- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
válasz tylerddd #7104 üzenetére
Mind a kettő Nokia 4.3 as lesz, de nagyon csúnyák ha ez lesz bejelentve 5én, már megyek is az ativ S ért ha kapható lesz. Ha valóban így lesz nem tudom hova igérgetett a nokia meg "fenyegetőzött" főleg a samsungnak hogy "jövünk" .. Aztán sehol sem lesz közben.. Elég nagy csalódás volt most nekem a nokia .. 4.8" megszokható egyébként..
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz Nescafé #7101 üzenetére
Én biztos azt veszem, ha ezek az ocsmány Nokiák fognak jönni. Az biztos hogy hatalmas szarban van a nokia és ha tényleg ezeket a nokiákat fogja bejelenteni senki nem fogja venni, vagy csak az ízléstelenek, arról nem beszélve hogy a nagy igérgetésük, meg a más cégek felé viszonyulások, üzeneteik twitteren, ezek miatt meg hatalmasat fog égni... És a fél világ csalodott lesz és itt halt meg a nokia szerintem.
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz Nescafé #7101 üzenetére
Én biztos azt veszem, ha ezek az ocsmány Nokiák fognak jönni. Az biztos hogy hatalmas szarban van a nokia és ha tényleg ezeket a nokiákat fogja bejelenteni senki nem fogja venni, vagy csak az ízléstelenek, arról nem beszélve hogy a nagy igérgetésük, meg a más cégek felé viszonyulások, üzeneteik twitteren, ezek miatt meg hatalmasat fog égni... És a fél világ csalodott lesz és itt halt meg a nokia szerintem.
Nexus 5 Black
-
gainwardgs
veterán
Szerintem jól néznek ki
-
adammkaa
senior tag
válasz gainwardgs #7110 üzenetére
Akkor vedd meg majd Boldogan fogom majd odatenni mellé az ativ S-t.
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz gainwardgs #7113 üzenetére
Jól van, akkor mindenki boldog lesz De egy közös lesz.. WP8
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
maki12
senior tag
válasz stranger28 #7105 üzenetére
Én csak 1 fórrásból halottam ezt fél fülel,simán megeshet hogy tévedhet....
Neked mi az infód?Akkár privárban is folytathatjuk az eszmecserét
HTC U11 & Nikon D5300
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Volt már Lumia 800am, de nagyon rövid ideig. Most újra ezt készülök vásárolni.
Vannak esetleg hibák, rossz tapasztalatok, amire vásárláskor érdemes odafigyelni?
Előre is köszi a válaszokat.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
tylerddd
veterán
válasz cassius.clay #7119 üzenetére
Ha újat veszel, akkor nem kell semmire figyelni, ha baja van, előjön
Ha használtan veszed, egyedül a külsérelmi nyomokra tudsz figyelni. Szoftveresen nem biztos, h produkálni fog hibát akkor, amikor megnézed. Garancia nélkül semmiképp nem venném meg ezt a telefont. Tudom, sokaknak bejött, de nekem fullba kicserélték, úgy meghalt. Ezért vagyok kicsit szkeptikus most már vele kapcsolatban.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
OnIces
tag
válasz cassius.clay #7119 üzenetére
-ha használtat veszel, akkor : #7005
Kis segítséget szeretnék!
Hogyan tudom a Zune háterét sötétre állítani (kifolyik a szemem a fehértől -amellett, hogy tiszta gáz az egész- ) ????
(A neten láttam sötét hátterű képeket, de én nem találom az állítási lehetőséget.)
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
cassius.clay
senior tag
válasz tylerddd #7120 üzenetére
Köszi szépen! Másfél év gyártói garival veszem, ha veszem!
Eddig úgy volt, hogy Nokia N9 lesz, a kérdéses készülék mindennek meg is felelt, szépen muzsikált, ám amikor 3/3 ismerösömet felhivtam és nem hallották a hangom, hogy mit mondok a telefonba, valamint én is halkan hallottam őket, akkor letettem a telefonrólOnIces : köszi szépen, mindenképp ellenőrzöm!
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
santa clause
aktív tag
Ma elég szépet csalódtam a drive-ba, haverom minije igo 8-al 114 km-t egy falura, a Drive 135 öt!! Fel akart vinni Szfehérvárra miközben teljesen felesleges lett volna, ja és nem volt fizetős útvonal a közelben...
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Kérdés: Mindenkinek ez a röid adatkábel van hozzá? (kb 10cm)
Mert volt már Lumia 800-am újonnan vettem azt hiszem juniusban, ahhoz még normál méretü kábel volt, de amit most vettem (gari levél alapján márciusi vétel) ehhez csak 10 cm-es kábel van, rohadt rövid.
Ti hogy vagytok ezzel? Ki milyet kapott hozzá?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
santa clause
aktív tag
válasz cassius.clay #7127 üzenetére
A hosszù kábelt kaptam hozzá szerencsére, a bnőm az 500 hoz viszont már a kicsit!!!
-
Dzsosy
senior tag
válasz cassius.clay #7127 üzenetére
Hmm.. Az hogy lehet? Hisz az adatkábel egyben a töltő kábel.. Akkor hogyan töltöd?
-
Dzsosy
senior tag
válasz cassius.clay #7130 üzenetére
Azt értem.. de nem túl kényelmes megoldás.. Hirtelen végig futva a szobámon, sehol nem tudnám tölteni, mert nem tudnám közvetlen a konnektor mellé letenni a telót...
-
cassius.clay
senior tag
-
Ricardo
titán
válasz cassius.clay #7134 üzenetére
Elvileg nem, max ha kisebb/nagyobb a teljesítmény (mAh) lassabban/gyorsabban tölt.
-
Ricardo
titán
válasz cassius.clay #7136 üzenetére
Gondolom. Nem is értem hogy gondolták.
-
Dzsosy
senior tag
válasz cassius.clay #7136 üzenetére
Persze, nekem is hosszú kábel volt benne (igaz még januárban vettem). De most vett anyám egy Lumia 610-et és ahhoz is normális hosszúságú kábel volt. Boltban vetted bontatlanul a telót? Mert, ha nem lehet, hogy az eladó döntött úgy, hogy lecseréli az eredetit rövid kábelre..
-
cassius.clay
senior tag
Szerintem is hosszú kábelt kellett volna hogy adjon a srác. lancellott- tól vettem. Azt beszéltük meg, hogy headset nincs a telefonhoz, de egyébként makulátlan.
Élőben kiderült, rövid kábel van hozzá- már ez furcsa volt, de mindegy. A hozzá járó gyári szilikon tok ki volt tágulva, rendesen lötyögött a telefonon. Két kopás is van rajta. Felől a hangszóró körbe van kopva és ugyanitt szemben tartva felül a telefon jobb sarka.
Nem annyira vészes a dolog, lehet használni, csak hát egy pár apró részlet nem úgy van, ahogy megbeszéltük...Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Még egy kérdés srácok: A Nokia CA-101 típusú adatkábel kompatibilis a telefonnal?
Mert ha igen, akkor ilyet vennék hozzá.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
shteer
titán
válasz cassius.clay #7140 üzenetére
Barmelyik standard microUSB kabel jo normalis mereten belul
szerintem jónak tűnik..
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz cassius.clay #7139 üzenetére
Ne haragudj, de ezeket vásárláskor nem láttad? Ha igen, akkor meg miért vetted meg? Attól, hogy megnézel valamit még nem vagy köteles megvenni, ha eltér attól amit megbeszéltetek, akkor meg végképp. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a gyári tartozékokat kivették (gondolom külön eladták), és helyettesítették olcsó kiegészítőkkel amit tudtak (headsetet nem). Ha ehhez még hozzáveszem a kopást, amiről előzetesen nem tájékoztatott, simán faképnél hagytam volna.
Egyébként bármilyen szabványos microUSB adatkábel/töltő jó hozzá. Én is mindig azzal töltök, ami épp a kezembe akad
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
cassius.clay
senior tag
válasz Tomy Yayo #7142 üzenetére
Nem haragszom, de olyan sérülésekrők beszélünk, amit vasárnap este 7 kor aluljáróban nem igazán lehet látni hála a fényviszonyoknak.
A srác tegnap azt mondta, hogy vállal rá 3 nap garit, bármi gond van. Ma ráirtam. Kiváncsi vagyok a reakciójára. Ha korrekt visszaveszi. Azért is biztam meg benne, mert egy 2003-ban regisztrált tagról beszélünk.Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Isti555
csendes tag
Sziasztok! Kitöröltem a gyári e-mail csempét a telóról. (lumia800) Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudom visszaállítani?? Köszi elöre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest