- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Másnál is belassul a Messenger, ha "hosszú" üzenetet írok? Hosszú alatt mondjuk azt értem, hogy 4-5 soros.
-
vfo7
senior tag
válasz szekfizsolt #9000 üzenetére
Az alkalmazásokat elmenti, de sajnos a Vibert nem, meg a térképeket sem, azokat is újra le kell tölteni.
Aki csak a lábával siet, hibázik.
-
szekfizsolt
senior tag
Nem szidom, ne érts félre, de ha egy Iphone-t újrateszel és elindítod a biztonsági mentés visszaállítását, 15-20 perc múlva ugyanúgy van minden, mint "régen". Mindent megjegyez. Ez nagyon tetszett. A WP jó lesz, tessék ezt ellesni a "szomszédtól".
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
vfo7
senior tag
válasz szekfizsolt #9004 üzenetére
Idővel biztosan megoldják, mert elég sok változás van szervezeti szinten is a picipuhánál.
-
vfo7
senior tag
válasz viewdetails #9006 üzenetére
Az FB-Messenger korábbi üzenetváltásait spéciel visszakapjuk, mert nem a One Drive-ben, hanem az FB saját felhőjében tárolják.
-
törölt tag
Sziasztok. Ajánlottak fel egy ilyen készüléket csereként a Huawei Ascend G6-omért. Lenne 2-3 kérdésem ezzel kapcsolatban:
- értékben egy még garis 925 újszerű, valamint átlagos (1-2 karc a házon, némi kopás) hol áll, éri e az én telómat, ami 49.000 volt s egy hónapos?
- WP10 frissítés ha minden igaz nemsokára erre is lesz: hardverileg elég lesz hozzá, vagy már a maga 2 magjával elavultnak fog számítani a WP10-re?
beleolvastam a fórumba, s olvastam hogy csapnivaló az akksija. Ez a többi lumiához képest rosz, vagy általában is? Ezt azért kérdem, mert Androidon nőttem fel, s már hozzászoktam a naponta töltéshez (vagy néha a napi 2-höz is).
- Megéri erre cserélni, vagy inkább Lumia 640? Mert értékben az pont az én telefonom.
Válaszokat előre is köszönöm -
vfo7
senior tag
válasz #14121216 #9009 üzenetére
1) Win10 menni fog rajta, a mostani próbaverzió is problémamentesen fut - kivéve persze a próbaverzió jellegéből fakadó baromságokat.
2) Az akkumulátoros üzemidő becsapós, mert ha folyamatos adatkapcsolat, 4G/ LTE, NFC, esetleg Wifi be van kapcsolva és játszanak is rajta, jó esetben 3-4 órát bír ki, de lehet, hogy még kevesebbet is.
Ha viszont normálisan használjuk, kikapcsoljuk a háttérben futó alkalmazásokat és nem nyomkodjuk egyfolytában, akkor 1,5 napot problémamentesen visz. Ha meg csak telefonálunk, 3,5 nap az üzemidő. Személyes tapasztalat(ok).
Mindez természetesen a felhasználó szokásaitól függ. Ha a telkó régebbi, érdemes új akksit venni bele.3) A Lumia 640 csak 8GB belső tárhellyel bír, a L925 16-al, de van 32-es is. Igaz, nincs SD-kártya lehetősége.
Akku üzemidő tekintetében lényegében egyformák, a L925 kamerája Zeiss optikás és van kézremegés-csillapítója is. A képe egészen kiváló.A L925-ök 40-50K között mennek, de van olcsóbb is, érdemes megnézni itt az apróhirdetésekben.
4) A L925-ös AMOLED kijelzőjének képe verhetetlen, az LCD-sek nem közelítik meg a kontrasztját.
5) A L925 kerete fém és nem polikarbonát, a telkó elég vékony is, kézbe véve sokkal jobb minőségérzetet ad, mint egy műanyagtelkó.
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat Akkor megérheti cserélni, a Lumia 925 mai napig versenyképes az 50k körüli Lumiák közt?
Nem lesz különösen nagy váltás Android után, hisz volt már régebben Lumia 800 s nem olyan régen pár hónapig Lumia 635-öm. A 800-as kijelzőjére mai napig etalonként tekintek
Ja igen, jól tudom, hogy ebben van EQ? Iránytű gondolom alap...btudos: gondoltam h a 640 jobb üzemidővel van felvértezve, de irtam, h Androidhoz szokottan nem vág földhöz a napi töltés Esetleg pótakksik mibe fájnak hozzá manapság?
[ Szerkesztve ]
-
vfo7
senior tag
válasz #14121216 #9013 üzenetére
EQ - mármint audio - van benne és természetesen iránytű is.
Nem jársz rosszul a 925-el, mert ha nem mindig a legújabb kütyü kell, akkor mostantól számítva legalább két évig meg fog felelni az átlagos felhasználói kívánalmaknak. Nem beszélve arról, hogy a fémházas telkók elég ritkák és drágák.
A Lumia 925-ös pillanatnyilag - amíg a 940-es meg nem jelenik - eggyel van csak alatta a csúcsmasinának, a 930-nak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azt éreztem mikor meg volt a Lumia 800/635 Az androidot másért szeressük
Habár épp ezért is merek váltani WP-re, mert öreg vagyok már lassan az állandó Android buherához, itt az ideje hogy én használjam a telót, ne ő használjon engem
WP meg ugyebár, közismerten a nyugalom tengere... izé... rendszereTényleg, azt tudni már, mikor jön rá a WP10?
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Nem kell itt szépíteni az akku üzem időt kéremszépen.
A leggyengébb lumia ezen a téren, és kész. Ezek már csak pótcselekvések és magyarázkodások amiket megoldásként irkálsz rá. Egy normális smartphone-nak nem kell kikapcsolnia a smartphone funkciókat ahhoz, hogy tovább bírja mint 1, netán fél nap... -
Peathee
aktív tag
Van esteleg olyan akinek Update2 van a 925-ösén és van a keze ügyében egy Bluetooth billentyzet is? Felismeri a telefon? lehet vele frankón smst/emailt/akármit írni?
Nagyon várom már ezt a funkciót...
-
amargo
addikt
válasz hroberto #9023 üzenetére
Én pont olyan lumia-t várok, aminek végre nem lesz ekkor a kijelzője, de a tudása igen. De belátom, hogy kicsi az a réteg, akik nem féltéglát akarnak maguknál hordani ellenben, szeretnék, ha a telefon prémium is lenne..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Rigormortiis
veterán
Na beadtam a 925ömet javításra. Remélem, nem fognak szipogni a fémkeret sérülései miatt!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- További aktív témák...