- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyall
tag
Lassan jöhetne pontos infó a frissítésről! Kicsit türelmetlen vagyok!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
adammkaa
senior tag
válasz Ricardo #7167 üzenetére
Elmondom én neked. 2mag 1.5ghz, 1gb ram, 4.5 ill 4.3 kijelző. +wp8. (920)
820 valaivel gyengébb hardvet fog kapni, nem lepodnek meg ha maradna az 1magos 1.5ghz 512 ram, roszabb kamerával.
Szoval a 2 telefon közötti különbség, hardver, kamera, kijelző méret.í
árát illetően szerintem, 920 182K, 820 155k
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
Lall
veterán
Egy 920-al szerintem megajándékozom magam karácsonyra.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
neooen
aktív tag
Ez a hiba előjött már valakinek az internetmegosztásnál, illetve a HR-en kívül van-e rá megoldás, hogy megjavuljon?!
"A kapcsolat nincs megosztva.
Nincs megosztható mobil adatátviteli kapcsolat. Ellenőrizze a mobilhálózat beállításait és a térerőt, majd próbálkozzon újra."Természetesen van térerő, mobilnet előfizetés és 3G is.
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
adammkaa
senior tag
válasz gretzky77 #7173 üzenetére
Ahogy érzed, bár ha a 920 ugy fog kinézni, ugyan olyan ocsmány hangszóróval fog jönni, és 2 magos rendszerrel én tuti iphonet veszek annyi pénből, a 920 180 körül lesz ha nem több, annyiból kijön iphone is szerintem. De kérdés azok is mivel jönnek elő 12 én.
Nexus 5 Black
-
neooen
aktív tag
Erre nincs ötlet?! Itt ülök HR előtt, csak azért sietős a dolog.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
tylerddd
veterán
válasz adammkaa #7174 üzenetére
Szerintem semmi extra nem lesz az új iPhoneban. Még azt is megkockáztatom, h nem mennek a többi gyártó után -ahogy eddig sem tették- és nem erőltetik bele a 4 magot. Órajelet húznak esetleg a két magon, 1GB ram lesz benne ill. a grafikus részén erősítenek. A kijelző is 99% már, h nem HD lesz, de minek is. Kamera is max. MP-ben lesz nagyobb és talán az előlapi is nagyobb felbontású lesz.
A rendszer az, ami viszont nyerővé teszi. Ha unalmas is a felület, sokkal kiforrottabb koránál fogva, a WP pedig nem hiszem, h pikk-pakk kinövi gyermekbetegségeit. Az appok elérhetősége, mennyisége és minősége is iOS-en a legjobb. Novemberben lejár a hűségem, ha valami jóféle konstrukcióban lesz szolgáltatónál, én inkább azt veszek ennyi pénzből. A WP tetszik, de hagy forrjon ki rendesen. Ha ez a rendszer jó lesz és konkurenciája lesz az iOS-nek és az androidnak, akkor ott lesz 1-2 év múlva is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
neooen
aktív tag
Hard reset után megmaradnak a fw frissítések ?!
Az baj . Nem megy ez a szar internetmegosztás HR után sem. Ugyan az a hibaüzenet, amit alább írtam. Ilyennel lehet vinni garanciáztatni?! Most, hogy már van ilyen opció nagyon használnám.
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
Természetesen a visszaállítás sem működik korábbi verzióra. "Error Code: 801812E02"-vel leáll. Erre a hibakódra 1darab találatot sem ad ki a google.
-
santa clause
aktív tag
Remélem hogy jön a napokban az új Drive is!!!
Csináltam egy ábrát hogy mi a gondom vele, az Igo egyből odanavigál a legrövidebb útvonalon (narancs) a Drive számomra érthetetlen módon körbevisz feleslegesen (kék) és ez csak egy 500m-es kerülő ma nem egyszer csinálta ezt sokkal nagyobb kerülőkkel.
A múltkor pl. 30km-t kerültem volna ha rá hallgatok!
(a kép csak illusztráció)nálatok is csinál ilyet??
-
neooen
aktív tag
válasz santa clause #7180 üzenetére
Valamikor fentebb én is panaszkodtam rá. Szóval nekem is csinál ilyen hülyeségeket. Legyen térkép az autóban ...
-
neooen
aktív tag
Előzmény: 2 hónapja előfizettem erre a "Net & Roll" cuccra, amit ma lemondtam.
Rá néhány percre akartam használni ezt az internetmegosztást, ami ugye nem ment. 3-4 órás netes keresgélés és HR után felhívtam T-éket, hogy minden rendben van-e az előfizetésemmel, mert nincs netem. Mondja, hogy ja hát nincsen, mert lemondtam azt a "Net & Roll-t" és ilyenkor nem áll vissza a díjcsomaghoz tartozó net . Nem is lenne gond, de most 4-edjére lakhatom be újra a telefont (ebből 2 garis csere miatt), mert a "Tango" frissítés előtt ugye hiába csináltam meg mindent, hogy majd egyszer egy ilyen esetben (hard reset után) milyen jó is lesz az a "visszaállítás" lehetőség. De persze nem lehet visszaállítani, mert hibaüzenettel kb 98%-nál mindig leáll . Szóval mindent rakhatok fel újra. Komolyan mondom ez már olyan, mint amikor újra kell rakni PC-n a Windows-t.Bocs, ki kellett adnom .
-
cassius.clay
senior tag
Még mindig nincs megoldás gyárilag, ha pl zenét hallgatok, aztán kilépek, hogy a zárolt képernyőn ne jelenitse meg a a zenelejátszó kezelő gombokat?
Tudom, van a Stop Music progi, de gyárilag esetleg vmi megoldás?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Воланд
titán
válasz cassius.clay #7184 üzenetére
nincs.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz cassius.clay #7184 üzenetére
tango frissités óta - sajnos - sokkal hamarabb eltűnik. Ahogy nézem, 1-2 másik program elindítása már törli is
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
cassius.clay
senior tag
Kösz srácok.
Az sem egyértelmű számomra, hogy a háttérben futó alkalmazásokat hogyan lehet kilőni?
Konkrétan a böngészőre gondolok.mukibuci : Okés, köszi.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Воланд
titán
válasz cassius.clay #7187 üzenetére
sehogy, mivel nem futnak a hatterben.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
válasz cassius.clay #7187 üzenetére
nyomogatod a vissza gombot - de semmi értelme/haszna
-
OnIces
tag
Pár általam készített csempe:
Bocs a minőségért! Valamiért nem hajlandó élesre csinálni a képet a kifejezetten erre a célra készített fényképezőgép
Ha tetszik, letölthető: [link]
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
cassius.clay
senior tag
válasz santa clause #7190 üzenetére
Köszönöm.
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
OnIces
tag
válasz mukibuci #7193 üzenetére
Kifejtenéd ????
- akkor ne is keress! Nehogy baj legyen
(Azt hittem a 'wtf'-nál képes vagy részletesebb-re is.)(#7192) tylerddd ...mert a 'gyári' (egyszínű kocka -még azt sem választhatod szabadon, hogy milyen szín legyen- a felirattal és egy ikonnal) az igazán izgalmas.
Gyerekek fikázni én is tudok.
Alkossatok!
Ha nem tetszik le kell sz.rni, ha tetszik meg letölteni.
Ilyen egyszerű![ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
tylerddd
veterán
Ha kiállsz valamilyen produktummal a "nagyközönség" elé, akkor benne van a pakliban, h lesz, akinek nem jön be. A "csinálj jobbat, ha tudsz" szöveg meg nagyon gyerekes.
A gyári ikonok legalább nem egyformák, mint a tieid!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
OnIces
tag
"Akinek bantja a szemet, toroltesse "
(#7197) tylerddd azt, hogy nem jön be lehet csendben is csinálni!!
Nem tetszik??? Továbblépsz. Nincs ezzel baj és nem is lesz sohasem.(Szted miért nincs dislike a bizonyos oldalon??? Mert sokkal többen nyomogatnák azt.)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
maradjunk annyiban, hogy ha csak kicsit is hasonlítana erre a gyári kinézet, akkor nem lenne wp7 a közelemben sem
unalmas, egyhangú, semmi kreativitás nincs benne, valamint semmi köze a wp szellemiségéhez.
és azért wtf, mert rendesen hátraugrottam a gép előtt, hogy aztakurv4, miez
egyébként a linken a többi háttérkép egyáltalán nem rossz, sőt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest