- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Hivatalosan is megindult: http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
-
viewdetails
addikt
Tölti a Cyan-t lefelé. Független, magyarországi készülék.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Polllen
nagyúr
válasz viewdetails #5463 üzenetére
t-s függő is szed le éppen valamit. (8.1 DP-re)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
viewdetails
addikt
Ez gyors volt. Elsőre annyi a különbség, hogy nyilacskák jelzik az adatforgalmat.
Lehet kéne HR?Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
bigsee
addikt
válasz FіkuszKukіsz #5465 üzenetére
Tózse! (oroszul nem tudóknak: szintén!)
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
hdtomi
senior tag
Telenoros (független) és nekem is frissül
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
Gusztáv
addikt
Nálam is jön le valami (francia független készüék) .
Laci
-
Polllen
nagyúr
válasz viewdetails #5468 üzenetére
Dp-hez képest nincs nagy változás, de 3 HR előhozza a fejlesztői beállításokat!!!4!4!!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Peathee
aktív tag
Nekem is elindult a frissítés!
(Független magyar)Töltöre tegyem? kb 40% volt amikor elkezdte...
[ Szerkesztve ]
-
galmat
aktív tag
Mi a magyar független, vagy telenoros product code? Nem találom a listában.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Nekem is frissítést jelzett, s engedtem, akksi kb 60%. De azon rágódom, hogy most ha felmegy rá a 8.1 a Cyannal együtt, akkor ami a telóban volt minden törlődik, mert biztonsági mentést nem csináltam. Mit tanácsoltok?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
arm1n_
csendes tag
Sziasztok, nekem finn cyan van, de a display menü color profile almenüjében csak kettő csúszka van. Akik frissítettek most újonnan azoknak is csak kettő van, vagy az a plusz toligálási lehetőség csak pár modell kiváltsága?
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
Nem találtam ezt a csúszkát, meg amúgy is hiányzott pár dolog, HR helyett gondoltam, NSU, de kiszúrta, hogy DP-s, nem volt hajlandó szoftvert tölteni hozzá. Így NCS, 8.0 vissza, most újra nekifutás OTA Cyan-nak, kíváncsi leszek...
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
őstag
Telekomos függő. Frissít éppen 8.1-re juhé! Vicces hogy két különböző méretű fogaskerék próbál együtt forogni a képernyőn. Vajon ezzel jelzik előre, hogy nem lesz minden tökély?
-
HKorn
veterán
érdekes, most hogy olvastam a kommenteket, hogy megjött a frissítés, rákerestettem frissítésre enyémen is és talált, de magától nem jelezte.
Ezt is csak napi 1x futtatja le magától, mint az app frissítéseket?
Mondjuk az is durva, hogy a függőkre ugyanúgy megjött, mint a függetlenekre.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
hdtomi
senior tag
"action center" nem lehet némítást állítani, DE hangerőgomb megnyomásával előjön kis menü ahol lehet és rezgést is lehet állítani, ez fontos szerintem.
[ Szerkesztve ]
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
őstag
Király! Ebbe az IE-be is bekerült az olvasás opció. Tableten hozzászoktam, itt hiányzott.
-
HKorn
veterán
fasza, gyorsan feltelepült, szerintem a DP-s 8.1-et nem írta felül, legalábbis akkor sokkal hosszabban telepített.
Cyan fent van, de még mindig nem tudom mit nyertem ezzel
Run&Ride
-
Uher
aktív tag
mindenki telepit?
-
drz400
csendes tag
Én egy frissítés közbeni kekhalállal küszködök épp. Azthiszem falhozvágom mindjárt.
-
AndrewBlase
senior tag
Hááát, mit ne mondjak. Ahhoz képest, hogy mekkora várakozás előzte meg a Cyant, nem ájultam el tőle így elsőre.
Az Action center tetszik, de azon kívül....
Ráadásnak felb@szott egy csomó kéretlen appot, és minden "gyűjteményben" lévő appot kilistázott.
Ami hasznos újítás lenne, az meg nem érhető el magyar nyelven/készüléken...Persze lehet, hogy az a részletekben rejlik, de én még nem jöttem rá.
Miért mindig én???
-
burasu4
senior tag
Nekem is sikerült. Cyan van fent. Igaz idáig DP-t használtam...igy még keresgélen az újitásokat.
Telenor (független)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest