- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz FіkuszKukіsz #5299 üzenetére
Ugyan azzal a mozdulat(sorral) ki is lehet belőle venni, szóval szerintem ha valaki normálisan csinálja akkor a kutya nem jön rá.
-
butanbandi
csendes tag
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Egy kicsit off, meg lehet, hogy láma kérdés:
Ha veszek a telefonhoz egy ilyesmi külső hangszórót, akkor ezen keresztül tudok a telefonnal rádiót hallgatni? Elég neki az a pár centi kábel antennának? Egyáltalán, mekkora kábel van ezeken a kütyükön?
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
burasu4
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
A hangerő le-fel gomb megnyomásával előjön a zenelejátszó, ezt hogy lehet ki lőni?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Már egyszer írtam ebben a témában, de ismét ugyan az a problémám.
Rendeltem annó egy QI töltőt ebay-ről, ami nem működött megfelelően (kb. 10-ből 2-szer indult el a töltés, nagy lapos téglalap alakú, közepén QI logo). Kiderült, hogy ezzel a típussal másnak hasonló gondjai vannak, így a fórumon feltatt kérdésemre érkezett ajánlás alapján rendeltem egy másikat, ami elvileg egy Nokia 925 tulajnak bevált (10-ből, 10-szer kezd el tölteni, kör alakú). Ez meg is érkezett, de nálam ez sem működik megfelelően. Talán jobb mint a régi, de ebben sem vagyok biztos.A hátlap eredeti Nokia.
Van valami trükk a dologban vagy ez ennyire kiforratlan, vagy csak az eredeti töltővel megy, vagy a hátlapom rossz?
-
Uher
aktív tag
gyari garancia?
-
Pistakiss
őstag
Háát!
925-ben nincs vezeték nélküli töltés, tehát garancia sem lehet rá, sőt, ha így adná be javíttatni, elhajtanák garanciavesztéssel!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Jaa, arra gondoltam, hogy azt a megoldást alkalmazta, amit itt linkeltek, nem a gyári töltős külső hátlapot.
Egyébként Te is túlgondolkoztad, hisz a 925-re nem hátlapostól gondoltam természetesen[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz FіkuszKukіsz #5313 üzenetére
Külön hátlapban, az oké, de hátlap nélkül nincs benne, csak, ha belekókányolja valaki
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz hitman77 #5317 üzenetére
Nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy volt itt az oldalon egy megoldás, ahol a telefon hátlapjának leszerelésével építettek be vezeték nélküli töltéshez tekercset,
-
-
Dave™
nagyúr
válasz hitman77 #5310 üzenetére
Korábban olvastam róla tesztet, és a gyári DT-900 sokkal jobban működött, mint a kínai verziók, jóval erősebb is, pl. asztal falapján keresztül is működik adott esetben. Nekem DT-900 + Lumia 920 van, minden esetben működik. Van az aprón DT-900 olcsón, 6k, szerintem olyat vegyél, az már bizonyított.
-
desert_camo
tag
Elhatároztam, hogy felrakom a 8.1-et, nem vártam tovább. Preview for Developerst felraktam, majd regisztrálás után ki is írta, hogy elérhető egy frissítés, letöltötte, telepítette, újraindult, de ezt most csinálja harmadszorra. Ez normális, hogy több fázisban települ? Meddig tart kb?
desert_camo
-
HKorn
veterán
válasz desert_camo #5325 üzenetére
Normális, igen. Előtte is letölt vagy kettő frissítést, meg utána is egyet.
Eltartott nekem is egy darabig, légy türelemmelRun&Ride
-
desert_camo
tag
Összesen kb 2 és negyed óra volt az egész. Tanulság: Ne indulás előtt 1,5 órával kezdjünk win 8.1-re átállni Az elkövetkező napokban biztos többet fogom nyomkodni, hogy kitapasztaljam a változásokat, de egyelőre tetszik, főleg a hangerőállítás, meg a fentről lehúzható gyorselérési ikonok (vagy mik?)
desert_camo
-
Tachion86
tag
Kellene egy kis segítség gyorsan: A párom telefonját szervizbe kell adnunk. Hogyan lehet az adatokat és a beállításokat a felhőbe lementeni hogy ha majd visszakapja akkor vissza lehessen állítani?
-
Lall
veterán
-
HKorn
veterán
válasz desert_camo #5328 üzenetére
ja, hát igen, ilyennek akkor kell nekiállni amikor nincs szükség a telóra, bár már talán ennyi időt igénybe vevő frissítés nem lesz egyhamar, csak kisebbek.
Nekem teljesen bejön a 8.1, sokat nyomogattam miután feltettem, sok újdonság van benne.
"a fentről lehúzható gyorselérési ikonok" azt úgy hívják, hogy action center
Run&Ride
-
kalozhun100
őstag
Hello, lumia 925-höz hol kapok digitizert, mert csak az tört össze, a kijelző jó. Illetve egy videót tudnátok linkelni, mert csak 920at találtam, amin cserélnek. Szervízbe meg csak kijelzőstől cserélik. Csak nem tudom miért mikor semmi baja.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
meszipeti
aktív tag
válasz hitman77 #5308 üzenetére
Én is megjártam két különböző típusú, kínai töltővel. Nekem sem akaródzik tölteni, de rájöttem, hogy nem a telefont kell levenni a töltőről, hanem a töltőt kell kihúzni, várni kb. 20mp-et és visszadugni úgy, hogy a telefon rajt van a töltőn. Nem valami jó megoldás, de így hamarabb felveszi a telefon a töltést. Lehet, hogy én is beruházok majd egy eredetibe, de addig megteszi ez is. A másik, hogy kell neki a 2000mA-es töltő, különben nagyon lassan tölt.
"A játék az nem játék"
-
savoo
addikt
válasz kalozhun100 #5333 üzenetére
Ha jól tudom nem lehet szétszedni a kijelzőt és a digitizert.
-
sirály69
őstag
2 hét múlva külföldre megyek és a telót használnám offline módban navigációra.
Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Mennyire megbízhatóak/pontosak a térképek?Szerver Hosting Debrecenben
-
savoo
addikt
válasz sirály69 #5339 üzenetére
Ott valami nem volt rendben a kollégánál. (Vagy csak béna. ) Nálam idáig mindig jól vizsgázott.. Persze néha meg tudja tréfálni az embert, de ez minden telefonos (sőt még a dedikáltakra is) navira igaz.
Legutoljára egy Budapest-Kishuta távolságon egyszer nem vitt be a málnásba.[ Szerkesztve ]
-
-
hitman77
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs