- Bluetooth-headsetekről általában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz timelord1987 #9550 üzenetére
Igen, messzemenően megéri
-
westcoastog
veterán
Szerintem abszolút megéri váltani, azért 1gb ram, 2 kamera, ledes villanó, clearblack amoled, nagyon jól össze van rakva, nagyon kellemes kézbe venni.
Természetesen nagyon sok a különbség a kettő között, nagy a minőségbeli ugrás.
-
törölt tag
Használhatóság terén ugyanazt nyújtja, lévén az OS ugyanaz.
Anyaghasználatban nincs jelentős különbség szerintem, de a 735 jobbnak érződik. A kijelző pedig Gorilla Glass.
A hardver, a kamera és a kijelző viszont nagyságrendekkel jobb.Szerintem megéri váltani. Viszont ránéznék a helyedben a 640-re is, mert nagyon hasonló viszont olcsóbb.
-
Attici
őstag
A Dual SIMesek közül megéri az árát a 730 vagy a 630-as is van olyan jó?
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
generaltoti2
tag
válasz westcoastog #9522 üzenetére
Ma navigáltam vele első alkalommam. Én melegedést nem tapasztaltam.
Zombinyul: mobilos és desktop verzió ok Lumia ie és desktop chrome.
[ Szerkesztve ]
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Lumia 730.
Az akkumulátor töltöttségét százalékban ki lehet tűzni a kezdőképernyőre?ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
westcoastog
veterán
válasz generaltoti2 #9559 üzenetére
Ez jó hír.
(#9560) OrLiX
Takarékos üzemmód csempéjét kitűzöd, és mutatja is. -
westcoastog
veterán
Rendeltem üveg "fóliát" ebay-ről, majd valamikor jövőhónapban megjön, kíváncsi vagyok.
-
zombinyul
addikt
válasz generaltoti2 #9559 üzenetére
Nem tudom akkor mi lehet a problema... Mindjart kipróbálom ujra.
westcoastog: nem lesz jo. A hajlított üveg miatt nem fog rendesen illeszkedni.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zsoltyyy
senior tag
válasz westcoastog #9565 üzenetére
Előtte megkérdezhetted volna itt, h érdemes-e. Nem fog illeszkedni a kijelző szélénél...
-
generaltoti2
tag
válasz westcoastog #9567 üzenetére
Vettem sima kétoldalú filmlapot. Ugyan az mint a méretre vágott cuccok csak 500 ft ért három ívet kapsz. Onnantól csak egy vonalzó és szike kell
-
westcoastog
veterán
válasz zsoltyyy #9568 üzenetére
Kérdeztem fentebb.
Nem baj, legalább megnézem milyen ez a cucc.
Erre az 1520-ra jól felfeküdt, emlegetett valami 2,5D-t a videóban a fazon, bár nem tudom mennyire hajlott a kijelzője egy 1520-nak. Na meg nem is fedi le a teljes képernyőt, a szélei kilógnak alóla, tehát még a hajláson belülre lett vágva gyárilag.
Amit én vettem az is 2,5D(bár nem tudom mit jelent ), de majd meglátjuk, 1 darabot vettem csak, az a 900 forint nem vág földhöz szerencsére.
(#9569) generaltoti2
vonalzó, szike, nem tudnám olyan jól megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
Ilyesmi tokot magyar honban is kapni? Kicsit sokallom a 8k-t, amiből 2k a posta.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
westcoastog
veterán
Térerőkijelzés nektek milyen?
Itt a szobámban most csak 1-2 csík van, míg az 520-al szinte mindenhogy 99.99999%-ban fullon volt a térerő kijelzése.Telekom hálózat ugyan úgy.
-
vzoltan87
tag
Üdv! Kaptam egy infót, hogy akinek nagyon halk Bluetooth kihangosítón a navija, az hogy orvosolhatja a problémát. A hívás közbeni kihangosított hangerőt feltoljuk, mielőtt csatlakozunk a Bluetooth-eszközzel. (Pl felhívsz egy ingyenes számot, kihangosítod, feltolod a hangot.) Utána navi elindít felhangosít, majd kapcsolódhatunk az eszközhöz. Utána Bluetooth hangerő fel, és elméletileg jól fog hallatszani. Nálam a zene még mindig hangosabb, de már nem édekel. Legalább hallható a navi. Remélem segít valakinek.
-
domojko
senior tag
válasz westcoastog #9572 üzenetére
Ha 3g-re állítod jobb lesz a térerő.
-
panses
aktív tag
válasz westcoastog #9575 üzenetére
Azért ne lepődj meg...
...ha mégsem. Viszont 3G-n "kevesebbet fogyaszt"!
Apa kezdőőőőődik..."Az élet nem habostorta elvtársak"
-
panses
aktív tag
válasz westcoastog #9578 üzenetére
Akik régebb óta vannak itt a topicban azok tudják. Néha jó a hangulat!
Viccet félre téve: előfordulhat, hogy a telód két tornyot lát (persze akár többet is). Ha, a hozzád közelebb lévő nem ad 4G-n, csak 3G van rajta kiépítve, akkor, ha 4G-re van állítva a telefon, egyértelműen a távolabbi jelet veszi. De! Ha átváltod a telód 3G-re, akkor rögtön átáll a közelebbi állomásra... Ha viszont ugyanarról a toronyról kell szednie a 3G-t is, akkor semmit nem fog változni a térerőd.
[ Szerkesztve ]
"Az élet nem habostorta elvtársak"
-
-
panses
aktív tag
-
domojko
senior tag
válasz westcoastog #9583 üzenetére
Én Budapest belvárosban lakom. Tapasztalatból írtam ha 3g-re állítom rögtön full térerőm lesz. 4g- n meg egy max két csik. Pedig azért bp én kellene lenni térerőnek 4g- n is. No mindegy. Ez a tapasztalat.
-
kátú
őstag
Nem kevés a 8 GB appok telepítésére? Az SD kártyát hogy, kezeli, át tudom rá helyezni az appokat? vagy azok csak a belső tárhelyen jók?
It still works!
-
generaltoti2
tag
Most volt egy kis röccenés. Telepítetem a lumia egyik ps alkalmazát mkutan megnyitottam volt egy restart. Azota viszont ok a progi es a telo is.
-
Gabesz87
veterán
735-re nem tud valaki Mignonos (Minyonos) tokot? Ami nem flipes, csak sima bumper "tok". Ebayen nem nagyon láttam, csak flipeset.
-
Mr.Andrew
csendes tag
Tegnap óta én is egy 735 tulaj lettem, első benyomások igen kellemesek, igaz WP-ről (620) váltottam.
Sajna csak szürke volt készleten, így aki elcserélne egy hibátlan gyári zöld hátlapot egy kvázi null kilométeres gyári szürkére, az keressen priviben. Természetesen csak személyesen szeretném lebonyolítani a cserét. -
Joker88
őstag
ma megjött az ebayről rendelt zöld hátlap a 730-ra... vadállat
ha valakit érdekel , a Qi nélküli :
[link]igaz jött hozzá fólia, már van 3 db
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Sly Bp.
addikt
Visszakaptam a T-től a telefonomat! 25.-én adtam le de csak ma 20.-án kaptam vissza Úgy hogy 8.-áig volt határidejük! Főpanel csere lett végrehajtva! Csodálatos a T-mobile ismét egy pont hogy elhagyjam őket!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sly Bp. #9596 üzenetére
Én ilyenkor hívtattam egyszer az üzletvezetőt, amikor hasonló megjegyzést tett még korábban nekem egy eladó hasonló megjegyzést. Mert nem ez a vendégpanasz kezelés, hogy elküldjük a fogyvédhez, pláne nem, ha három aranytárskártya szintű, középkategóriás előfizetéssel rendelkezik.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Steelers
senior tag
Sikerült már valakinek 735re felvarázsolni az update2-t insiderrel? Vagy mindenkinek a 10 akar telepüni egyből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali játékos kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor Magic V2
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest