- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz Max Powell #7350 üzenetére
Ha a live-ben megvannak a névjegyek, és a telefonon beállítod azt a live fiókot, akkor a fiókbeállításoknál kell lennie olyannak, ahol be tudod állítani a kontaktok szinkronizálását. És akkor itt majd meg lehet adni azt is, hogy milyen időközönként szinkronizáljon, vagy csak manuálisan, és innentől akár a telón, akár a gépen csinálsz új kontaktot, meg fog jelenni az ütemezett időpontban a másik helyen is.
A reinstaller az meg hát ilyen, nem is állítottam róla többet Csak hogy felsorolja, miket telepítettél valaha is. Lényegében egy app, ami arra a live-oldalra mutat, amit sz.gépen is megnézhetsz, csakhát ott meg fölösleges, mert gépről nem lehet telepíteni...
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz mukibuci #7352 üzenetére
Miért lehet? Ha az asztali PC-men megtalálok egy appot a marketban, akkor ott helyben az asztali gépen rá tudok nyomni a telepítésre, és a telefonon elindul a telepítés, akkor is ha mittomén kölcsönadtam a feleségemnek, aki épp a város másik végén van a telefonnal együtt? Komolyan kérdem, én nem tudok róla.
-
Dealer95
őstag
Összejött a csere.
1 nap után mondhatom, hogy nem bántam meg
A rendszer gyors, a kijelző gyönyörű, az aksi most megy 23 órája és még 30%-on van.Összességében nagyon elégedett vagyok!
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz Max Powell #7355 üzenetére
Akkor keresgélj még a telefonkönyvben beállításokat, lehet hogy elobb ott kell engedelyezni vmit. Az a baj, hogy pontosabbat nem tudok, csak így emlékezetböl (pár hete eladtam a telót).
Valaki le tudná írni pontosan?
-
tylerddd
veterán
válasz santa clause #7358 üzenetére
Nem tudom, h irónia volt e ez részedről, de én azt mondom, h szerencse, h nem android
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
SpongyaBob
veterán
Sziasztok!
Hamarosan egy (remélhetőleg) boldog Lumia 800 tulajdonos leszek.
N8-ról váltok. Úgy érzem szolgáltatásban visszalépés lesz, szoftveresen meg minden másban pedig fordítva Ami a lényeg, hogy a telefonkönyvet BT-n átküldöm az oké, viszont a jegyzeteket, üzeneteket áttudom majd pakolni Belle-ről? vagy ezt felejtsem el..i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
válasz SpongyaBob #7360 üzenetére
Felejtsd el. Hacsak nem lett azóta Symbianra OneNote - azzal a Lumia is tud szinkronizálni a SkyDrive-on keresztül. Az üzeneteknek meg ígyis úgyis mindegy.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
polonic
félisten
Előfordulhat, hogy a citiy lens telepítése után, mikor azt kéri, hogy forgassuk meg 8-as alakban a telót, azután rosszul állítódik be mert épületen belülről csináltam?
Furcsa irányban mutatja a helyeket.
Hiába uninstallálom és teszem fel újra, ekkor már nem kell beállítani az első indítás után.
-
tylerddd
veterán
Wááá! De idegesítő, h beszélgetés közben ha jön mail vagy sms, akkor kapom a hangjelzéseket
-
válasz polonic #7365 üzenetére
Simán megtörténhet. Viszont attól, hogy nem figyelmeztet rá, tekergetheted még egy kicsit a telefont a levegőben; a magnetométer folyamatosan frissíti magát.
És semmi köze a City Lenshez, ezért se változtatott a letörölgetés.
csab2: És ez 2010 óta így van
“All nothings are not equal.”
-
angyall
tag
Na, talán lassan érkezik...
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne: Ma cserélték gariban vadonatújra a Lumia 800-am.
Próbálok csatlakozni kb 3 méterrel ugyanahhoz a wifi hálózathoz, mint amihez eddig is csatlakoztam rengeteg eszközzel- köztük az elözö Lumia 800-ammal is.
Hibátlanul müködött.
Most, bekapcsolom a gariban cserélt vadiúj Limua 800-ban a wifit, keres, keres de nem talál semmilyen hálózatot.
A vicc az, hogy a saját otthoni hálózatomon kivül még a laptopom is lát vagy 10 et kapásból, mig a Lumia egyetlen egyet sem. Mi lehet a hiba?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
rerebere
tag
válasz cassius.clay #7372 üzenetére
Hülye kérdés, de a repülési üzemmód nincs bekapcsolva?
-
santa clause
aktív tag
válasz cassius.clay #7372 üzenetére
Mi volt a gond hogy ki kellett cserélni, ha szabad kérdeznem??
-
cassius.clay
senior tag
Nincs repülés mód bekapcsolva. Bluetooth talál eszközöket, szóval az müködik.
Formáztam újra inditottam, formáztam többször ez sem segit. Legfrisebb szoft van fent zune szerint.
Az eredeti készülék ujraindulgatott, kikapcsolt, azt mondták alaplaphibás+ a kijelzö is lötyögött a készüléktestben, ezért kompletten adtak ujat.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
zoo8800
veterán
válasz cassius.clay #7375 üzenetére
Bárhol máshol talált már WI-FI jelet?
Az is lehet, hogy ennek a WI-FI antennája rossz.rip and tear, until it is done
-
Sly189
senior tag
Androidra akartam váltani, de droid mellé tettem a lumia 800 am, de áá inkább kihúzom ezzel a telóval a 1,5év hűséget ég és föld a kettő. Még a korlátozások ellenére is.
Esetleg ha tud valaki mondani egy Univerzális okot, ami miatt az egész telót cserélnék garanciába mivel a hátlapja pöttyösödött elég erősen
-
Lall
veterán
válasz cassius.clay #7377 üzenetére
Rossz. Vidd ezt is vissza.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
cassius.clay
senior tag
Az a szép, hogy az előző volt egyszer szervizben. szoft frissités. OK. utána ujraindulgat kikapcsolgat. most kicserélték zsir újra. OK. Erre ennek meg a wifije sz@r. És mindössze fél éve lett vásárolva a telefon. Ez már nem OK! Szánalmas ez a tömeggyártás komolyan...
100 ezres telefonról beszélünk, nem alsó katergóriáról!Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
zoo8800
veterán
válasz cassius.clay #7380 üzenetére
A harmadik telefon csak jó lesz már végre.
rip and tear, until it is done
-
shteer
titán
-
mandin
senior tag
válasz cassius.clay #7383 üzenetére
Más telefonnal is előfordulhat, hogy kikapsz egy ilyen szériát. Idegesítő az biztos.
-
joelke HU
senior tag
Hát fene tudja milyen meghibásodásra cserélnék. Én úgy jártam, hogy bevittem fagyás miatt, plusz az usb csatija is besz*rt, a pötyösödést is mondtam. A faszikám a tnél azt mondra, ne is folytassam, mert a teló cseregaris, a Nokia nem javítja, hanem újat ad. Elküldik, bevizsgálják, azt egy hét múlva kapok egy újat. Hát a fenét! Egy hét múlva visszakaptam a régit usb csatit cseréltek rajta meg szoftvertfrissítettek. Mondom hát a csere. Erre hogy az mégsem úgy van, már javítják. A burkolatot nem cserélték. A napokban meg újra előjött a fagyás zene+net kombónál meg a fényérzékelő se mindig klappol. Erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Jones528
tag
Hy! Nekem az Internet Explorer-el van gondom. Ott kezdeném,hogy elég sűrűn van olyan amikor megnyomom a vissza buttont és foglya magát újratölti a jelenlegi oldalt és nem akar visszamenni csak nagy szenvedések árán,hát így volt ez a múltkor is csak akkor már sehogy sem akart kilépni ezért fogtam és újraindítottam a telót.Miután bekacsolt nem akarta megnyitni az IE-t (rányomtam és olyan animáció volt mit amikor megnyitsz egy programot meg amikor bezársz és ez rögtön egymás után.Elkezdtem nyomkodni a beállításokat ott a "más alkalmazások hivatkozásainak megnyitását" átállítottam meg vissza akkor már elindult a böngésző.DE ! nem hajlandó új lapot nyitni . Ha meg van nyitva egy oldal és az alsó fülnél rányomok a lapokra akkor az egész fekete,nem jelzi ki a megnyitott lapot, ha meg új lapot kérek akkor bejön egy kis fehér ablak amire nem lehet rányomni nem lehet bezárni a tetején az x-el és már az új lap kérő +-os ikon sem aktív. Igazából CSAK ennyi lenne a problémám ha valaki tud segíteni vagy van ötlete akkor köszönöm.
Lehet h elszállt néhány adat amikor kikapcsoltam a telefont?
A válaszokat előre is köszi !!Nokia Lumia 1020
-
santa clause
aktív tag
válasz Jones528 #7388 üzenetére
Dettó ugyanìgy jártam kb 2 hónapja ahogy te, én három gifet néztem egy oldalon mivel egymás alatt voltak. Elkezdett akadni majd kilépett, egyszer el tudtam inditani az explorert többet nem, csak gyári beállitások visszaállitása segitett. Állìthattam be az egész telót újra :/
Nekem sem engedett új lapot nyitni, se bezárni. Én azóta kerülöm a gifeket, ha meglátok egyet még az oldalt is elhagyom, sajna valamiért nem gif párti!![ Szerkesztve ]
-
Jones528
tag
válasz santa clause #7389 üzenetére
Sajnos én már nem tudom visszaállítani mert egyszer készült egy biztonsági mentés aztán le lett törölve a Zune és most nincsen mentés ......
Nem lehet valahogyan újratelepíteni a IE-t ?Nokia Lumia 1020
-
Jones528
tag
válasz santa clause #7391 üzenetére
És ezt hogyan tudom megtenni ?, azon ne múljon most ráérek mindent fölírok beállítok újra
Köszi!Nokia Lumia 1020
-
Jones528
tag
válasz santa clause #7393 üzenetére
Köszönöm szépen !! És akkor neked rendbe jött teljesen ? Tuti megoldás ?
Nokia Lumia 1020
-
gainwardgs
veterán
Vki youtube lejátszó alkalmazást tud ami tud hd-t is??
2 napja a Super tube-ról eltűnt a hd lehetőség csak lq-ban enged lejátszani
-
tylerddd
veterán
válasz gainwardgs #7396 üzenetére
Néztem a SuperTube-ot és tényleg! Pedig ez volt a legjobb ilyen app
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Dzsosy
senior tag
Szerintem ez tud Nagyából ugyanaz, mint a Youtube Pro, meg a supertube..
szerk.: megelőztek..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest