- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz viewdetails #5798 üzenetére
Kábel Telekom valami, 120Mbit-es.
Nem szokott szakadni, csak most tapasztalok ilyet.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
Talán talált valami frissítést 8.0-ról.
Most szedi le.
Filmet akartam ma nézniHonor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SHO(KER
csendes tag
Nálam valami nagy gebasz van, megérkezett a Cyan, és kb. 3 perc használat, meg 30 perc készenlét alatt az akksi töltöttsége 100%-ról 85%-ra zuhant, használat közben pedig irtó forró a telefon. Szerintetek gariztatnom kell? B-Tel-nél vettem idén februárban...
[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
Érdekes dolgokat művel eme remek frissítés közben a telefon... A Wp 8.1 előtti kis updatet elkezdte felrakni fogaskerék bejött utána újraindítás és se kép se hang... Csak egy soft resettel volt hajlandó feléledni...
-
janist81
tag
Cyan frissítés után nektek Továbbra is jól megy a glance? Nekem hiába van arra állítva, hogy mindíg Menjen, folyamatosan kikapcsol teljesen a kijelző. Frissítés után volt alaphelyzetbe állítás is.
-
embe
nagyúr
Hali!
Egy ilyen telót néztem ki magamnak, egy ilyennel szemezgetek.
Kérdésem, hogy több év droid használat után az átköltözés mennyire menne zökkenőmentesen?
Gondolok itt a google accounthoz rendelt teló számokra. Vagyis lehet-e a telóba google fiókból importálni kapcsolatokat, könyvjelzőket?
Ehhez Microsoft fiókot kell létrehozni?[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Igen, célszerű MS fiókot létrehozni a felhő szolgáltatások és a store miatt is.
Az MS fiókba beimportálhatóak a gmail kontaktok, arra vigyázni kell, hogy a google fiókban előfordul, hogy nem megfelelő mezőben szerepel a kontakt telefonszáma, ebben az esetben nem megfelelően jelenik meg, illetve nem jelenik meg a kontakt telefonszáma.
Pontosabban, az MS kontaktlista nem értelmezi ez egyéb mezőt, ami a google fiókban létező mező, ha itt szerepel adat akkor azt nem jeleníti meg. Remélem jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
viewdetails
addikt
Az MS ökoszisztéma a live fiókra épül. Ez nem csak egy email cím, hanem a belépő/jelszó a szolgáltatásokhoz. Tehát első körben hoz létre egy tetszőleges live acc-ot (@hotmail.com, @outlook.com), ezzel aktiváld a telefont, és később hozzá tudod adni az accountok közé a gmailt is.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
embe
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Akkor ha megvenném ezt a telót ahogy elnézem nem lesz akadálya a "költözésnek". -
embe
nagyúr
válasz viewdetails #5824 üzenetére
Akkor MS fiók nélkül nem is tudok bejelentkezni mondjuk a gmail fiókba? Ezt a sorrendet amit leírtál akkor tartani kell?
-
viewdetails
addikt
Az MS fiókot azért célszerű "elsődleges" fiókként felvenni, mert később az MS szolgáltatásokhoz mindenképp kell. A Gmailt pedig le kell degradálni sima mail/névjegy/naptár fiókká.
Ugyanaz mint droidon, csak pepitában, ott egy Gmail acc kell az aktiválásnál és később tudsz hozzá bármilyen email címet, címtárakat, naptárat hozzáaadni. Itt ugyanez van, MS live acc-al.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
embe
nagyúr
válasz viewdetails #5833 üzenetére
Most készítettem egy fiókot webes felületen, és a gmail címet adtam meg, így aktiváltam a fiókot. Most akkor ezt a fiókkal ha bejelentkezek majd a telóra, nem fogok tudni minden funkciót elérni?
[ Szerkesztve ]
-
dzoli87
aktív tag
Üdv, van valakinek tapasztalata Nokia BH-111-es bluetooth headset-tel, működik ezzel a telefonnal?!
-
nadpaat
csendes tag
Sziasztok !
Lehet-e preview for developers (8.1) verzióról valahogy visszaállni az eredeti operációs rendszerre (8.0) és újra frissíteni a telefont, de most már teljesen a hivatalos úton ? Ha lehet, akkor, hogy kell megoldani ?
Üdv,
-
SsPL711
őstag
-
embe
nagyúr
Az OTG funkció továbbra sem működik a winmo alatt ugye?
Illetve kérdezném, hogy aki droidról váltott, annak nehéz volt az átállás? Előnyök / hátrányok?
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz BobTail #5845 üzenetére
Ilyenek vannak
Nem tudom ezek eddig is voltak e.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest