- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz SpongyaBob #7701 üzenetére
A valakire matcheltem én is, úgyhogy beböfögöm ismét, hogy igen, tisztán látom az ilyen kis felbontású telefonokon. És lehet védeni (hátha valaki beveszi), de részemről egy nagy rakás kula.
A Note pixelsűrűsége mellett már nem ilyen kritikus.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz SpongyaBob #7701 üzenetére
Látom. Messziről kiszúrni bizonyos pixel sűrűség alatt. Valamint a legtöbb esetben van egy kékes-zöldes árnyalata a kijelzőnek.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
tylerddd
veterán
Nekem volt ray-em két hónapig. Anyaghasználata és összeszerelése kifogástalan, a hasonló kategóriába szánt telefonokat lejátssza. Vékony, könnyű, jó a GPS-e, nagyon jól szól rajta a zene (ebben egyértelműen veri a 800-at), de kb ennyi.
A kijelző hiába nagyobb ppi-s (felbontásban ez meg semmi, alig van különbség) köze sincs az OLED-hez vagy az SLCD-hez, nagyon rossza a betekintési szöge is. A hardver jól hangzik, de ki tud rajta fogni az android. Nagyon gyenge a hangszóró ereje, alig hallani, ha cseng. Ezt fokozza, h a hátlapon van a hangszóró, így ha háton fekszik (mint általában így teszik le az összeset) még jobban elnyomja a hangot. Az exmor (vagy milyen) technológia parasztvakítás, egyáltalán nem csinál jobb képeket kevesebb fénynél, mint más gépek. Sőt, kifejezetten zajosak kevés fénynél. Akkor használj villanót ... nincs ... vagyis van, csak nem villan. Folyamatosan világít vagy kikapcsolod. Ez pedig nem eredményez olyan jó képet, mintha fókuszálásnál villanna.
Én eladtam két hónap után, elsősorban a villanó hiánya és az android miatt. De amúgy OK a kis teló, de én is azt mondom, h a 800 azért más kategória!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Don't Panic
senior tag
válasz tylerddd #7661 üzenetére
jogosak az érveléseid de engem személy szerint a lumia pont h lázba hoz h nem állok be a kiforrott tutiba ( elismerem h k. jó a rendszer és kiforrott ) de én kompromisszumképes vagyok sajnos... Nekem biztos h L920 am lesz
UI: most kaptam vissza 1 hónap szerviz után a L800-amat 15.000HUF ért kaptam egy zsír új fóliás (deuts telecomos független) Nokiát gyári Tangóval nagyon ürülök neki.
Shpone GMS (westend)
-
DJosef
őstag
Hogy csavarjak meg egy kicsit a dolgon az N9 is szoba jott nallam mint alternativa? Par barati comment esetleg? :-)
Forget about it
-
Jamesb2
aktív tag
válasz santa clause #7708 üzenetére
Ne vedd el a kedvét, én egy 64 gigás N9-re cseréltem le a Lumiát és nem bántam meg
Van amiben jobb, van amiben rosszabb.Ami kell a hétköznapokban erre is megvan, pattanásnyomogatós alkalmazások meg nem hiányoznak...
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
DJosef
őstag
Htc 8x meg ami igy kep alapjan tetszett es wp8 is vagy lumia 920. Formavilagra viszont a 800 lumia es az N9 nagyon tetszik foleg kekben de ezt mar azt hiszem irtam.
Forget about it
-
DJosef
őstag
N9-re elerheto a viber? Illetve bkv menetrend alkalmazas? Leginkabb ezeket hasznalom azert szeretnem tudni.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
adm91
csendes tag
ez a tok mennyire védené meg a telefont?
-
-
tylerddd
veterán
Általában a belső részen puha szövet van, nem ugyanaz az anyaga, ami kívül. Illetve ha jól rögzíti a készüléket, lehet műanyag is, nem karcolja össze. Nekem az iPad-em van polikarbonát tokban (a hátulját bele kell pattintani) és semmi karc nincs a készüléken.
@ adm91 Más kérdés, h ez a tok milyen?! Semmi neve nincs, utána se tudsz járni, esetleg videót nézni róla. Ha lehetséges, nézd meg személyesen!
-
adm91
csendes tag
és van olyan tok ami azért megvédi a karcoktól? stílusban valami ilyesmire gondoltam, de akkor ezek szerint ezek belül műanyagok, vagy még találtam egy másikat is valami ilyesmit csak kicsit ízlésesebbet..
-
WolfheartGR
őstag
A kihúzófüles az sz.r. Megmarad a nyoma a házon... Kifényesedik a polikarbonát tőle hacsak nem tévedek. Nálam biztos ez volt a hibajelenség. Bár most is ugyanabban a tokban használom,csak a kihózúfül használatát hanyagolom és üveggel afelé rakom bele. Cserélem amint elérek odáig...
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
SpongyaBob
veterán
Nos, végre megvettem a Lumia 800-at.
Eddig ok.
Viszont két dolog zavar:
Adatforgalom számlálóra van már valami alternatíva?
Illetve: Nem fogadott hívást vagy eseményeket nem jelez alap állapotban a teló? Mindig fel kell élesztenem a kijelzőt?
Köszi.i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
válasz SpongyaBob #7720 üzenetére
1) Nokia Counters béta, nem tudom honnan, de valahonnan elérhető.
2) Nem, csak a lockscreenen és a tile-okon.
3) Az előzővel összhangban igen, mindig.“All nothings are not equal.”
-
santa clause
aktív tag
válasz SpongyaBob #7720 üzenetére
tessék! ha itt nem jó, márpedig lehet akkor telón keress rá számlálók néven!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz santa clause #7722 üzenetére
Igen, csak Nokiákra van csak ez a Számlálók nevű progi nálam tökéletesen működik 3 hete.
-
SpongyaBob
veterán
-
kgergo89
tag
válasz SpongyaBob #7724 üzenetére
Érdemes az App Highlights nevü alkalmazást is nézegetni időnként, ott a Nokia Collection résznél több alkalmazás jelenik meg mint sima Marketplaceben, ugyanis ott a beta cuccok nincsenek benne.
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
csab2
veterán
Ha emailben küldöm el a telefonnal készült fotókat, mi a francért méretezi át őket a telefon? Nem találok erre semmi beállítást.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Mert ez ilyen felhasználó-pénztárca-barát (szar). A SkyDrive alkalmazással töltsd fel a képeket, és a mappa linkjét küldd el. A sima SkyDrive parancs éppúgy összenyomja a képet.
Ezegyébként különösen a panoráma képnél para.
Ha csak a Lumia működne így, megkockáztatnám, hogy az okádék képminőség miatt csinálja
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
csab2
veterán
Igen azt tudtam, hogy a beépített Skydrive kliens átméretezi a feltöltött képeket, a külön letölető kliens pedig nem, de azt hittem, hogy emailben nem kicsinyíti le a fotókat és hát ez kicsit meglepett.
Szöval akkor nem én vagyok a béna...Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Pár napja előjött egy hiba a 800amon.. Telefonálás közben és után megvadul a telefonom. nem lehet lerakni, nem lehet vele néha semmit csinálni. Volt olyan hogy resetelni kellett, hogy magához térjen. Megnéztem diagnostics-ban, a proximity tesztet. Működik, de mintha túl korán érzékelne. Lemértem, és pont 10 centi távolságtól érzékel ami nekem nagyon soknak tűnik. Először szoftveres problémára gondoltam , szóval Nokia CS-el újraraktam, és friss állapotában jónak is tűnt, de ahogy elkezdtem belakni, megint előjött a hiba. Létezik, hogy valami program szórakozik velem?
-
polonic
félisten
A lumiákhoz való viberhez valaki tud adni egy linket vagy QR kódot?
-
joelke HU
senior tag
Nekem pont emiatt szervizelik az enyémet immáron kettő hete. Már egyszer visszaküldték, hogy semmi baja. Még egy tetves szoftverfrissítést sem csináltak. Felhívtam a Nokiát, hogy mi a búbánat van. Más okok miatt, foltosodás is már küldözgetem. A T-nél cserét igértek, de a Nokiánál már tagadták, hogy járna. Most megint csak vizsgálgatják. Szaladjak a fogyasztóvédőkhöz vagy mi legyen? Valaki adhatna tanácsot, mert ez így nagyon nincs jól.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
Sly189
senior tag
Nektek az integrált facebook vagy a hivatalos fb appban a check in működik? Nekem no result ot ir ki mindig... Semmit se talál...
-
gainwardgs
veterán
válasz SpongyaBob #7737 üzenetére
Hivatalos fb appba nekem engedi
-
Nescafé
őstag
sziasztok
Tudtok mondani valami jó csengőhangot,eddig a lumia volt benn de kezdem unni. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
tylerddd
veterán
válasz Nescafé #7739 üzenetére
Nekem ez a csengőm. Az Igenemberben ez szólt Jim Carrey telefonján Journey - Seperate Ways
-
SpongyaBob
veterán
válasz gainwardgs #7738 üzenetére
Nem lehet, hogy valami mást is be kell hozzá állítani?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
gainwardgs
veterán
válasz SpongyaBob #7748 üzenetére
sztem nem
-
SpongyaBob
veterán
Internet explorer alatt hogy tudok kezdőlapot váltani? Sehogy
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák