híreket kipróbáltam azt viszont frissíti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- GTA V
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest