- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
primera1
aktív tag
-
drzsoo1
aktív tag
válasz stewe780 #14175 üzenetére
Ha ilyet csinálsz befejezi a futó műveleteket, utána kapcsol ki. Ha kirántod belőle az akksit ( N8-on ugye ez nehéz lesz) akkor lehet csak adatvesztés. Androidon legalábbis ezt tapasztaltam. Ez még lemerülés esetére is igaz.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
köszi közben megleltem én is az lenne a kérdésem,hogy én most ivo777 féle bellet hasznàlok phoenixel feltehetem az ivo féle 3 fàjlt hogy ezt a rofs2 magyart teszem mellé vagy az úgy nem lesz jò?köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
CS_D
senior tag
Ez a verziójú Belle van fent: 111.020.0203, és az Opera Mobile (bármelyik működő verzió) bizonyos fontok ékezetes karaktereit cirill betűkre cseréli.
Pédául a hardverapró tökéletesen, ékezethelyesen megjelenik, viszont a fórum hozzászólásait elrontja. 'ű' van, de üöőáéí nincs
Ugyanígy az index.hu-n is: a cikkek címei ékezethelyesek, de a betekintő már nem jó.
Ivo 3.1 és 3.2-t próbáltam, mindegyikbe tettem magyar beviteli nyelvet. Más is tapasztalt hasonlót?
Ivo 1.2-nél nem volt ilyen gond, csak tegnap frissítettem rajta egyet, hogy legyen GPU is.
-
CS_D
senior tag
Probléma megoldva:
Az IVO ROM-ban volt a hiba. Mégpedig a rofs2-ben a resource/Fonts mappában lévő fontokból hiányoztak az ékezetes karakterek (mérete is kisebb volt, mint a régebbi fw-ben). Így felülírtam őket a régiből, de meghagytam az egyetlen új fájlt (ennek nem volt párja a régiben).
Így most már tökéletesen olvasható az Opera Mobile általi böngészés is.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Nos, olyan hibákba ütköztem az Opera minivel hogy már nagyon elegem van belőle. Már nyomozok a dolgok után, de eddig semmi. Éppen ezért felteszem a kérdést.
Hiba jelenség 1: Megnyitok egy weboldalt, például a Mobil Arena fórumát. Amikor beakarok lépni a fórumba beírom a nevet és a jelszót. Itt jön a bibi. A jelszó mezőbe alfanumerikus billentyűzettel nem lehet beírni a jelszót. A második karakternél megfagy a bevitel. Ekkor fogom, elfordítom a telót és qwertz-en simán belehet írni. Minden oldal jelszó mezőjében ezt csinálja. Ha jól rémlik Anna óta, és az utolsó Mini frissítés óta. Most Belle van.
Hibajelenség 2: Az Opera Mini képtelen a routeremen keresztül elérni a netet. A java verzió működik, s sis-es nem. A régebbi verzióknál a hálózati kapcsolatot lehetett állítani HTTP és Socket között. Ezek közt váltogatva ment a routeren is. A router is már le lett gyalulva, szűz sw van rajta, még sem megy a sis mini.
Plusz az Opera Mobile Link sem megy a routeren keresztül. Ha esetleg tudja valaki hogy melyik portot használja akkor lehet hogy csak egy port nyitás kell neki.
Kérdés: Másnak van hasonló gondja?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
deka10
senior tag
Azt én is tudom, de ez így volt,hogy mit csinált nem vágom de valamit töltött le és magyarul írta ki.
taylorpro: nálam csak a wifit dobálja el és olyankor csak a progi újra indítás segít.[ Szerkesztve ]
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
bringasisti
őstag
Mikor regisztráltam itt a Fórumon kicsit f@sz voltam és egy olyan lev címet adtam meg amit azóta se használok. Ezért véletlenül most vettem észre, hogy csomó privátra nem reagáltam. Mindenkitől ezer bocsi.
BENEFON DELTA--------N8
-
Sn00PiG
aktív tag
Én ajánlom figyelmetekbe még mindig a the_one.89 féle Belle firmware-t. Gyakorlatilag bő egy hete ez van fent, és eddig semmi hibába nem ütköztem (kopp-kopp). Full magyarított (701-ből), magyar billentyűzet (bár inkább nélkülözöm az "őű" betűket, és használom az angolt hosszú nyomásos ékezetes karakterekkel, mert ott több a hely). A progik 95%-a tökéletesen fut rajta, az AttisX féle VisionOfAnna ikonkészlettel pedig gyönyörű is. Kapott egy tinkerbelle téma effekt pakkot, így meg a legtöbb ismerős, akinek androidja van közel hanyatvágta magát, hogy mennyire jól néz ki és minden megy rajta, ami nekik.
Opera mobile nekem is furcsa, pl ipmart fórumtól összehal, lassabb, mint a gyári böngésző, egészen érdekes. Maradok a gyárinál, az kapott egy iPhone user agentet - sok mobil oldal, google szolgáltatások jobban mennek. Eddig 1x omlott csak össze, de 7 lap volt megnyitva, és One csinált rá egy modot, hogy ha összeomlik, akkor következő indulásnál popupban megkérdezi, hogy új munkamenetet akarok nyitni vagy az előzőből mit szeretnék visszaállítani, így szinte tökéletes.
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
stewe780
őstag
Ti nem tudtok valami ingyenes jegyzetprogit, aminek nem kell net a reklámok miatt? Bármilyen gagyi is jó, nem kell, hogy widgetezni tudjon, nem kell jelszavas tárolás, pipázási lehetőség sem kell mint a teendők szerűnél. Csak gépelős legyen, ne rajzolós, ez utóbbiból találtam elég jó ingyenest is, de gépelősből nem. A gyári tökéletes, csak külön kezelnék néhány ideiglenesen leírt infót, arra keresek valamit.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
Ezt használtam az 5800-án, rezisztíven elég jó volt, de kapacitívon ha valaki ezzel felír valamit ez nagy mágus, szvsz lehetetlen
És ez ingyenes volt, meg még mindig az.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Sn00PiG #14231 üzenetére
köszi majd megnézem,én most a 3.2es ivo félét tettem fel csak a coderus féle rofs2 vel a magyar miatt és nekem eddig hibàtlanul megy! ez a tinkerbelle effekt cucc mit takar illetve ezt hogy lehet feltenni? az attisx féle ikonkészlet hogy tehetö fel ezeket phonexnél kell betteni vagy utòlag is feltehetö?köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz gretzky77 #14233 üzenetére
AttisX ikonkészlete a témáihoz jár, én megvettem egyet, ezért van
A theme effects meg egyszerű, keress rá guglin "n8 theme effects" vagy akár youtube-on, töltsd le, és a megfelelő mfirmware-t használva másold az e:\effects mappába.
egy példa (nekem ez van fent): http://www.youtube.com/watch?v=B3SW8AMlwIwNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
lizakd
tag
Hogy tudok java alk./játékot telepíteni? Hibát ír ki telepítés közbe!
-
MC Pite
veterán
válasz MC Pite #13600 üzenetére
Úgy látom webdav-al nem nagyon fogom a routeremen lévő tárhelyet felmountolni telefonra.
létezik BÁRMILYEN megoldás hogy elérjem normálisan? SicFTp egy hihetetlen körülményes xar, ráadásul csak c:-re ment. Symsmb-hez gép kell, de éppen nem hajlandó működni. Symftp szintén. Szóval pc és gép között sem megy most semmi; de a fő cél a hálózati meghajtó samba/ftp/akármilyen elérése.
Igen, DLNA-t is próbáltam, nem találja meg mint dlna server; vista látja a routert eként.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Kasya
nagyúr
-
busman
veterán
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Ricardo
titán
-
zorzy4
addikt
válasz Ricardo #14241 üzenetére
Reménykedek, hogy jó lesz. Van bizodalmam a rendszerben, bár még nem próbáltam. Van egy amatőr számítógépes kollégám, aki sokakkal ellentétben nem szokott marhaságokat beszélni, és idáig mindig bejött amit mondott. Szerinte a nem véletlenül választotta a wint a nokia. Általában ami a microsoft csinált az bejött, még a közben mindenki szidja is.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Jégkokó
veterán
Mostanában egyre gyakrabban csinálja azt a telefonom, hogy egyszer csak eltünik a hálózat és nem érzékeli a sim kártyát.Kicsit megmozgatom és ujraindúl ,ezután pedig tökéletesen működik.Lehet a simkártya kezd el meghalni?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
SlayR
senior tag
Következő problémára még mindig nem találtam megoldást hátha végre valaki felhomályosít ez ügyben.... Nokia 3D World Gaze, Sleeping Screen Nokia maps 3.08 stb stb telepítésnél eljut a telepítés előkészítéig...majd " Telepítési hiba " üzenet.... QT van fent Coderus féle Bellett tettem fel valaknek hasonló volt e már?
-
oggy71
tag
válasz busman #14240 üzenetére
Kár, hogy a Nokia eldobta a symbiant!
Pedig van még ebben rendszerben kakaó!
Csak a mégnagyobb lovetta miatt repülnek rá a win-re!
Arra kíváncsi leszek viszont, hogy ezzel a "lepukkant" rendszerrel mi lesz az elkövetkezendő 5 évben!
Nálam mondjuk két év egy készülék kihordási ideje.
Lehet ez az új cég úgy felturbózza a symbiant, hogy két év múlva megint ilyet veszek -
attisx
addikt
válasz oggy71 #14246 üzenetére
Igazándiból ebben hírben nem sok újdonság van, amit egy bő féléve már ne tudnánk, max csak annyi, hogy végre hivatalosan is lezárult a fejlesztés kiszervezése. Ez meg szerintem inkább pozitívum, így legalább a fejlesztők nyugodtabb körülmények között folytathatják a munkát, aminek talán még látványos eredménye is lehet.
Aztán két év múlva meg kitudja mi lesz. Lehet bebukik az egész wp projekt. Az Intel és a Samsung meg karöltve sikerre viszik a MeeGo hamvaiból építkező Tizent...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
stewe780
őstag
Ezek odafent a Nokiában szerintem élvezik a zuhanást. Kicsit borul a cég, na vágjunk még alá, hátha gyorsabban is tönkre lehet tenni. Most ugye az a stratégia, hogy win lesz a nokiákon. Ok, rendben. De mi a faszért kell kijelenteni, hogy a symbian kuka? Attól még lehet kuka, mert a win mellet az eladások esetleg majd nem azt produkálják ami. De így, hogy előre kijelentik? Egy évvel az első win-es Nokia megjelenése előtt? Komolyan, ami viszi a céget, azt még éltében eltemetik? Totálisan ugyanez a helyzet a meego-val, arról is egyértelműen kijelentették, hogy nincs jövője. Még a megjelenése előtt!?! Szánalmas egy banda az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest