- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz bluemirage #4697 üzenetére
Nekem gond nélkül megy a céges exchang-es levelező, nem tudom mit bénáznak a rendszergazdáitok.
Nem hiszem, hogy szigorúbb company policy volna nálatok mint itt, bár nincs kizárva.
De, nekem ment Droiddal és most WP8-al is, mindenféle trükközés nélkül.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
őstag
válasz SsPL711 #4701 üzenetére
PPTP-re gondolok, szerintem.
Az IT policy elég magas. Ahogyan a pendrive-ok sem működnek nálunk, az összes webmail tiltott stb... Az exchange-hez való közvetlen kapcsolódás biztonsági okokból tiltott. Ahogyan kizárólag csak eltérő platformok közötti VPN-es OWA-s hozzáférés engedélyezett. Tehát pl. a levél nem töltődhet le a telefonra és nem lehet PC-vel sem kapcsolódni... ami 2014-ben statisztikailag fertőzöttebb lehet, mint egy mobil...
De már mentem is a szakmai WP topikba.
Igen, a droid támogatja a PPTP-s VPN kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
viewdetails
addikt
válasz bluemirage #4702 üzenetére
PPTP-t biztonsági megfontolásokból nem támogat már, úgy tudom.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
savoo
addikt
válasz viewdetails #4703 üzenetére
Így van, nem túl célszerű azt használni...
-
őstag
és viewdetails...
Előbb privátot akartam írni, de talán nem is baj, ha megmarad itt a válasz, hátha másnak is lesz ilyen céges nyűgje:
Az ügyvezető az előbbiek után engedélyezte nekem az L925 vásárlását és ha nem válna be 8.1 alatt a biztonságos VPN kapcsolat az Exchange szerverünk OWA-s felületével, akkor lefokozzák szegény mobilt kisebb beosztásúaknak, akiknek nem kell ez az elérés... én meg mehetek vissza droidra... amit nem akarok...
Az SSL-es VPN-s elérést is kizárta az anyacég third party program és third party server miatt.Kérdés:
Valami azért bezavart. A fórumon többet azt írták, hogy PPTP nem olyan biztonságos, pl. ezért is nincs a WP-ben. Míg én meg azt hallottam, hogy pont ez erősebb és bonyolultabb kapcsolat és nem éppen magáncélokra használják... Azt mondták nekem, hogy a bankok is használnak ilyet, cégek szerverei kapcsolódnak így egymáshoz 7/24-ben...
Erről tudtok valamit? Tehát a PPTP azért nem lesz benne, mert gagyi, vagy azért nem mert nem személyes célú mobileszközök jellemző kapcsolódása?Meliora sunt bono inimica
-
SsPL711
őstag
válasz bluemirage #4705 üzenetére
Mint mondtam, a mi cégünk sem piskóta, biztonság szempontjából.
Szerintem nem VPN-el csatlakoznak a szerverek, bérelt vonalon, nem tudom milyen biztonsági protokollt használunk, én más területen vagyok.
Inkább valami IP Tunnel szerűség van használatban, de csak tippelek.
Nálunk céges exchange van, szifonnal, droiddal, BB-vel és WP-vel is tudtam csatlakozni, csak a fiók azonosítóimat kellett megadni, meg a publikált mail szerver címét.
Ezen kívül, gondolom exchange oldalon a fiókelérésem van ennek megfelelően konfigurálva, és SSL-el megy a kommunikésön.Régebben a távoli asztal ment VPN-el a publikus neten, de már az is máshogy van.
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
samspade
csendes tag
Rádugtam a gépemre a 925-öt, de nem ismeri fel (XP SP2), nem tudok rá másolni. A szintén XP-s laptopunkkal nincs gond. Valami driver hiányozhat, vagy mi lehet a gond?
-
viewdetails
addikt
válasz bluemirage #4705 üzenetére
A PPTP egy titkosított kapcsolat, de nem állapítható meg belőle 100%-osan a küldő személye és az adatcsomagok átvitel közbeni esetleges módosulása. Ezért nem használjuk már, van jobb.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
őstag
Megvettem a fekete telenoros L925-öt... kártyásan.
Független, ahogy az várható volt. Megy benne a T-Mobile-os kártya.
Most küzdök az alapbeállításokkal. A névjegyek 2 kattal átmentek a Xperia P-ről BT-n keresztül.
Lesz 1-2 nap mire ezzel megyek dolgozni.Meliora sunt bono inimica
-
vipnolf
aktív tag
válasz bluemirage #4712 üzenetére
munkaeszközt a cég biztosítson ;-)
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
k-adi
nagyúr
válasz bluemirage #4712 üzenetére
na ezt jó olvasni, az enyém - ha minden igaz - holnap jön, majd megírom független-e az enyém is vagy sem
-
ozeviktor92
tag
Telefonáláskor nagyobb hangerőn zizegő hang a beszédhangszóróból ami a hangszóró alatti kijelző rész finom megnyomásával elmúlik. Oka szerintetek? Nálatok is előfordult? Arra tippelek, hogy a hangszóró védő rácsocska zizeg.
-
savoo
addikt
válasz ozeviktor92 #4715 üzenetére
No.
-
SsPL711
őstag
válasz ozeviktor92 #4715 üzenetére
Persze, mert neked szétszedték a kijelzőt, nem de?
Illetve cserélték.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
ozeviktor92
tag
válasz ozeviktor92 #4718 üzenetére
Problem solved. Benyúltam finoman aztán helyrehúztam a rácsot.
-
SsPL711
őstag
válasz ozeviktor92 #4719 üzenetére
Nem tudtam, hogy hosszú műkörmöd van
-
samspade
csendes tag
Feltettem az XP SP3-at és a Mediaplayer 11-et, ahogy javasoltátok, de még mindig nem ismeri fel a telefont a gép. Pontosabban felismeri, majd telepítené az illesztőprogramot, de sikertelen a művelet. Az eszközkezelőben is látszik, hogy nem okés, mert kérdőjeles az eszköz. Mit próbáljak meg, hogy működjön?
-
samspade
csendes tag
válasz viewdetails #4725 üzenetére
Köszi a választ! A Total Commanderes megoldás sem jó sajnos, megjelenik ugyan a MediaAudio2 opció, de belemenni nem lehet. Biosban minden USB engedélyezve van.
Felismeri amúgy a telefont, ha rádugom kiírja, Lumia 925 RM-892, de az illesztőprogram telepítése sikertelen.
Igazából azért fura ez, mert a laptopon szintén xp-vel semmi probléma.
-
SsPL711
őstag
válasz samspade #4729 üzenetére
Nem, arra gondolok, hogy valahol a system vagy system32 könyvtárakból kéne levadászni a lumia eszköz miatt felkerült drivereket, de ez eléggé kockázatos. Meg a registry-ből kéne irtani a lumiás részeket.
Erre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
olx.hu<- Srácok ez az ár nekem elég olcsónak tűnik a többihez képest? Hogy lehet ez?
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
RMZ250
senior tag
válasz marilllyo #4732 üzenetére
Az ilyen hirdetések mind kamuk. Telefonon nem lehet velük beszélni, ha írsz nekik nem fognak válaszolni.
Nekem azt mondták ezek csak azért tesznek fel ilyeneket, mert venni akarnak és így próbálják leverni az árakat. Meg erre tudnak hivatkozni alkudozáskor, hogyhát má ennyié is van.Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Szemezgetek egy ideje ezzel a telefonnal, felenornál az előfizetésemhez 62ezerért megkapnám, de mivel most hirtelen nincs pénzem részletre venném, szerencsére kamat nincs.
Olvastam, hogy független a teló, ennek örülök, meg van hozzá ajándék fejhallgató is.
Foltos kijelzős dolog kicsit aggaszt, de csak nem futok bele egy olyanba, vagy rendeljem online? Vagy akkor is megvan az esély, hogy visszaküldöttet kapok? Bár most online pont nem rendelhető. Meg kórházban vagyok, jövő héten mehetek haza, most nehézkes a vásárlás, meg jövő héten se biztos, hogy ezzel kezdem.
Nem sok hozzászólást olvastam, de haverom dicséri a telefont, nekem is nagyon bejön.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
HKorn
veterán
Erre a foltos kijelző dologra ne parázz rá, enyém is az, de szinte semmiben sem zavar.
Csak akkor látszik ha tök sötétben, tök sötét hátteret nézel jó erősen. Se nappal, se színes háttérnél nem látszik, szóval azt mondom, hogy a telefon élvezeti értékéből semmit nem von le.Run&Ride
-
HKorn
veterán
Videófelvételnél a mélyhang szűrésnél mi a különbség az állítható MHz-ek között?
Miben nyilvánul meg a felvett videónál?Run&Ride
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok.
Telenoros vagyok. Mobilnetet hogy tudom belőni ? hiába nézem, telenor oldalát, s állítom be, úgy ahogy le írják, nem megy. -
HKorn
veterán
válasz ozeviktor92 #4744 üzenetére
Ok, Köszi, lehet KHz, benéztem, meg emlékezetből írtam. Nálam egyelőre 100-on van.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz Sterilzona #4743 üzenetére
Nálam is stimmelt minden beállítás mégse ment, felhívtam őket és engedélyezni kellet a kártyán (feltöltős) az adatforgalmat utána jó lett.
Run&Ride
-
bengers
csendes tag
Sziasztok!
Nos, sikerült visszacserélni a telefont a telenornál nagyon rendesek voltak, mivel nem volt készleten a telefon igy csak kb 1héttel később cserélték (nemvolt gond ha az már bőven túlmegy a 3napos határidiőn)
Tapasztalatok:
Előttem bontották ki, jo alaposan átnéztem mindent , jelenleg semmi recsegés, jack dugó is rendben nagyon közelről legalább 5pig vizslattam a boltba a kijelzőt nemtaláltam foltot, (ahogy hazajöttem sötétbe látszik 2kicsi, de nem érdekel mert ehhez tényleg annyira erősen kell nézni, hogy ilyen nem lesz úgyse )Egy kérdésem lenne, hol találom azt a beállítást, ahogy be lehet állítani, hogy mondjuk 22:00-06:00 ig kapcsolja be rajta
Úgyhogy most várom, hogy beálljon az akkuidő, remélem mostmár minden rendben lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest