- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus8
tag
válasz DuDieHUN #4750 üzenetére
Igazából én is ezen gondolkodtam, csak nem tudom, hogy a rendszer engedné-e a régebbi verziót felrakni. Ha más nem akkor egy teljes újratelepítés után feltehető rá szerintem. Egyébként ezt írták anno a PR1.3-ra:
"...a fejlesztők szerint mintegy ezer minőségi fejlesztéssel lepik meg a felhasználókat, ebbe beleértve az e-mail-kezelést, a Facebook és a Twitter integrációt is, a hivatalos tájékoztató szerint pedig a hálózati kapcsolatokat is komolyan érinti a frissítés. Az első tesztek szerint gyorsabb lesz a kamera, több beállítási lehetőséget is kap, a hangerőt megnövelték, az NFC hibáját javították, a videók lejátszását újabb kodekek segítik, valamint pontosabb a másol-beilleszt opció."
Pontosabban:
- A fájlfeltöltés a dedikált böngészőn keresztül történik.
- A videódekódolás javítva lett.
- Az UI simábbnak látszik, minden bizonnyal 40 fps-en megy.
- A hangos/utcai profil kapott egy ikont a készenléti képenyőn, illetve a status bar-on.
- A készülék vezeték nélküli megoldásai (főleg WiFi) fejlődtek, mivel a hatóköre kiterjedt. Ezen kívül a PR 1.2-höz képest több hálózatot is lát.
- Meg lett szüntetve a sok szeletből álló médiafájlok lejátszása közbeni szaggatása.
- Régebben volt egy olyan hiba, hogy az “Összes dal” listában akár ötször is képes volt mutatni egy zeneszámot. Most ez meg lett szüntetve a PR 1.3-mal.
- Több NFC-s lehetőség a Nokia C7-00-val.
- 0.1-es biztonsági rés befoltozásra került.
- A swipe jobb lett az RSS alkalmazásban.
- A “Fenix not responding” át lett írva “Mail not responding”-ra.
- A swipe billentyűzet újra normálisan működik.
- A böngészőnél a top oldalak nem laggolnak, amikor a kezdőképenyőre lépünk.
- A kamerában a fókuszálást mi is kiválaszthatjuk, illetve került egy a sötétben való fotózást segítő algoritmus a PR 1.3-ba.
- Megint új betűtípusok.
- A Nokia Maps gyorsabban pozícionál beltérben, mint régebben, pontosabban a PR 1.3 előtt.
- A twitter applikáció már támogatja az idővonalat, illetve csoportos beszélgetést.
- Az időjárás widget háttere a notifikációs képernyőn átlátszó, azonban az AccuWeather appjánál ez nincs így, mivel ott nem átlátszó.
- A Copy/Paste sokkal precízebb lett.
- A Nokia Music boltjában a fizetés közben előjövő bug javítva lett.
- Különböző kisebb módosítások történtek az alkalmazásikonoknál.
- Néhány alapértelmezett alkalmazás neve le lett fordítva különböző nyelvekre.
- A hangporfilok kiválasztása nem működik, ha bedugunk egy headsetet.
- A Lock Screen-en nem jelennek meg az elmulasztott események, nem fogadott hívások, ha csatlakoztatjuk az N9-et a TV-hez.
- A böngészőbe való begépelés során – ha azt swipe-pal csináljuk – akkor dinamikusan csökkennek a javaslatok.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
erről a listáról eszembe jutott két kérdés, amik régóta motoszkálnak bennem:
1. lehet az NFC-vel fizetni valahogy? tudjátok, ez a PayPassos izé.
2. ha a rózsaszín csúszkával szabályzom a hangerőt, akkor mit csinál a kék, amibe a csengetés van írva?Jesszusom, ez a jpg de undorító
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
lajos82
tag
1. Az NFC-hez kéne a magyar bankok együttműködése is, egyelőre erre sok kilátás nincs. Ha van mondjuk angol bankkártyád azzal összetudod buherálni az NFC-t, de én nem javaslom.
2. A kék, mint ahogy a felirat is mutatja a csengőhang hangereje, a másik az pedig minden más hangot szabályoz.
-
mokus8
tag
NFC-vel elvileg lehet fizetni, csak egyenlőre nagyon kevés helyen van bevezetve ez a rendszer. Elvileg még tesztelés alatt áll. Ha pedig PayPass-os bankkártyád van akkor azt is csak odaadod és odaérintik a leolvasóhoz. (viszont azt hiszem ez 5000 Ft-ig van korlátozva)
A rózsaszín csúszka az a rendszerhangokat szabályozza (videónézés/zenehallgatás/ébresztőóra...stb. hangereje), míg a kék a csengetés/üzenetjelzés hangereje.
-
Lenry
félisten
értem, köszönöm a válaszokat.
NFC: de ha lenne is megfelelő banki háttér, akkor is: hogyan használom? valami app-al, vagy hová adom be a bankkártya adatait?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
domesz
aktív tag
Hello!
Valaki ért itt kicsit komolyabban a telóhoz? /WinFlasher-ről lenne szó és a telóhoz tartozó szoftverről/
Úgy tűnik egyenlőre tégla lett a telefon.köszönöm
üdv.: Ddomesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
domesz
aktív tag
válasz Jamesb2 #4759 üzenetére
Igen ezeken már túl vagyok.
Szóval a telefon be sem kapcsol/kapcsolt.
De a win felismerte de csak annyi hogy n9 /usb mód/Ekkor ugye utánaolvastam stb stb majd letöltöttem a legfrissebb hozzá tartozó szoftvert /NaviFirm+/ ugye leolvastam a sim tálcáról hogy pontosan milyen is.
Most nem otthon vagyok így pontosan nem tudom csak hogy a vége 001-volt de ugye ezt nem engedte felflashelni mert az enyémen 403! volt fent / csak ugye ugyanazt vagy frissebbet enged feltenni/, de ugye ezzel be sem kapcsolt /403/ /vagyis kép nem volt/Aztán próbaképpen letöltöttem egy telenoros legfrissebbet aminek szintén 403 volt a vége az elindult persze de a végén 1-2 hibát kiírt így nem lett jó.
Itt tartok most...
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Jamesb2
aktív tag
Csak azt engedi ami rávaló. Tehát a product kódnak meg kell egyeznie.
A Phoenix-szel át lehetne írni, de asszem azzal is csak akkor ha megismeri a telefont bekapcsolt állapotban, tehát az eredeti firmet mindenképpen vissza kell csinálni.Szóval ha tiéd nem telenoros, akkor azzal nem megy. Bár nem tudom pontosan milyen...
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
domesz
aktív tag
Igen azt értem de amikor megvettem 403 volt rajta és ami rá való /vagyis a legfrissebb amit a NaviFirm enged/ az 001. És ezért azt nem engedi rátenni.
Ilyen a teló: RM696 NDT LTA CYAN 16GB /059K172/
Ezt tölti le: DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_001-OEM1-958_ARM.bin
De ez van rajta: DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_403-OEM1-958_ARM.bin
És ezért nem engedi föltenni azt mivel csak ugyanolyat /403/ vagy frissebbet engedne.
EZ a problémám.
[ Szerkesztve ]
-
Jamesb2
aktív tag
Az csak valami kód, nem a frissessége.
Nekem kallódik a gépen vagy 8 féle géphez való, egyiknek sem azonos a száma, de mind a legfrissebb.Viszont olyannal már találkoztam hogy kicserélték benne a SIM tartót, és nem az eredeti szám volt benne...
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Just486
senior tag
Ilyenkor válik a gyakorlatban bosszantóvá, hogy a simtálcára nyomtatták a termékkódot.
That unconquered country we call the future.
-
domesz
aktív tag
Na most reggel nekiálltam, utánaolvastam.
Nálam ugye alapból a DEAD phone USB flashing módba kell csinálnom.
Nyomok egy Open Productot: kiválasztom hogy RM-696
Aztán Flashing-Frimware Update katt Product Code és ezt dobja ki: "Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified."Ez van fönt: Phoenix Service Software 2012.50.000.49146
Ötlet?
-
domesz
aktív tag
válasz csacsi67 #4777 üzenetére
Igen ezek már megvannak.
De nekem flash közbe előtt a kis boxba ezt írja ki: MCUSW flashing failed és hogy húzzam ki dugjam rá, megcsinálom megint tölt fölül és megint MCUSW flashing failed és ez ismétlődik...
-
domesz
aktív tag
Semmit
Annyi hogy ki kell húzni a kábelt 8mp-ig nyomni a bekapcs gombot majd visszadugni a kábelt.
Ezeket persze meg is csinálom.domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Lenry
félisten
totálisan véletlenül nincs meg valakinek a Maemo Flasher-3.12.1 Tool for Harmattan for Windows nevű csodálat? Nokiáék voltak olyan kedvesek, hogy kilőtték az ezt tároló szervereket, és persze minden weboldal onnan linkelte.
[ Szerkesztve ]
-
giliczeb
csendes tag
Sziasztok!
Nah az van, hogy Nokia Np-em van és hát 1 hónapja van meg kb a telefon és hát bénáztam vele egy kicsikét az történt h. ahol van az időjárás meg a webinfo kitötröltem véletlenül a twittert és most az istenért se tudom visszahozni vmi ötlet??? kérlek segítsetek mert meghalok nélküle
-
Lenry
félisten
(#4784) giliczeb
Fiókok - Hozzáad - Twitter
mod: válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
giliczeb
csendes tag
Még egy kérdés... a nokia áruházból töltöttem le egy két dolgot a telefonomra és a nokia netes honlapján azt jelzi h. letöltötte nálam viszont azt írja a telefonon h. várakozik.. de már 2-3napja.. mit tudok ilyenkor tenni? visszavonni hogy tudom, vagy meggyorsítani a folyamatot? kösziii
-
DuDieHUN
aktív tag
nektek megfelelően hangos a hangszórója (mármint amelyikkel telefonáltok), nekem az eddigi telefonjaimat kb. 50%-on kellett használni, de ennél még a 100% is kevés sokszor
amoled beégés (sávok látszódnak) garanciálisan cserés?
-
Lenry
félisten
válasz giliczeb #4788 üzenetére
a főképernyőről eggyel jobbra lapozva látod a futó programokat, hosszan nyomva az egyikre be tudod azokat zárni. zárd be az Áruházat, és próbáld újra letölteni, amit szeretnél
-
BobTail
őstag
válasz DuDieHUN #4789 üzenetére
Már lassan másfél éve használom, és egy év után jöttem rá, hogy rosszul tartom a telefont a fülemnél, mert nekem is tök halknak tűnt... kicsit csalókás, hogy a legtetején van a hangszóró, én azt hittem, hogy ha a teteje a fülem közepénél van, tehát a hangszóró merőlegesen van a hallójáratomnál, akkor hallom a leghangosabban, de nem amióta fentebb tartom, tehát majdnem az egész fülemre ráemelem a telefont, teljesen hangosan és tisztán hallom a másikat! Azt ajánlom neked, hogy te is próbálgasd, és biztos vagyok benne hogy megtalálod a megfelelő pozíciót
-
DuDieHUN
aktív tag
köszi a válaszokat,
a telefon tartásán már javítottam mert nekem is feltűnt, de még így is halk
a sávosodással akkor viszont beviszem gariztatni
-
lajos82
tag
Sziasztok,
Sajnos betört a kijelző üvege, van esetleg infótok róla, hogy hol cserélik mondjuk nem 50k-ért?
Előre is köszi! -
angyall
tag
Sziasztok!
Megéri ilyen telefont venni? Most egy Lumia 710-esem van, de kipróbálnám a MeeGo rendszert is, ilyenem még nem volt. iOS sem, de az nem is lesz! Köszi a választ!!!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz DuDieHUN #4789 üzenetére
képzeljétek, elvittem szervizbe a telefont aminek az egyetlen baja az volt, hogy halk a hangszórója, nagyon rendesek voltak a nokiánál, mondák, hogy 3 óra alatt kész van, ma érte mentem és elhoztam, de csak itthon próbáltam ki, és a következő hibákat produkálja:
- készenléti képernyő 5 másodperc után kikapcsol
- nem működik a dupla érintéses feloldás
- hívás, ébresztés esetén nem kapcsol be a képernyő, hanem sötét marad és csak a feloldó gomb benyomása után tudom felvenni...nagyon jó, hogy egy tökéletes telefont hagytam a szervizbe erre valamit elszórtak vele.... és persze holnap vihetem vissza és majd mehetek még egyszer érte
software-t újra is tettem, hátha megoldja de nem segített...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest