- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Kifutó készülék. Flottára tartalékolnak még egy ideig.. Szerintem.
Győrben két helyen is van belőle amúgy fekete. Plaza és Baross uti központi mintabolt..
A Telenor rendszerében az összes mintabolt készlete látszik. Rá lehet kérdezni, hogy áthozatható-e más üzletből. Ketszer is így lett telóm, hogy Szegedről, meg Pécsről érkezett..Auratech Field Recording
-
őstag
-
dzoli87
aktív tag
válasz davidj92 #4454 üzenetére
Akkor nincs ötletem, pedig más is írta a program hozzászólásainál, hogy hol jelez, hol nem.
Tegnap este nekem egy üzenetet jelzet, de az utána jövőket már nem(wifi), ma reggel pedig megint jelzett(mobilnet).
HR-t nagyon nincs kedvem csinálni,leszedni megint mindent, aztán vissza.
Többen írták ott is, hogy töröljem le a progit és tegyem fel újra, ez is megvolt.
Ma reggel Sharif Morad (talán fejlesztő lehet, pontosan nem tudom) rám írt Facebbok-on, hogy pontosan mi is a problémám és hogy milyen verziójú OS-t használok. -
dzoli87
aktív tag
Értem, hát ezt sajnos szomorúan veszem tudomásul, Microsoft-ék a beépített csevegőt "jól" megcsinálták, mert az rendesen jelez azonnal! Keveset tud, még képet sem lehet csatolni, mint opció jelen van csak sötét szürke nem aktiválható csak a tartózkodási hely, ami pont nem annyira fontos szerintem.
Remélem a WP. 8.1-ben kicst fejlesztették a beépített csevegőt is![ Szerkesztve ]
-
dzoli87
aktív tag
válasz viewdetails #4460 üzenetére
Na látod, pont ezért nem használom a tartózkodási hely opciót, bár ettől még bemérhető a telefon a cellainformációk által is!
(A WhatsApp meg csak egy évig ingyenes, ha minden igaz).[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
De ott is szó volt róla, hogy tetszőleges üzenetkezelő appal kiválthatod az üzenet és sms kezelést. Közben még a Skype usereimet sem látom a névjegyek között, nem hogy az üzeneteiket.
Viszont legalább az sms kézbesítőnél megoldható, hogy ne csipogjon mind sms küldés után.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
savoo
addikt
válasz viewdetails #4465 üzenetére
Óóó hát persze, majd a WP9-ben.
Mondjuk nekem a névjegyek között ott vannak a skype címek is.
[ Szerkesztve ]
-
ozeviktor92
tag
Újra kapható a 925 a telenornál ha jól látom.
-
Géjza
őstag
válasz ozeviktor92 #4469 üzenetére
Épp az imént rakattam félre egyet (1db volt az egyik üzletükben), de figyelni fogok, hogy bontatlan legyen, nem visszavitt. Hosszú este/éjszaka lesz a 8.1-es frissítéssel (620-ason nagyon bejött a 8.1).
-
savoo
addikt
válasz viewdetails #4468 üzenetére
Hát nálam be van kapcsolva a nemtelefonszámos, de most megnéztem kikapcsolttal és úgy is belerakja szóval nincs közte összefüggés.
-
viewdetails
addikt
-
savoo
addikt
válasz viewdetails #4473 üzenetére
Ja, hát csak annyi van, hogy elnavigál a skype appba ha ráböksz. Arról volt csak szó, hogy amikor hívnak rendesen telefonon, és van annak a kontaktnak skypeja akkor át tudsz váltani skypera, de az benne is van.Közben látom, hogy ezt is írtad, de nekem ott vannak a kontaktok között is a skype ismerősök, és elnavigál az appba ha rábökök.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz ozeviktor92 #4469 üzenetére
Jaja. A Telekomnál még mindig többe kerül.
Ha valaki esetleg most vesz telenortól 925-t, írjon nekem hogy tényleg független-e még mindig... köszi
-
SsPL711
őstag
válasz viewdetails #4473 üzenetére
Buta kérdés, de össze van kötve az ms fiókod a skype-al?
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz viewdetails #4477 üzenetére
Nekem csak akkor látszik telefonon a skype lehetőség egy kontaktnak, ha be vagyok lépve skype-ba és össze van kapcsolva az ms fiókkal a skype fiók. Gondolom ez neked is triviális.
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz viewdetails #4479 üzenetére
Biztos csak vissza kellett menni a "kályhához"
Az is szokott segíteni, ha lebontod a "külsős" fiókokat az ms fiókról, majd vissza.[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
válasz SsPL711 #4480 üzenetére
Nemnem. Beléptem az újratelepített Skypeba és kikapcsoltam a messenger értesítést. Utána megjelentek a listában. Ne kérdezd az összefüggést.
Mondjuk így sem 100-as, mert akinek a live fiókja van regelve skype-ra és messengere (családi szoba), az a skype-on továbbra sem látszodik, appban sem, csak az asztalin, de ez már másik történet.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
SsPL711
őstag
válasz viewdetails #4481 üzenetére
Nekem be van kapcsolva a messenger értesítések a skype-ban.
-
SsPL711
őstag
válasz viewdetails #4483 üzenetére
Nem kérdeztem, kijelentettem
-
k-adi
nagyúr
Nos, megrendeltem én is a lumiát a telenortól, reméltem tényleg független
Amúgy ha mégse az...., akkor hány napom van visszavinni? 8 vagy 12? -
Vangelis
félisten
válasz viewdetails #4487 üzenetére
Telenornál nem
Sőt a 3 nap sem így van.
Jobb utána nézni.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
-
őstag
Tud valaki full cover fóliát, ami normális, követi a képernyő görbületét? Pontos márka megjelöléssel. Köszi.
-
Polllen
nagyúr
válasz viewdetails #4489 üzenetére
Ettől még ofc nem hozhatnak a hazai szabályozással ellentétes intézkedést. Mármint hozhatnak, de nem érvényes.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Vangelis
félisten
Hidd el, hogy azt is lexarják.
Nézz be a telenoros topikba...
Nagyon régen így csinálják... mégsem változtatnak rajta.. kibújnak a szemetek!
telenor.hu: [link]
Kapcsolódó szabályozás
A megrendelésre, a kiszállításra, a szerződéskötésre a Telenor ÁSZF-je az itt feltüntetett eltérésekkel, az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a 2003. évi C. törvény (Eht.), valamint a további releváns jogszabályok rendelkezései az irányadóak.
Fontos, hogy
az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet nem vonatkozik az online megrendelésre, mivel a megrendeléssel a megrendelő keresi meg a Telenort, aki a megrendelőt kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel.
a távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet nem alkalmazandó – tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Polllen
nagyúr
válasz Vangelis #4495 üzenetére
De hogy lehet az alól kibújni, hogy internetes vásárlás és 14 nap. A webshop nem számít internetes vásárlásnak?
Hja látom, nem számít vásárlásnak. Amúgy úgy tudom, hogy az interneten rendelt, de személyesen átvett vásárlás is internetes vásárlásnak minősül.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ozeviktor92
tag
válasz Evil Snowman #4497 üzenetére
Enyém is független ami múlthéten vettem am. Azt viszont miből gondolja bárki is, hogy azzal az indokkal visszaveszi a telenor, hogy "nem független készüléket kaptam"?
-
viewdetails
addikt
válasz ozeviktor92 #4498 üzenetére
Fogyasztóvédelmi törvény szerint indoklás nélkül vissza kéne venni. Vagyis ha megkérdezik, miért, azt mondod, csak. A T szerződésében benne is van az elállási jog, Telenornál semmi, mintha nem is Magyarországon működnének.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
ozeviktor92
tag
válasz viewdetails #4499 üzenetére
Telekomnál oké, de Telenorról volt szó azért írtam. Én sem értem egyébként, hogy hogyan sikerült kikerülniük ezt a jogszabályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.